Profile cover photo
Profile photo
Erma Yanti Saleh
113 followers
113 followers
About
Erma Yanti's posts

Post has attachment
Mini Giveaway : Sape nak berus Frushy free?????
Salam uolssss Haritu PY ada la tunjok sket pasal berus Frushy ni. Ramai plak meronta2 brtanya "kat mana nak belik ek kak?" "Boleh tak kirim akak untuk belikan?" Bertenang uols. Bertenang please. PY bercadang nak bagi seketol berus frushy ni kat pemenang ber...

Post has attachment
Krik...krik selama dua bulan!
Assalamualaikum~ Selama hampir 2 bulan akhirnya hakak PY berjaya bagi salam kat blog ni. Dah pukol 5.30 petang dah uols. PY masih lagi tercongok kat sekolah. Baru abes berjemor. Hari sukan. Makeup cair+ lepas berjemur+bekas jerawat+lapar+penat Dah lama mend...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Jalan-jalan Cari Makan : Leva Leur Cafe #jommakanlambak
Salam uols. Blog yang update sebulan sekali ni hidup lagi rupenye. Last update awal bulan satu! Ko rase?? Tak ke bersawang dan bersarang blog aku ni?? Ok la2.....Ni nak cerita sket. Tetiba rajin kemain menaip harini. Ni nak cerita sket pasal kegagalan PY de...

Post has attachment
Persembahan Sempena Lawatan Sekolah Jepun (Ryokuyo Highschool) ke STAND
15 JANUARI 2017, SMK Taman Nusa Damai

Post has attachment
Product review : Biconi Glow Facial Serum!!
Assalamualaikum! Soalan tentang masalah kulit memang sentiasa menghujani inbox PY kalau uols nak tau. Pening. Serius pening. Sebab kulit manusia ni 1001 jenis. Skincare jenama PY sendiri pon PY suggest kan. Tapi macam biasa la, dalam 100 orang tu konfem la ...

Post has attachment
Product review : Biconi Glow Facial Serum & Biconi Radiant Skin Cleanser Bar!
Assalamualaikum! Soalan tentang masalah kulit memang sentiasa menghujani inbox PY kalau uols nak tau. Pening. Serius pening. Sebab kulit manusia ni 1001 jenis. Skincare jenama PY sendiri pon PY suggest kan. Tapi macam biasa la, dalam 100 orang tu konfem la ...

Post has attachment
PY shopping di STYLEKOREAN.COM~
Assalamualaikum uols! Baru-baru ni STYLEKOREAN.COM bagi peluang kat PY untuk rasai sendiri pengalaman shopping kat STYLEKOREAN.COM bernilai USD100! Menjerit gembira la hakak dik oiiiii Bagi yang tak tau, STYLEKOREAN.COM ni online shop yang menjual produk ke...
Wait while more posts are being loaded