Profile cover photo
Profile photo
Masita Eyta
322 followers -
I do My own Thing And I believe What I Do Is The Right Thing
I do My own Thing And I believe What I Do Is The Right Thing

322 followers
About
Masita's posts

Post has attachment
#contestdone

Wish Me Luck..Moga2 Menang..Hehehe..

Bismillahhirrahmannirrahim
Disebabkan ada rezeki lebih saya ingin berkongsi rezeki dengan anda. Jom join contest menangi set makeup bernilai rm100 dengan mengikuti syarat2 mudah di bawah

1. Follow saya set sebagai "see first. "

2. Share contest ini di wall anda
3.add FB Yanna Nordin

4. Share contest ini ke group-group iklan. Jangan lupa hashtag #contestdone selepas setiap kali anda share.

Yang mengikuti semua syarat dan paling
banyak share akan diumumkan sebagai pemenang.

Selamat mencuba have fun u all
Photo

Post has attachment
Lama x on9 sini

Moga ada rezeki menang contest ni...AMIIIIN...

#contestdone

Bismillahhirrahmannirrahim
Disebabkan ada rezeki lebih saya ingin berkongsi rezeki dengan anda. Jom join contest menangi set makeup bernilai rm100 dengan mengikuti syarat2 mudah di bawah

1. Follow saya set sebagai "see first. "

2. Share contest ini di wall anda
3.add FB Yanna Nordin

4. Share contest ini ke group-group iklan. Jangan lupa hashtag #contestdone selepas setiap kali anda share.

Yang mengikuti semua syarat dan paling
banyak share akan diumumkan sebagai pemenang.

Selamat mencuba have fun u all
Photo

still struggle to find a new job :(

hello...everyone...

Post has attachment
Errk..lama gile rasanye...huhu..
Salam uols , Rasa nya hampir 2 bulan setengah  x mengarang ni , actually x ada cer yang menarik nak di update lagi pon sibuk cari kerja baru. Doakan saya dapat kerja yang baru ye kawan2.Sementara ni jadi surirumah sepenuh masa seronok pulak rasanya dok kat ...

lama gile x online kat sini huhuhu

Hi Uols,

please inform me if any vacancy job as a admin , purchasing or procurement executive ASAP , Thanks :)

Post has attachment
“Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh”
Afternoon uols , Lama x join GiveAway tetiba nak join pulak ...hehehe...untuk syarat2 sile ke http://spendalusuh.blogspot.my/

Post has attachment
Need a new Job ..please help me...tolong saya ....
Salam Uols , Salam 10 Lebaran , Sana sini update pasal raya tapi aku nak update pasal carik keje hehehe :p , stress jugak rasanya bila da 6 tahun bekerja di company yang sama dan terpaksa cari kerja lain , al kisah company nak re size staff dari 100 ke 30 o...

Post has attachment
OMG.....Bags Bags Bags Bags & Bags
Selamat Petang  Uols, Nak share pasal bag hari ni , kenapa bag?? tetiba kan hehehe...semalam aku saja bukak Zalora & bekenan kat 3 bag ni, so nak mintak tolong korang bagi pendapat yang mana ok untuk aku boleh??? coz terpaksa pilih satu je almaklum dalam ke...
Wait while more posts are being loaded