Profile cover photo
Profile photo
unaizah san
24 followers -
Boleh contact saya melalui Emel unaizah1134@gmail.com
Boleh contact saya melalui Emel unaizah1134@gmail.com

24 followers
About
Posts

Post has attachment
Hari - hari Terakhir Kami di PLKN (PART 5) - Aset PLKN ke DSP
Jom sambung lagi cerita hari-hari terakhir kami di PLKN. Sebab banyak jugak ni gambar ada dalam fon. Kena update jugak story buat kenang-kenangan... Selepas semua dokumen dan fail-fail yang dibuat pelupusan menggunakan kaedah 'bakar' dilakukan, bermakna, ke...
Add a comment...

Post has attachment
Hari - hari Terakhir Kami di PLKN (PART 4) - Pelupusan Dokumen
Selepas kami mendapat maklum-balas melalui emel daripada pihak Arkib Negeri Kedah lebih kurang pukul 9.30 pagi hari Khamis 27 Sept 2018, didapati bukan semua fail yang kami cadangkan untuk dilupuskan mendapat kelulusan oleh pihak Arkib... Terdapat beberapa ...
Add a comment...

Post has attachment
Hari - hari Terakhir Kami di PLKN (PART 4) - Pelupusan Dokumen
Selepas kami mendapat maklum-balas melalui emel daripada pihak Arkib Negeri Kedah lebih kurang pukul 9.30 pagi hari Khamis 27 Sept 2018, didapati bukan semua fail yang kami cadangkan untuk dilupuskan mendapat kelulusan oleh pihak Arkib... Terdapat beberapa ...
Add a comment...

Post has attachment
Sambut besday kat tepi pantai pulak πŸ˜†πŸ˜†
Selamat Panjang Umur Mak...
Selamat Panjang Umur Mak...
thisspin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Panjang Umur Mak...
Tak pernah sambut besday mak di luar sebelum ni melainkan mak potong kek besday kt umah jer.. Besday mak tersayang 29 Oktober setiap tahun. Semoga mak sihat senantiasa amin yra.. Alhamdulillah tahun ni ada kelainan sikiiitt dari tahun sebelum ni 😊 Bermula ...
Selamat Panjang Umur Mak...
Selamat Panjang Umur Mak...
thisspin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Update santai-santai je lah...
TV rosak...
TV rosak...
thisspin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TV rosak...
TV 21" jenama ToshibaΒ  yang berusia hampir 12 tahun yang dibeli sewaktu myhusben masih bujang lagi dah rosak lebih kurang 2 bulan lepas... aduhaiii tak menyempat-nyempat dia nak rosak! Haishh ko tak boleh tunggu aku pindah umah dulu ke haa? πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜– Sekian la...
TV rosak...
TV rosak...
thisspin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hari - hari Terakhir Kami di PLKN (PART 3) ~ The Ladies
Sehingga 31 Disember...Β  The Ladies mungkin mendapat penempatan ke mana-mana jabatan dalam tempoh 3 bulan ini.. Tak tahu di mana. Keluar Negeri kah.... keluar daerah kah...Β  Sekarang kami ditempatkan sebagai tumpangan sementara di satu kem tentera di dalam ...
Add a comment...

Post has attachment
Tak boleh tido, ayuh kita update belog πŸ˜…
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded