Profile cover photo
Profile photo
Yusla Mahat
157 followers
157 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Dah bersawang blog
sudah lama sungguh tak menaip dan melawat kengkawan blog. Sejak ada anak kecil yang sedang aktif dan manja ni.. huhuhuhuuu...
Add a comment...

Post has attachment
dulu & kini selamanya
Ummi suka telan Ostematrix. Ummi suka kongsi info pasal ostematrix kepada kengkawan yang tidak suka minum susu tepung mahupun susu segar. MEHH.. kengkawan, kita telan vitamin Ostematrix bersama-sama. Anda akan nampak perbezaan setelah menelan Oste. πŸ˜‰ Hubun...
Add a comment...

Post has attachment
Vitamin C...
Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia, Sekarang musim tidak menentu.. kejap hujan, kejap panas... 😣 . Kesihatan kita dan anak-anak pun tidak stabil juga.. batuk, selesema & demam.. πŸ˜‘ ** Vitamin C adalah vitamin yang dapat meningkatkan imunisasi tubuh badan ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ostematrix the BEST!!!
Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia, Pil kalsium dan magnesium yang diperlukan oleh tubuh badan kita. ** Harga mampu milik πŸ€ berminat? Tak mahal kalau anda sayangkan kesihatan tulang & gigi anda. Ummi Yusla Mahat 012.6855282
Add a comment...

Post has attachment
Anak-anak sedang membesar
Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia, πŸ˜‰ Anak-anak sedang membesar amat memerlukan makanan tambahan supaya
mereka sentiasa sihat dan ceria sepanjang masa. Cer... hubungi saya kalau anda mahu tahu pasal : set makanan tambahan untuk anak-anak mengikut bajet. ...
Add a comment...

Post has attachment
Krim AJAIB...
Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia, Kengkawan yang bermasalah kulit kasar & kering atasi masalah tersebut bersama Herbal Blend Cream.. sapu manja gitu πŸ˜€ . In shaa Allah... Akan berkurangan/ terus hilang. Yang penting sapu secara konsisten. ** Si comel ker...
Add a comment...

Post has attachment
Dalam tangan.. saya
Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia, Esok, saya cod vitamin.. Kengkawan Melaka nak Order vitamin # hubungisaya yerr... Kengkawan nak guna khidmat poslaju pun boleh juga oeder dengan saya. Tiada masalah Vitamin yang saya ada : 🌿 Ostematrix 🌿 Chewable vita-...
Add a comment...

Post has attachment
kesibukan...Alhamdulillah
ummi kesibukan uruskan anak-anak ke sekolah, * ada orang baru dalam keluarga kecil kami... Alhamdulillah... meriah suasana bila ada tangisan, senyuman si kecil, setiap pagi... Ummi masih bisnes online lagi... sesiapa yang mahukan vitamin, hubungi ummi yer...
Add a comment...

Post has attachment
Tangani STRES anda
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia,Β  Luangkan masa anda seketika.. Jom.. Hindari tertekan (stres) yerrΒ  😊 Kalau tertekan juga..Β  Jom.. Order Bcomplex kat saya. - harga mampu milik tawwΒ  πŸ˜‰ 1 botol ada 120biji boleh tahan 2 ke 3 bulan, Β jimat wang kesihat...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded