Profile cover photo
Profile photo
atiqah subkhi
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Pemalas & Tidak Fokus!
[PEMALAS & TIDAK FOKUS] Masalah ramai orang yang nak berjaya, tetapi tidak berjaya untuk berjaya, adalah kerana mereka malas dan tidak fokus. Saya mulakan dengan pemalas. Pemalas sukar nak berjaya kerana orang yang berjaya antara cirinya adalah dia berkerja...

Post has attachment
Pengalaman Bersalin Anak Pertama
Tiba2 rasa nak kongsi pengalaman bersalin 6 Mei haritu. Kita ni overdue. Doktor bagi tempoh seminggu lagi untuk bersalin. Jadinya, 5 Mei dah kena serah diri ke Hospital Sg Buloh. Ramai tanya kenapa tak bersalin hospital swasta. Saya tak terfikir langsung na...

Post has attachment
Atasi Masalah Rambut Gugur
Alamak rambut gugur! Takut nak sikat. Sebab kalau sikat, terbayang kepala botak. Bertambah risau kalau nak basuh rambut. Kalau boleh taknak bukak getah rambut sebab tak suka tengok rambut tercabut banyak-banyak kat getah dan lantai. Lagi-lagi kalau tumpang ...

Post has attachment
TANDA HAMIL ANAK LELAKI
Bagi seorang ibu yang sedang hamil, pasti dia akan tertanya-tanya apakah jantina anak yang bakal dilahirkan nanti. Saya sebagai ibu yang sedang hamil 6 bulan juga memikirkan benda yang sama. Ada rakan guru mengatakan bentuk perut saya ni macam bakal melahir...

Post has attachment
Bengkak Susu. Apa Punca dan Cara Penyelesaian
Assalamualaikum Shaklee lovers. Petang ni sambil-sambil bersedia nak closing, saya nak kongsi beberapa info mengenai Bengkak Susu. Siapa yang sering alami masalah bengkak susu? Mestilah para ibu yang menyusukan bayi :) Kadang-kadang bengkak susu sampai bole...

Post has attachment

Post has attachment
Herbal Blend Krim Serba Guna
Kandungan Herbal Blend Sage leaf - merawat masalah dan jangkitan kulit, gigitan serangga. Horse Chestnut Seed - merawat alergi pada kulit / eczema Yarrow - menyembuhkan luka, selsema dan demam Rosemary Leaf - musuh bagi serangga, nyamuk, lalat, ulat dan kum...

Post has attachment

Post has attachment
BETAPA PENTINGNYA PENGAMBILAN VITAMIN C
Kalau anda perasan, zaman sekarang supplemen kesihatan dah semakin banyak di pasaran. Tumbuh bak cendawan kata orang lama. Dan saya yakin, pembaca post saya ketika ini, pasti pernah mengamalkan supplemen kesihatan. Seperti yang kita tahu, supplemen merupaka...

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded