Profile cover photo
Profile photo
Yourpay ApS
3 followers
3 followers
About
Yourpay ApS's interests
View all
Yourpay ApS's posts

Post has attachment
Ugens iværksættertip

#26 Tag kontrol over din tid og bliv mere effektiv ⏱

Der er ingen tvivl om, at det kræver hårdt arbejde at drive en iværksættervirksomhed. Men for at få succes er det nødvendigt, at du arbejder effektivt – ikke kun hårdt – ellers udnytter du ikke den tid, du har til rådighed mest optimalt.

En enkel metode til strukturere din tid er at bruge lister. To-do lister, huskelister… Du kan nemlig ikke have det hele i hovedet.

Det er også en god idé at minimere den tid, du bruger på møder. Møder skal være fokuserede, korte og have et klart formål. Så er der tid til faktisk at arbejde og få mødets beslutninger ført ud i livet.

Endelig skal du sørge for at booke dine vigtige opgaver ind i din arbejdskalender 📆
Det strukturerer dem – og redder din tid fra at blive opslugt af tidskrævende møder, når du har deadlines, der skal nås.


Photo

Post has attachment

Mit navn det står med vinger 👐👐👐👐👐👐👐
Hvis du torsdag, fredag eller mandag ringer
Er det påske, så vi holder fri
Men vi vil lige si'
Og vi er sikre på, det er noget, du kan li'
At hos Yourpay er det kun transaktionsgebyret, du skal gi'


Photo

Post has attachment
Når man skal finde på noget, der rimer på "transaktionsgebyrer"... 🐜
Photo

Post has attachment
#25 Få dig et advisory board 🚀

Hvis du står i spidsen for en startup, har du så nogensinde overvejet at få dig et advisory board?

En traditionel bestyrelse fokuserer ofte på, at der skal være sorte tal på bundlinjen og 100 % styr på formaliteterne og deler ikke altid dit fokus på, at din startup skal udvikle sig. Du kan derfor med fordel vente med at samle en bestyrelse, indtil din virksomhed er helt etableret og har en dagligdag, hvor både salg og administration er oppe at køre.

Sammensæt i stedet et advisory board, der kan rådgive dig i udviklingsspørgsmål. Boardet har ingen økonomisk eller juridisk tilknytning til forretningen, men drives af en lyst til at udvikle dit produkt. Når du sammensætter dit advisory board er det en stor fordel at inkludere mennesker med kompetencer, som du mangler.

Vælg dem, der kan bidrage med noget, med noget som du måske selv har svært ved – og vælg folk, der kan motivere dig til at få din virksomhed til at gro 🌱
Photo

Post has attachment
Ugens iværksættertip

#22 - Find dit ”content tilt” og skærp dit brand ✏️

Hvis du har undersøgt metoder til at markedsføre din virksomhed, er du sikkert stødt på begrebet ”content marketing”.
Kort sagt handler det om at bruge indhold, der giver dine kunder værdi, til at skabe vedvarende relationer.

Er det noget, du har overvejet? Ja? Før du går i gang med produktionen, bør du finde det, som content marketing‐eksperten Joe Pulizzi kalder dit ”content tilt”. Du skal simpelthen tilte dit indhold, så det rammer et behov, der ikke allerede opfyldes af en anden.

Dit ”content tilt” er netop dét, der adskiller dig fra dine konkurrenter – og dét, som du skal bruge som afsæt for dit indhold. Ved at tilbyde dine kunder et helt unikt perspektiv på din branche, får du nemlig mulighed for at skille dig ud fra mængden.

Spørg dig selv: Kan min virksomhed blive den førende informations-­‐ eller underholdningskilde i den her niche? Er du i tvivl, eller svarer du nej, har du ikke boret dybt nok for at finde den rette vinkel. Og så er det bare med at fortsætte.
Photo

Post has attachment
Vi får mange gode, relevante spørgsmål ind på supporten fra tid til anden. Her er dagens spørgmål.
Photo

Post has attachment
Ugens iværksættertip

#21 Slip kontrollen

Når din virksomhed vækster, og du ansætter medarbejdere, er det vigtigt, at du uddelegerer ansvar til dem. Mange iværksættere har svært ved at overlade roret til andre, fordi virksomheden er deres hjertebarn. Men det giver sig selv, at alting går langsommere, hvis alle beslutninger skal gå gennem dig.

Husk hele tiden på, hvorfor du har valgt at ansætte dine medarbejdere: Det er selvsagt for at vækste, fordi du ikke kan nå det hele selv, og fordi de hver især har specialiserede kompetencer, der kommer dig til gode.

Hvis du ikke slipper kontrollen, demotiverer du dine medarbejdere, kvæler kreativitet og du går glip af gode inputs. Kort sagt: Du ender med at bremse din virksomheds udvikling i stedet for at kickstarte den.
Photo

Post has attachment
God fredag :)
Photo

Post has attachment
Kan du tale kunderne varme? Og kan du skabe langvarige relationer med kunderne?


Hvis du kan nikke genkendende til overstående, så send din ansøgning og CV til job@yourpay.io


Læs mere her : http://fal.cn/QIuV

Del og tag gerne 😍
Photo

Post has attachment
Ugens iværksættertip
#17 Kend din kunde

Det er vigtigt, at du kender dine kunder. Det kan ikke siges nok. Det er det indgående kendskab til dine kunders behov, der skaber værdi og gør at kunden vælger dit produkt frem for dine konkurrenters.

En god måde at få et godt kendskab til dine kunder på er gennem segmentering. Opdel dine kunder i en række ensartede grupper ud fra forskellige parametre, der er relevante for dit produkt - fx demografi, geografi, online adfærd osv. Analysen er en on-going proces, så du hele tiden bibeholder den rette forståelse af kunderne i takt med udviklingen af dit produkt.

Du har højst sandsynligt rigtig mange forskellige segmenter, og det er vigtigt at huske på, at du ikke kan ramme dem alle sammen. Udvælg i stedet de segmenter, som er vigtigst for dit produkt. En god tommelfingerregel er; hvis du prøver at ramme alle, rammer du ingen.
Photo
Wait while more posts are being loaded