Profile

Cover photo
Adliyana Nor
33 followers|55,383 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Adliyana Nor

Shared publicly  - 
 
Jangan sombong dengan DIA
In 3 days, insya-Allah i will be back to Malaysia again.YEAY! Just a reminder to myself and can be you too^^, kot2 balik Malaysia lupa daratan nampak makanan bagai..masa lapang yg membunuh pun banyak sangat, He THE ONLY ONE who understand you the most, When...
 ·  Translate
In 3 days, insya-Allah i will be back to Malaysia again.YEAY! Just a reminder to myself and can be you too^^, kot2 balik Malaysia lupa daratan nampak makanan bagai..masa lapang yg membunuh pun banyak sangat, He THE ONLY ONE w...
1
Add a comment...

Adliyana Nor

Shared publicly  - 
 
Look and Smile - for now and future
Maybe there are some times when you feel down to the most and impossible to move forward. But remember, there're plenty moments when you smile and laugh a lot after that. Then, you forget what are the hardships were. So...go thru it. It's nothing
Maybe there are some times when you feel down to the most and impossible to move forward. But remember, there're plenty moments when you smile and laugh a lot after that. Then, you forget what are the hardships were. So...go ...
1
Add a comment...

Adliyana Nor

Shared publicly  - 
 
23 tahun 1 hari
23 tahun dulu, entah dah boleh buka mata ke x... Hati pun suci gebu dan murni lagi...xmacam skrg, mngkin dgn xRay Allah boleh nampakla necrosis dgn abscess siap Mami: 23 dah? Mami dulu anak dah dua orang siap sorg ada dlm perot lagi! (saya lettew) Zaman nab...
 ·  Translate
23 tahun dulu, entah dah boleh buka mata ke x... Hati pun suci gebu dan murni lagi...xmacam skrg, mngkin dgn xRay Allah boleh nampakla necrosis dgn abscess siap Mami: 23 dah? Mami dulu anak dah dua orang siap sorg ada dlm per...
1
Add a comment...

Adliyana Nor

Shared publicly  - 
 
Perkara Paling Susah: Sabar
“Maukah aku ceritakan kepadamu tentang sesuatu yang menyebabkan Allah memuliakan bangunan dan meninggikan derajatmu?  Para sahabat menjawab, tentu. Rasul bersabda, ‘Kamu bersikap sabar (hilm) kepada orang yang membencimu, memaafkan orang yang berbuat zhalim...
 ·  Translate
“Maukah aku ceritakan kepadamu tentang sesuatu yang menyebabkan Allah memuliakan bangunan dan meninggikan derajatmu? Para sahabat menjawab, tentu. Rasul bersabda, ‘Kamu bersikap sabar (hilm) kepada orang yang membencimu, mema...
1
Add a comment...

Adliyana Nor

Shared publicly  - 
 
Hobi No 1: Tiba-Tiba
Tomorrow...Bismillah
1
Add a comment...

Adliyana Nor

Shared publicly  - 
 
Stupidity
Today, I fail my exam. Again Before entering the exam, some of my friends said that they only studied like 2-3 days. Yeah, same as me. But they pass with A's and I failed. Is it because I am stupid? No. (eh, poyonya dia ni!) I would still say no even though...
Today, I fail my exam. Again Before entering the exam, some of my friends said that they only studied like 2-3 days. Yeah, same as me. But they pass with A's and I failed. Is it because I am stupid? No.(eh, poyonya dia ni!) I...
1
Add a comment...
Have them in circles
33 people
Nurul Ain Zakaria's profile photo
Nurul Hafizah Hashim's profile photo
Nurul Jawahir Mohd Zohdi's profile photo
Farhana Mohammad's profile photo
Fatihah Norman's profile photo

Adliyana Nor

Shared publicly  - 
 
Moh Puasa!!!
Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Sebab dipertemukan dengan Ramadhan tahun ni... Walaupun macam2 perkara berlaku, hypoxia la, hypomagnesemia la, panic attack la Sampai rasa mcm dah xkan sempat je nak jumpa Ramadhan tahun ni, Apa2 pun, Allah Maha ...
 ·  Translate
Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Sebab dipertemukan dengan Ramadhan tahun ni... Walaupun macam2 perkara berlaku, hypoxia la, hypomagnesemia la, panic attack la Sampai rasa mcm dah xkan sempat je nak jumpa Ramadhan...
1
Add a comment...

Adliyana Nor

Shared publicly  - 
 
Indeed: Give The Best You Have
People are illogical, unreasonable, and self entered. Love them anyway. If you do good, people will accuse you of selfish ulterior motives. Do good anyway. If you are successful, you will win false friends and true enemies. Succeed anyway. The good you do t...
People are illogical, unreasonable, and self entered. Love them anyway. If you do good, people will accuse you of selfish ulterior motives. Do good anyway. If you are successful, you will win false friends and true enemies. S...
1
Add a comment...

Adliyana Nor

Shared publicly  - 
 
Semangat sikit
Always being left alone? It's ok Yana. Allah sentiasa bersama dengan hamba-Nya.
 ·  Translate
Always being left alone? It's ok Yana. Allah sentiasa bersama dengan hamba-Nya.
1
Add a comment...

Adliyana Nor

Shared publicly  - 
 
Wien 1.0
Nak travel tapi masa tak mngizinkan? Nak makan sedap2 tapi xcukup duit? Perlukan healing camp selepas musim exam walaupun sebenarnya exam pn complete lg? eh? Jangan risau. Travel la macam kiteorang!!! HAHA. Awkward. Decide nak pegi arini, esok tros pegi. Na...
 ·  Translate
Nak travel tapi masa tak mngizinkan? Nak makan sedap2 tapi xcukup duit? Perlukan healing camp selepas musim exam walaupun sebenarnya exam pn complete lg? eh? Jangan risau. Travel la macam kiteorang!!! HAHA. Awkward. Decide ...
1
Add a comment...

Adliyana Nor

Shared publicly  - 
 
Kaf Ta Ba
islam is beautiful when you can keep wanting to do more and more ibadah to Him. But, islam are way more beautiful when a group of people can gather, and do ibadah together. The feelings are hard to describe, you just need to do it. It is the moment when you...
islam is beautiful when you can keep wanting to do more and more ibadah to Him. But, islam are way more beautiful when a group of people can gather, and do ibadah together. The feelings are hard to describe, you just need to ...
1
Add a comment...

Adliyana Nor

Shared publicly  - 
 
Kebergantungan
Musim Allah nak uji tahap kebergantungan hambaNya dah tiba!!! 8 Januari-Social Medicine 10 Januari-Repeat Credit Pathophysiology 15 Januari-Internal Medicine 27 Januari-Practical Microbe 29 Januari-Microbiology Moga Allah permudahkan urusan kita dan redha d...
 ·  Translate
Musim Allah nak uji tahap kebergantungan hambaNya dah tiba!!! 8 Januari-Social Medicine 10 Januari-Repeat Credit Pathophysiology 15 Januari-Internal Medicine 27 Januari-Practical Microbe 29 Januari-Microbiology Moga Allah per...
1
Add a comment...
People
Have them in circles
33 people
Nurul Ain Zakaria's profile photo
Nurul Hafizah Hashim's profile photo
Nurul Jawahir Mohd Zohdi's profile photo
Farhana Mohammad's profile photo
Fatihah Norman's profile photo
Links
Story
Tagline
=.="