Profile cover photo
Profile photo
Yana Mohamad
26 followers
26 followers
About
Yana's posts

Post has attachment
. Sufiku Sayang
.Assalamualaikum. Dekat 10 bulan dah tak update blog. lame mak aih, bila orang tanya dah tak berblogging ke? haha. terdiam jap. ada gak yang concern blog aku nih. tapi bila husband sendiri yang tanya, tu memang pelik. jadinya, hari ni 'TER' rajin update. tu...

Post has attachment
. Anakku SUFI LAILATUL QADR
.Assalamualaikum. Dah 3 bulan aku tak update blog. terlampau banyak yang aku nak cerita dan kongsi dengan korang. yang kisah pregnant aku pon belum habis lagi. dah ada dalam draft sebenarnya. tapi tak habis taip lagi. ni ada kisah baru pula. Alhamdulillah. ...

Post has attachment
. Diari Seorang Mama Part 1 (My Pregnancy)
.Assalamualaikum. Hampir 4 bulan aku tak update blog ni. mood ke laut plus banyak benda jadi. huhu. Alhamdulillah, hari ni mood tetiba ada rasa nak update blog. pojie pon selalu sangat tanya bila nak update blog. padahal bukan dia baca sangat pon. masa zama...

Post has attachment
.[REVIEW] BeautyOat Cantik Luar, Cantik Dalam :)
.Assalamualaikum. Lame nauuu aku tak update blog. haha. sibukkkkk je manjang haa. pagi ni aku nak share ngan korang satu bende yang spesel. yang aku sendiri test ah. haha. tak berkesan memang aku wat diam je. sebab ada kesan aku share. kikiki hari tu tetiba...

Post has attachment
. DWJ Hotel Pilihan Kalbu :)
.Assalamualaikum. hari ni tetiba rajin je nak update blog kan. haha. sebab eksaited sangat ! mana tak eksaited kalau buat-buat merajuk sebab boring berjalan dalam selangor je paling jauh pon melaka pastu pojie cakap ok, kita pergi utara kali ni. aku macam w...

Post has attachment
. ArtSphere Seri Kembangan
.Assalamualaikum. fuhh, bersawang bloh. dah nak 2 bulan tak update. ampunnnn. busy sangat. hehe. rasanya blog ni dah jadi blog tempat aku cerita pasal jalan-jalan je. sebab tu je bagi aku story yang best. entri kali ni pasal jenjalan bulan 1 hari tu lagi. t...

Post has attachment
. Our First Anniversary
.Assalamualaikum. lebih sebulan aku tak update. busy sangat. dulu tak busy duk umah goyang kaki. sekarang aku tolong kawan aku bisnes. korang boleh follow IG TUDUNGRUFFLE. sekarang diorang kat matrade join vendeurfestival. semalam aku tolong jugak jaga boot...

Post has attachment
.Trip TudungRuffle
.Assalamualaikum. minggu yang superbusy untuk seorang yana. tapi dapat pengalaman yang seeeroooonoookkkk !! terima kasih suami sayang sebab bagi peluang kat isteri awak yang jelita ni rasa pengalaman gini. eh. haha. apa aku buat sepanjang minggu ni? jengjen...

Post has attachment
.Short Vacation Part 2
.Assalamualaikum. hari ni kita sambung bahagian kedua pula. hamboi. macam drama bersiri lak. haha. sape yang tak baca lagi Part 1, klik sini  Short Vacation Part 1   . untuk bahagian 2 , kite cerita puan yana jenjalan pada 26 oct ye. kikiki. hari ahad tu ak...

Post has attachment
Mangga Jeruk Asam Boi
.Assalamualaikum. minggu ni jeruk mangga asam boi jadi viral. kat timeline penuh orang duk pos gambar mangga jeruk ni. aku yang tak pregnant pon boleh kecur air liur. aku ni dahla memang suka jeruk-jeruk ni. sampai termimpi-mimpi tau. bangun pagi tengok pen...
Wait while more posts are being loaded