Profile cover photo
Profile photo
unaizah hussein
8 followers -
Boleh contact saya melalui Emel unaizah1134@gmail.com serta Call/Wasap 0195501134
Boleh contact saya melalui Emel unaizah1134@gmail.com serta Call/Wasap 0195501134

8 followers
About
Posts

Post has attachment
unaizah hussein commented on a post on Blogger.
Member saya time weekend mesti jerat burung.
Murai batu ni kalau tak silap boleh cecah 2k seekor tengok jenis.. xsure. Maybe. sebab kicau dia tu dengar macam rasa dok dalam hutan belantara je..
Tapi dia biasa jual rm500- 700.. šŸ˜Š

Post has attachment
Trekking & Camping Monkey Beach Penang
Wahhh... dah lama tak conteng-conteng dalam belog ni.. jiwa kacau hati tak tenang sebab ada masalah sikit kat ofis.. surat original yang dipos tak sampai kat ofis aku. Surat tu dipos dari KL.. dan surat tu pulak diperlukan untuk luluskan bayaran claim aku p...

Post has attachment
Trekking & Camping Monkey Beach Penang
Wahhh... dah lama tak conteng-conteng dalam belog ni.. jiwa kacau hati tak tenang sebab ada masalah sikit kat ofis.. surat original yang dipos tak sampai kat ofis aku. Surat tu dipos dari KL.. dan surat tu pulak diperlukan untuk luluskan bayaran claim aku p...

Post has attachment
unaizah hussein commented on a post on Blogger.
Baru semalam saya guna deodorant dia. Still wangi bau dia dan selesa dipakai..
Mybe sebab produk Avon sebab tu elok lagi... tapi tak tahulah sampai bila..

Post has attachment
unaizah hussein commented on a post on Blogger.
Rabia..
alhamdulillah... chicken chop dia memang sangat2... chicken chop..

Post has attachment
unaizah hussein commented on a post on Blogger.
Rm8 ke... dah lama tak makan fast food kat kedai.. rasanya sepinggan rm18 kot.. tak ingat dah la.. šŸ˜…
Makan free memang selalunya sedap kot? Kena makan free selalu mcm ni mihmih šŸ˜

Post has attachment
unaizah hussein commented on a post on Blogger.
Segan nak mintak... hehe..
Tapi kami kat ofis selalu bawak cucur, kdg2 bihun, nasi goreng.. bos join sekaki..
So maybe kali ni dia returning the favor la kan.. šŸ˜Š

Sekali sekala speaking london kahkah

Post has attachment
unaizah hussein commented on a post on Blogger.
Kecik2 dulu amik daun kapalterbang ni buat gulung2 hiris2 main masak2 šŸ˜šŸ˜

Post has attachment
unaizah hussein commented on a post on Blogger.
Syukur.. rezeki.. tak payah dah keluar duit makan tengahari šŸ˜Š

Post has attachment
unaizah hussein commented on a post on Blogger.
Kalau dapat yang pemurah tu, memang pemurah lah.. syukur kali ni dapat bos yang pemurah..
kalau yang kedekut tu memanjang menghabiskan beras je. šŸ˜….
Wait while more posts are being loaded