Profile cover photo
Profile photo
udez huda
71 followers
71 followers
About
udez's posts

Post has attachment
Crush(es)
Sejak G cakap nak kawin Ogos tahun lepas, aku rasa ada la 5,6 kali kot aku ada crush hahaha,termasuk Gambit lah. Tapi dalam tu ada la 2orang yang main. Main tu utama, bukan play ya. N dua2 technician, macam yang memang aku nak, haha. Sorang tu i jumpa last ...

Post has attachment
Birthday trip to Taiwan (Part 1)
So 21/4 tengah malam tu aku dah gerak ke KL. By bus. Sebab ada tebiu kat Puchong petang tu.Dah lama tak gi tebiu,tak berharap sangat pun. Just tak nak tertulis "no show" je kat status Jobstreet. Bolehkah huhu. Plan asal nak tido umah Dila,leh melawat anak-a...

Post has attachment
Akhirnya...Gshock pink aku dah habis bateri
Pagi tadi aku pakai jam macam biasa. Dalam gelap tu aku tekan kat "G" sebab nak cari gelang, tapi takde lampu. Pelik sangat. Bila dah kat tempat cerah,tengok2 dah gelap. OMG. Yup dah 3tahun 5 bulan pun pakai jam tu. Its about time gak kan. Nak2 aritu Alip b...

Post has attachment
Birthday Trip to Taiwan (Intro)
So this year I've celebrated my birthday in Taiwan. Yeah, by myself. Dah berapa tahun nak celebrate birthday dengan travel, tapi xberjaya. So tahun ni aku dapat kutu bulan 4,pastu bonus pun masuk hujung bulan 3. So elok je bonus masuk aku terus book tiket h...

Post has attachment
Disibukkan.
I was busy since last year August. Mula2 sibuk dengan entertain guests from KL (u know who u are haha) pastu part time jobs, padahal aku da stat keja tu dari january 2016. Tapi keje nye salu masuk xbanyak.Sekali last year tu belambak chuols, nak bernafas pu...

Post has attachment
Jarang nak tunjuk.
Ai ni sejenis yang susah nak tunjuk concern.Tanya la family aku ke,bestfriend aku ke.Memang jenis tak pernah nak jiwang bagai. Typical Malay kan,ke tak?haha. Sebab kadang2 kat facebook aku tengok macam bestfriend buat ayat sweet2 bagai kat pasangan memasing...

Post has attachment
Kenduri Farhana aka Juwita (sebelah lelaki)
Huhu.Ada part 2 ek. Ok nak dijadikan cerita kan Bab kan my bestie gituh.So sebab dia jadi pengapit,I pun kena menyibuklah sama.Hahha. Husband Ana orang taiping,so dia mintak I teman Bab tido kat hotel nanti. I pun ok jela,taiping dengan penang sejam je pun....

Post has attachment
Fish child.
Lagi sejam 8 minit nak balik kerja,tiba2 aku rasa serabut pulak dengan benda ni. Haha. Ok,fish child atau dalam bahasa melayunya anak ikan. Faham kan? Ok sebagai introduction,Gemok muda setahun dari aku. Masa mula sembang tu dia cakap dia sebaya dengan aku....

Post has attachment
Family Trip ke Langkawi 5~8 December 2016
Gituh. Rasanya tak pernah kot satu family jalan jejauh. Selalu kalau ada family trip jauh2 biasanya semua adik beradik mak, Pak long yang ketua. Last trip kami Melaka kot,yang kaki aku sakit gila tu sebab jem #tragedi Aku dah lama nak bawak family jalan2,ke...

Post has attachment
Kenduri Farhana aka Juwita (sebelah perempuan)
Macam first story pasal wedding member kot di-post di sini. huhu. So Jumaat tu Bab cakap dia takleh datang rumah Ana untuk sesi berinai malam tu, sebab dia hantar uniform pengapit dia tu ke dobi pastu malam tu baru leh amik. So aku balik keje direct la ke S...
Wait while more posts are being loaded