Profile cover photo
Profile photo
QBIS
3 followers
3 followers
About
QBIS's posts

Post has attachment
Tid är pengar och i nya QBIS hanterar du din debiterbara tid snabbt och enkelt så att du kan fakturera fortare. Testa nya QBIS här: http://www.qbis.se/testa/
Photo

Post has attachment
Från och med den 1 januari 2016 måste alla byggen ha en elektronisk personalliggare. Med QBIS Bygg Personalliggare löser du alla Skatteverkets krav.
http://www.qbis.se/personalliggare-bygg/

Post has attachment
QBIS släpper ett helt nytt gränssnitt med fokus på enkelhet, funktionalitet och innehåll. Det är en spännande tid - läs mer här!

http://www.qbis.se/qbis-nya-design/

Post has attachment

Post has attachment
+10 000 personer använder QBIS för att strukturera och effektivisera sina verksamheter. De skiljer sig alla ifrån varandra och kommer från olika branscher med olika behov. Men en sak har de gemensamt: de vet att framgång kommer genom att frigöra tid för det som spelar roll. De vet att genom smartare sätt att arbeta får man bättre underlag och kan ta smartare beslut. Man blir lönsam och effektiv. Vi kallar det smarta lösningar för smarta företag. Och det verkar finnas många smarta företag då skaran av användare blir fler och fler. Är du en av dem? 
Photo

Post has attachment
Välkommen till oss på fotbollskväll den 24 juni

Fotbolls-VM är ett härligt sportevent som engagerar hela världen. Kom och upplev fotbollsglädje 
tillsammans med oss, våra kunder och samarbetspartners. Ta med en kollega - eller flera!  Vi bjuder på massa god mat och dryck och lovar en rolig kväll i fotbollens tecken. Fina priser utlovas till dig som tippar rätt. 

När: Tisdagen den 24 juni från kl 17:30
Var: QLogic / QBIS, Södra Gubberogatan 8 i Göteborg
Match: Italien-Uruguay och Costa Rica-England

O.S.A: För att veta hur mycket mat och dryck vi ska beställa vill vi gärna att du meddelar hur många som kommer senast den 19 juni till info@qlogic.se.
Photo
Wait while more posts are being loaded