Profile cover photo
Profile photo
Baerts Loodgieters Utrecht
1 follower
1 follower
About
Posts

We zijn weer volop met cv's bezig. Ook behoefte aan een goede check?
https://deloodgieterutrecht.nl/cv-ketel-onderhoud
Add a comment...

Post has attachment
Ook voor de komende herfst en winter zijn we u in de regio Utrecht weer graag van dienst! Dus heeft u last van een lekkage, of geen verwarmd huis, schakel ons in.
https://deloodgieterutrecht.nl/
Add a comment...

Post has attachment
Aan een lekkage kun je niet altijd iets doen. De gevolgen van een lekkage kunnen echter wel vervelend zijn, zeker als de lekkage pas laat wordt ontdekt. Er zijn factoren die de kans op lekkage kunnen vergroten, waaraan je soms zelf al wat kan doen. Hieronder in het nieuwe blog artikel vind je manieren hoe je dit kunt voorkomen.
Add a comment...

Post has attachment
Als je een nieuwe radiator wilt aanleggen of het hele systeem van de centrale verwarming opnieuw aangelegd wordt, dan heb je daar ook nieuwe leidingen bij nodig. Als je huis uit meer verdiepingen bestaat, hoort er op iedere verdieping een hoofd aanvoerleiding en afvoerleiding te zijn. Deze zijn 22 millimeter dik. De leidingen die vanuit de hoofdleiding naar de radiatoren lopen zijn 15 millimeter dik. Om deze met elkaar te kunnen verbinden gebruik je zogenaamde knelkoppelingen. Deze zijn gemaakt van messing of chroom. Het is verstandig om de leidingen die naar de radiator toelopen, zo dicht mogelijk bij de hoofdleiding te hangen.
Add a comment...

Post has attachment
Een verstopping in het riool kan uiterst vervelend zijn. Helaas valt er niet altijd iets aan te doen om de verstopping te voorkomen. Door verloop van tijd kan zich vuil, vet en andere rommel ophopen in het riool. Beetje bij beetje raakt het riool dan verstopt, wat dan op een gegeven moment duidelijk wordt doordat een afvoer, toilet of douche niet langer goed door wil lopen. Maar gelukkig kunt u er zelf ook nog het een en ander aan doen om de verstopping weg te krijgen. We geven hieronder een gouden tip!

http://deloodgieterutrecht.nl/verhelpen-van-rioolverstopping
Add a comment...

Post has attachment
De zomermaanden zijn perfect voor preventief onderhoud! Zo kan een loodgieter uw CV-ketel controleren en buitenleidingen checken op zwakke plekken. Op deze manier voorkomt u schade en kunt u met een gerust hart op vakantie!
Add a comment...

Post has attachment
Wanneer de gasslang van uw fornuis versleten is kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan! Lees in de nieuwe blog hoe u een slang kan controleren en vervangen wanneer nodig.
Het vervangen van uw gasslang -
Het vervangen van uw gasslang -
deloodgieterutrecht.nl
Add a comment...

Aangezien het mooie weer zijn intrede heeft gedaan, zult u weinig gebruik maken van uw CV-ketel. Het is daarom raadzaam om deze nu eens grondig te laten controleren en schoon te maken. Zodat u over een paar maanden weer klaar bent voor de winter!
Add a comment...

Hoe een verstopping te voorkomen? Je zou het niet zo gek kunnen bedenken maar vaak gooien mensen de raarste voorwerpen in het toilet. Als je erover nadenkt is het niet zo gek dat de meeste voorwerpen niet goed zijn voor de afvoerleiding en het riool. Vaak zijn met name oudere huizen gevoelig voor verstoppingen. Het is daarom raadzaam om klein hoeveelheden wc-papier te gebruiken en de boel goed te onderhouden.
Add a comment...

U wilt een nieuwe badkamer en heeft natuurlijk al mooi sanitair aangeschaft. Maar het zelf aanleggen van sanitair blijkt vaak nog een lastige klus. De loodgieter van Utrecht helpt u graag bij het aanleggen en afstellen van uw sanitair, zodat uw droombadkamer ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded