Profile cover photo
Profile photo
Adliyana Nor
41 followers -
=.="
=.="

41 followers
About
Adliyana's posts

Post has attachment

Post has attachment
Jangan sombong dengan DIA
In 3 days, insya-Allah i will be back to Malaysia again.YEAY! Just a reminder to myself and can be you too^^, kot2 balik Malaysia lupa daratan nampak makanan bagai..masa lapang yg membunuh pun banyak sangat, He THE ONLY ONE who understand you the most, When...

Post has attachment
Moh Puasa!!!
Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Sebab dipertemukan dengan Ramadhan tahun ni... Walaupun macam2 perkara berlaku, hypoxia la, hypomagnesemia la, panic attack la Sampai rasa mcm dah xkan sempat je nak jumpa Ramadhan tahun ni, Apa2 pun, Allah Maha ...

Post has attachment
Look and Smile - for now and future
Maybe there are some times when you feel down to the most and impossible to move forward. But remember, there're plenty moments when you smile and laugh a lot after that. Then, you forget what are the hardships were. So...go thru it. It's nothing

Post has attachment
Indeed: Give The Best You Have
People are illogical, unreasonable, and self entered. Love them anyway. If you do good, people will accuse you of selfish ulterior motives. Do good anyway. If you are successful, you will win false friends and true enemies. Succeed anyway. The good you do t...

Post has attachment
23 tahun 1 hari
23 tahun dulu, entah dah boleh buka mata ke x... Hati pun suci gebu dan murni lagi...xmacam skrg, mngkin dgn xRay Allah boleh nampakla necrosis dgn abscess siap Mami: 23 dah? Mami dulu anak dah dua orang siap sorg ada dlm perot lagi! (saya lettew) Zaman nab...

Post has attachment
Semangat sikit
Always being left alone? It's ok Yana. Allah sentiasa bersama dengan hamba-Nya.

Post has attachment
Perkara Paling Susah: Sabar
“Maukah aku ceritakan kepadamu tentang sesuatu yang menyebabkan Allah memuliakan bangunan dan meninggikan derajatmu?  Para sahabat menjawab, tentu. Rasul bersabda, ‘Kamu bersikap sabar (hilm) kepada orang yang membencimu, memaafkan orang yang berbuat zhalim...

Post has attachment
Wien 1.0
Nak travel tapi masa tak mngizinkan? Nak makan sedap2 tapi xcukup duit? Perlukan healing camp selepas musim exam walaupun sebenarnya exam pn complete lg? eh? Jangan risau. Travel la macam kiteorang!!! HAHA. Awkward. Decide nak pegi arini, esok tros pegi. Na...

Post has attachment
Hobi No 1: Tiba-Tiba
Tomorrow...Bismillah
Wait while more posts are being loaded