Profile cover photo
Profile photo
ProTalent
1 follower -
Te jemi destinacioni kryesor per ofrimin dhe marrjen e sherbimeve digitale cilesore me cmimet me te mira.
Te jemi destinacioni kryesor per ofrimin dhe marrjen e sherbimeve digitale cilesore me cmimet me te mira.

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Ne besojmë në fuqizimin e freelancer-ve shqipëtarë dhe për këtë arsye krijuam një portal të dizenjuar me kujdes në mënyrë që ata të kenë tregun e tyre të punëve online vetëm për ofrimin dhe marrjen e shërbimeve dixhitale cilësore @ www.protalent.al
#ProTalent #Freelancer #makeithappen
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zgjidhje ushtrimesh ose teste matematike të nivelit të thjeshtë, mesatar dhe të avancuar vetëm nga talentët në ProTalent
#makeithappen #ProTalent
Add a comment...

Post has attachment
Website ose Blog profesional për ju ose biznesin tuaj duke përdorur WordPress
#makeithappen #ProTalent
Add a comment...

Post has attachment
Përktheni dokumenta të ndryshëm anglisht - shqip ose anasjelltas me ndihmën e këtij talenti në ProTalent
#makeithappen #ProTalent
Add a comment...

Post has attachment
Prezantoni idetë ose projektet tuaja me prezantime profesionale për të tërhequr vëmendjen e audiencës dhe për t'i mbajtur ata aktiv gjatë gjithë kohës
#makeithappen #ProTalent
Add a comment...

Post has attachment
Një website nuk duhet thjesht të bjerë në sy, roli i tij është t'i tërheqë dhe t'i mbajë përdoruesit, duke i komunikuar mesazhin e brandit tuaj dhe të rrisë ndërgjegjësimin e tyre rreth produktit ose shërbimit.
#makeithappen #ProTalent
Add a comment...

Post has attachment
Mjafton që të dërgoni detajet tuaja dhe do të keni një Resume/CV, Letër Motivimi dhe Profil LinkedIn profesional brenda 3 ditëve vetëm nga ProTalent
#makeithappen #ProTalent
Add a comment...

Post has attachment
Delegoni menaxhimin e faqes suaj në Facebook te ky talent në ProTalent ndërkohë që ju mund të fokusoheni në gjëra më të rëndësishme për biznesin ose veten tuaj
#makeithappen #ProTalent
Add a comment...

Post has attachment
Të jeni një freelancer është shumë shpërblyese, pavarësisht sfidave. Për këtë arsye, gjithmonë e më shumë njerëz janë duke zgjedhur freelance si stil jetese në vend të orarit fiks 09:00 - 17:00
#makeithappen #ProTalent
Add a comment...

Post has attachment
Përkthime profesionale Anglisht-Shqip ose anasjelltas nga talente me eksperiencë mbi 5 vjeçare vetëm në ProTalent
#makeithappen #ProTalent
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded