Profile cover photo
Profile photo
PVC prozori
2 followers -
Popravka prozora, PVC prozori, PVC vrata, ALU prozori, ALU vrata, ugradnja, servis i montaža
Popravka prozora, PVC prozori, PVC vrata, ALU prozori, ALU vrata, ugradnja, servis i montaža

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Obavljamo sve vrste popravki i servisa PVC i ALUMINIJUMSKE stolarije.
Nazovite nas na naš kontakt telefon:

Proizvodnja, servis i ugradnja građevinske PVC i ALUMINIJUMSKE stolarije - SIM MONT DOO

SIM MONT DOO
tel. +381.60.570.27.40
tel. +381.64.170.27.40

http://www.pvcstolarijabg.com/PVC+i+ALU+stolarija/Servis+pvc+i+alu+stolarije
Add a comment...

Post has attachment
Daske i okapnice

U prateći program i opremu prozora ulaze i daske i okapnice. Okapnica je tzv. spoljni sims čija je funkcija odbrana prozora od uticaja kiše. One se mogu izrađivati od ekstrudiranog plastificiranog aluminijuma i savijena je pod određenim uglom da bi se voda slivala niz nju. Okapnica je element koji je neophodan radi funkcionalnosti prozora ukliko ne postoji neki drugi sistem zaštite od spoljnjeg uticaja vode (kao što su betonski izliveni simsovi, opšivka limom, mermerom i sl.

http://www.pvcstolarijabg.com/PVC+i+ALU+stolarija/Pvc+i+alu+proizvodi/Daske+i+okapnice
Add a comment...

Post has attachment
Komarnici

Komarnici spadaju u prateću opremu prozora i najkomfornije je planirati njihovu postavku zajedno sa prozorima. Postoji nekoliko vrsta komarnika i u zavisnosti od njegovog položaja i od potreba kupca opredeljujemo se za odgovarajući. Fiksni komarnici praktično predstavljaju mrežu umetnutu u aluminijumski ram koja se fiksira na štok prozora i više nema mogućnosti pomeranja. Ovo se uglavnom preporučuje ko malih otvora ili onih koji se ređe koriste za transfer predmeta kroz taj otvor. Ovo komarnici predstavaljaju najjeftiniju varijantu.

http://www.pvcstolarijabg.com/PVC+i+ALU+stolarija/Pvc+i+alu+proizvodi/Komarnici
Add a comment...

Post has attachment
Roletne

Roletna je prateći element prozora koji može ići uz prozor, ali se ne podrazumeva tako da pri naručivanju prozora ili informisanja o njegovoj ceni neopodno je naglasiti da li prozor ima roletnu ili ne.

Osnovna podela roletni je na roletne sa unutrašnjom kutijom i na roletne sa spoljnom kutijom.

Unutrašnja kutija ulazi u visinu otvora i montira se na štok prozora, što znači da ukoliko je vaš otvor visine 160 cm od toga prozor će zauzeti visinu od 140 cm a ostalih 20 cm kutija roletne. Savremene unutrašnje kutije uglavnom imaju visinu od 20 cm. Roletna sa unutrašnjom kutijom se uglavnom preporučuje kao primarni izbor zbog svoje postojanosti, čvrstine, boljeg kvaliteta, boljeg teničkog rešenja i boljeg naleganja na prozor. Ova kategorija postavlja se kod visokih otvora koji mnogo ne smanjuju visinu prozora i ne zauzimaju mu svetlu površinu ili kod starih otvora kod kojih e već postojala unutrašnja kutija a koja se obično nalazila pod betonskim zubom.

http://www.pvcstolarijabg.com/PVC+i+ALU+stolarija/Pvc+i+alu+proizvodi/Roletne
Add a comment...

Post has attachment
Ulazna vrata

Ulazna PVC vrata su napravljena od najkvalitetnih petokomornih profila INOUTIC, otpornih na UV-zračenja okovana sigurnosnom petozatvornom bravom sa tri Dr.Hann šarke. PVC vrata odlikuje dobra termoizolacija ali se ne preporučuje za mest koja su dužim delom dana izložena uticaju sunca.

Aluminijumska ulazna vrata mogu biti sa i bez termoprekida u zavisnosti da li je termoizolacija neophodan uslov. Ulazna vrata a termprekidom su vrata koja imaju odličnu termičku izolaciju a u isto vreme ih odlikuje čvrstina I postojanost te se ona preporučuju kod otvora većih površina i kod onih koja su dobar deo dana izložena uticaju sunčeve toplote. Ulazna vrata bez termoprekida su najčešće namenjena kod ulaza u zgrade gde termoizolacija nije neophodna a cena je znatno povoljnija.

http://www.pvcstolarijabg.com/PVC+i+ALU+stolarija/Pvc+i+alu+proizvodi/Ulazna+vrata
Add a comment...

