Profile cover photo
Profile photo
Aimi Syafiqah
5,142 followers -
♥ A poetry lover | #PuisiMawar ♥
♥ A poetry lover | #PuisiMawar ♥

5,142 followers
About
Aimi's posts

Post has attachment
Terlalu Istimewa
Salam alaik, guys. Sihat? Hihi. Setelah berbulan menghilang akhirnya tora budak sengal ni datang lagi haha. Been busy dengan assignment and what not. Test lah presentation lah final project lah. Hm. Sabar banyak sikit ya emi. So far, best lah duduk palam. A...

Post has attachment
Tempahan Sticker Tiniey Cookies
Salam alaik, guys. Kepada penduduk penduduk bumi area Kuantan, sesiapa nak tempah kuih raya nanti boleh contact makcik  Tiniey Cookies  ni. Kalau nak order cake or roti pun boleh ^^  Friendly note: Color may be slightly varies due to format and lighting.   ...

Post has attachment
Bachelor in Graphic Design @ UiTM Puncak Alam
Salam alaik, guys. Finalleyhhhhhhh. Ekceli, laptop buat hal. Lama dah. But, lately makin menjadi-jadi pulak. Nazak yakmat (dibaca: yang amat). Nak connect dengan internet pun tak boleh. So, decided to buy a new one. Pergi lah kejap tadi with gegirls mencari...

Post has attachment
Announcement
Salam alaik, guys. Lama gila blog tak di update. Laptop rosak takleh nak connect internet takleh nak bukak google takleh nak update blog pasal design bagai. Just nak bagitahu ni je. Ni pun gigih gila update guna phone. Seksa 😭

Post has attachment
OST Cinta Si Wedding Planner
Salam alaik, guys. Fuh berpeluh ketiak mencari lagu ni hahaha. The moment aku dengar lagu ni masa iklan cerita CSWP ni, memang terus hooked. Gigih gila aku google lirik 'memang benar aku mencintaimu, memang benar rasa menyayangimu' tu. At last, jumpa pun. T...

Post has attachment
Tempahan Sticker dan Bookmark
Assalamualaikum. Haritu ada update pasal design bookmark yang Kak Imah order. Baru baru ni she asked me to print out those bookmarks . Plus, stickers . Untuk sebarang tempahan, boleh whatsapp  014 - 530 5706 .  Design only boleh. Design and print pun boleh....

Post has attachment
N to the E to the R to the V to the O to the U to the S !

Post has attachment
Super Duper Nervous
Salam alaik, guys. Kemahen haritu kata nak hiatus sampai end of december. Hampeh. Hahahaha. Tak jadi pergi kl lagi. Postponed kejap. Sebab dapat interview kat UiTM Shah Alam. Course graphic design (my dream course) Yeay!  But then. Nervous plus serabut pula...

Post has attachment
Be Happy. Always.
Salam alaik, guys. Annyeonghaseyo  안녕하세요   Harini akak (akak sangat) nak bagitahu engkorang-engkorang cara untuk always be  happy .  Ignore people who think they know more about you than you think.   Things always happened to be like this. Korang ada proble...

Post has attachment
Tempahan Kad Kahwin (Design + Print)
Salam alaik, guys. Just completed the design for my best friend's cousin's wedding this January. Kad dah hantar kat tempat printing untuk di print. Design bungabunga sikit theme color red  + grey  Customer ni nak satu card untuk dua dua belah pihak. So, I t...
Wait while more posts are being loaded