Profile cover photo
Profile photo
Ester Garcia
3 followers -
IM Projects Soluciones de software empresarial. Especialistas en Retail. Distribuidor de ICG Software y de Microsoft Dynamics N
IM Projects Soluciones de software empresarial. Especialistas en Retail. Distribuidor de ICG Software y de Microsoft Dynamics N

3 followers
About
Posts

Post has attachment
+Tribu Woki Obre nova botiga a #Barcelona! Gràcies a #FontRetail hem integrat les #balancesdesecció amb el #puntdevenda. D'aquesta manera es pot recuperar el tiquet complet de la compra realitzada a la secció de carnisseria en el moment de fer el pagament final.
El nostre departament de desenvolupament de solucions a mida ha creat per a Tribu Woki Organic Market una App, per a tauletes Android, mitjançant la qual els clients es podran registrar de forma ràpida i còmoda com a membres dels programes de fidelització.
http://www.im-projects.com/tribu-woki-botiga-barcelona-frontretail/

Post has attachment
Natura - vídeo entrevista cas d'èxit!
Coneix el projecte de Tiendas Natura que va englobar les principal àrees de gestió de la companyia : BackOffice, magatzems, comptabilitat i botigues, gestionant les seves tres principals marques comercials: Natura, Natura Casa y Bee. A nivell de software es va implantar...
http://www.im-projects.com/portfolio/natura-video-cas-dexit/
Ver traducción

Post has attachment
#NOTÍCIA: Canvis en les autenticacions de Servired. Confirmi que el seu TPV compleix amb els nous requisits indicats per Sermepa.
Informar que a causa de la vulnerabilitat en el protocol de seguretat TLSv1.0 i per tal de garantir la seguretat de les comunicacions amb els comerços que operin amb datàfons integrats, Servired procedirà a desactivar l'ús de protocol TLSv1.0 el 3 d'octubre de 2.017 , de manera que la connexió amb Redsys passarà a ser TLSv1.2.
Aquesta modificació del protocol suposarà revisar la configuració del TPV PC amb tal d'assegurar-se que es compleixin els requisits de seguretat exigits per Visa, ja que en el cas de no complir-los no serà possible tramitar operacions mitjançant enllaç Servired.
A partir del 3 d'octubre, per poder operar amb un datàfon integrat, Servired exigeix tenir instal·lades alguna de les següents versions de MS Windows:
http://www.im-projects.com/tpv-canvis-servired/

Post has attachment
El passat dimarts 25 d’Abril, IM Projects va realitzar una presentació als associats de #Milar exposant les solucions de #software que ja estan aplicant amb èxit alguns dels seus membres. #ICGFrontRetail #ICGManager integració amb la central de compres, funcionament l’aplicació de planificació de transport de comandes, desenvolupada per IM Projects.
http://www.im-projects.com/im-presentacio-a-milar/

Post has attachment
#Nova botiga de Natura a Igualada! Hem dut a terme la posada en marxa del #Puntdevenda #FrontRetail Advanced #ICG. Perfecte per a la gestió d'estocs, magatzems, administració, tarifes especials. La solució líder en punts de venda retail!
http://www.im-projects.com/productes-i-serveis/solucions-punt-venda/frontretail-talles-i-colors/
Photo

Post has attachment
Posada en marxa i instal·lació a Aramis Barcelona!
#FrontRetail per al punt de venda. Amb el Sotware #ICGManagerAdvance al cloud per a la gestió d’articles, tarifes, magatzems, proveïdors i compres. Permet gestionar talles i colors. Destaquem a més la funcionalitat de Reserva i Retocs!
Coneix més detalls: http://www.im-projects.com/…/s…/frontretail-talles-i-colors/
PhotoPhotoPhoto
7/3/17
3 Photos - View album

Post has attachment
Potencie su #negocio con #ICGAnalytics
ICGAnalytics hace que tome decisiones estratégicas en tiempo real gracias al avanzado sistema de informes que esta herramienta incorpora.
http://www.im-projects.com/productos-y-servicios/soluciones-bi/icganalytics-2/
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Ahir vam instal·lar la nova gama de punts de venda BeatlePos a la botiga del @FCBarcelona de @LaRocaVillage #FrontRetail #ICG Talles i Colors! Tot un èxit gràcies al nostre equip tècnic! #IMProjects http://www.im-projects.com/productes-i-serveis/solucions-punt-venda/frontretail-talles-i-colors/
Photo

Post has attachment
Ni Londres, ni Nueva York..El #Bar #Restaurante #Coctelería #OneOceanClub es el más bonito del mundo y se encuentra en Barcelona Además utiliza nuestro gestor de solución líder #FrontRest de #ICG :)
Via: +La Vanguardia
http://www.lavanguardia.com/comer/sitios/20161013/41950567878/mejor-bar-diseno-blue-wave-barcelona.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=comer

Wait while more posts are being loaded