Post has attachment
Sobna vrata

U asortimanu naših proizvoda možete naći visoko kvalitetna sobna vrata domaćih i inostranih proizvođača.

Štok vrata sa pervajzovima se izrađuje od medijapana (MDF-a), štok je debljine 40 mm a pervajzovi debljine 19 mm a širine 70 mm. Završna obrada može biti melaminska folija i CPL folija nemačkog proizvođača “Vettel”.

Vratno krilo je ravno rezano prilagođeno za prolazne (brodske) šarke. Ram krila je od medijapana (MDF-a), a ispuna kartonsko saće, okov vrata je AGB italijanskog proizvođača dok ručica ide po izboru. Vrata su suvo montažna što podrazumeva montažu posle završenih molerskih i parketarskih radova. Pored osnovne varijante, moguća je izrada vrata sa nadsvetlom, sa prorezom za staklo, klizna vrata i dvokrilna vrata.

http://www.pvcstolarijabg.com/PVC+i+ALU+stolarija/Pvc+i+alu+proizvodi/Sobna+pvc+i+alu+vrata
Add a comment...

Post has attachment
KLIZNI SISTEMI - PROZORI I VRATA ALU I PVC STOLARIJE

Nagibno-klizni sistem – PSK PORTAL

Najzastupljeniji klizni sistem u Srbiji sa odličnim karakteristikama kako u PVC tako i u aluminijumskim sistemima. Pruža odlično dihtovanje i sigurnost vašeg doma. Poznat je i kao KOMBI-SISTEM.

http://www.pvcstolarijabg.com/PVC+i+ALU+stolarija/Pvc+i+alu+proizvodi/Klizni+sistemi
Add a comment...

Post has attachment
ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

Aluminijumska stolarija je proizvod koji je namenjen zastakljivanju velikih površina koje zahtevaju postojanost, čvrstinu a s druge strane laganu konstrukciju. Elegancija je ono što odlikuje aluminijumsku stolariju i kada se odlučite za nju cena nije ono što treba da bude odlučujući faktor.

Aluminijum je sinonim za finu obradu, preciznost, ekskluzivnost i dobar ukus. Ovde možete birati sisteme s različitim mogućnostima, široku paletu boja i sofisticiranost koja će svakom objektu dati notu luksuza.

http://www.pvcstolarijabg.com/PVC+i+ALU+stolarija/Pvc+i+alu+proizvodi/Aluminijumska+stolarija
Add a comment...

Post has attachment
STAKLO ZA PVC I ALU VRATA I PROZORE

Staklo je element u izradi prozora koji zauzima najveću površinu i samim tim ima najveći uticaj na toplotnu i zvučnu izolaciju stolarije.

U proizvodnji naše stolarije koristimo AGC staklo poreklom iz Evropske Unije. U odabiru stakala možete birati sledeće opcije:

- Običan Termopan 4+16+4 (za pvc) ili 4+12+4 (za aluminijum). Ovo predstavlja polaznu tačku u fomiranju cene prozora kao i energetske i zvučne efikanosti. Obično staklo obezbeđuje potpunu prozirnost. U opcijama običnog stakla u smislu termo i zvučne izolovanosti podvode se i različta dezenirana stakla griz, delta, peskirno, fluteks itd. koja se obično stavljaju na kupatila, svetlarnike ili na mesta gde ne želimo potpunu prozirnost. (u prilogu se nalaze sve performanse ovog paketa stakla)

http://www.pvcstolarijabg.com/PVC+i+ALU+stolarija/Pvc+i+alu+proizvodi/Staklo
Add a comment...

Post has attachment
OKOVI PVC I ALU STOLARIJE

Bitna stavka kod gradacije kvaliteta prozora jeste okov. Okovi treba da obezbede kvalitetno funkcionisanje prozora u smislu pravilnog naleganja krila i štoka i dobar spoj kad je prozor zatvoren. Još jedna od funkcija okova je obezbeđivanje sigurnosti prozora od provala.
Zašto kvalitetan okov za prozore i vrata?

SIM MONT u proizvodnji svojih prozora koristi oko renomiranog nemačkog proizvođača SIEGENIA AUBI. Okov koji je već dugi niz godina prisutan na srpskom tržištu te je obezbeđena široka mreža distributera pa se ne možete naći u situaciji da ne postoji rezervni deo ili nepoznavanje od strane stručnih lica u smislu popravke.

http://www.pvcstolarijabg.com/PVC+i+ALU+stolarija/Pvc+i+alu+proizvodi/Okovi
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded