Profile cover photo
Profile photo
Bodyflex4You
About
Posts

Post has attachment
15 Jaar geleden ging de deur van Praktijk voor Reflexzone-Therapie open.
Ik begon als voetreflextherapeute toen.
Nu 15 jaar later, ben ik beëdigd therapeute, hierdoor worden veel van mijn behandelingen (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Naast voetreflexmassage geef ik ook diverse andere massages, zoals oa rugmassage, metamorfosemassage, zwangerschapsmassage, ontspanningsmassage, lees meer op www.bodyflex4you.nl
In 2012 heb ik mij gespecialiseerd in 'Massage bij Kanker'. In dat jaar is de naam van de praktijk gewijzigd naar Bodyflex4You en is er ook een mooi nieuw logo gekomen.
Vorig jaar 24ste van de bijna 10.000 freelancers geworden, tijdens 'Freelancer of the Year Award'. Dus echt niet stil gezeten in die 15 jaar.
Ik wil mijn cliënten, vrienden en netwerkcontacten bedanken voor hun vertrouwen en mond-tot-mond reclame, waardoor ik kon groeien tot waar ik nu sta.
Op naar volgende 15 jaar!

Post has attachment
Na heerlijk te zijn uitgerust, na mijn examen, in Barcelona en de HomeRide van afgelopen weekend. Is vandaag de praktijk weer opgestart.
Dus heb je nek-, rug- of schouderklachten, hoofdpijn, maag-, darmklachten, stress of wil je gewoon lekker even ontspannen?
Maak dan een afspraak voor een massage.
Op www.bodyflex4you.nl kun je meer lezen over de massages, tarieven, openingstijden en vergoedingen door zorgverzekeraars.
Dit gaat niet ten koste van het eigen risico

Post has attachment
Wauw, mocht dit weekend mee met Kyocera, naar de HomeRide. Een fietstocht van Maastricht naar Groningen, tbv het Ronald McDonaldFonds, als masseur

Het was zwaar, een weekend, met hoogte maar ook zeker diepte punten. Maar op het moment dat je die finish haalt ben je zo trots.
Ik heb respect voor de 2 mannen, die de volle 500 km hebben gefietst, maar ook voor de fietser die als gast fietser is mee geweest, omdat hij weet uit ervaring hoe belangrijk de Ronald Mc Donaldhuizen zijn.

Geweldige ervaring
Photo

Post has attachment
Op 26 april kreeg ik bezoek van Sharon. Zij is voor Den Haag Direct opzoek naar de beste massagepraktijk van Den Haag. Twee jaar geleden werd ik ook al genomineerd door Den Haag Direct in de rubriek: Wie is de beste massagesalon van Den Haag. Hier werd ik toen tweede. Bij de zoektocht van Sharon, kwam weer de naam van mijn praktijk op Google omhoog. Lees haar ervaring met www.bodyflex4you.nl
http://www.denhaagdirect.nl/op-zoek-naar-de-beste-massagepraktijk-van-den-haag-bodyflex4you/

Post has attachment
Ben blij met wat ik met mijn werk bereik.
Blije mensen, door hun pijnklachten te verminderen, of te werken aan andere klachten en problemen.

Bodyflex4You is gespecialiseerd in diverse technieken, zoals #rugmassage #cupping #diepeweefselmassage #voetreflex #metamorfosemassage #massagebijkanker. Hierdoor kan ik vanuit diverse invalshoeken inspelen op de klachten.

Mijn behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket en gaat niet ten koste van het eigen risico
www.bodyflex4you.nl
Photo

Post has attachment
Steeds meer positieve reacties, nu ook uit de medische wereld, omtrent ‪#‎MassagebijKanker‬.
4 Jaar geleden heb ik de bijscholing 'Massage bij Kanker' afgerond.
Met deze massage kan je een stukje kwaliteit van leven geven, in een vaak zware periode.
Meer info en over vergoeding door meeste zorgverzekeraars, www.bodyflex4you.nl/massage-bij-kanker

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/2102813/2008/07/14/Massage-tijdens-de-chemo.dhtml

Post has attachment
Start van een nieuwe week....Tijd om een massage te boeken.
Bij www.bodyflex4you.nl kan je terecht voor diverse massages, therapeutisch of ontspannend. Zoals oa. ‪#‎voetreflexmassage‬ , ‪#‎chinflex‬ , ‪#‎rugmassage‬, ‪#‎ontspanningsmassage‬ , ‪#‎zwangerschapsmassage‬ , ‪#‎hotstone‬
Wist je dat meeste zorgverzekeraars, meeste van mijn massages (gedeeltelijk) vergoeden, je geen verwijzing van de arts nodig hebt en het niet ten koste gaat van je eigen risico

Post has attachment
Vandaag is het Wereld Kankerdag. Daarom geef ik op deze dag een ‪#‎MassagebijKanker‬ weg.
Gun jij iemand, of jezelf, een heerlijke massage in mijn praktijk, stuur dan een mail naar: praktijk@bodyflex4you.nl. Vanavond kies ik iemand uit de aanmeldingen.
Meer informatie over Massage bij Kanker, http://www.bodyflex4you.nl/massage-bij-kanker/
Photo

Post has attachment
Jaarboek van Freelancer of the Year is binnen.
Werd in de finale 24ste van de bijna 10.000 ZZP-ers die meededen.
Ik deed mee met mijn specialisatie en passie 'Massage bij Kanker'
Trots op de behaalde plaats.
Op www.bodyflex4you.nl/massage-bij-kanker, kun je meer lezen over mijn specialisatie
Photo

Post has attachment
Vanochtend begonnen met een ‪#‎hotstonemassage‬ bij cliënt die gisteren onderuit was gegaan met de fiets. Mooi om te zien wat je met die hete stenen kan bereiken op zeer gespannen spieren.
Verder een dagje met diverse massages, ‪#‎voetreflex‬ bij een zwangere, een ‪#‎zwangerschapsmassage‬ en een ‪#‎diepeweefselmassage‬
Maar...ben je niet zwanger, of onderuit gegaan met de fiets, www.bodyflex4you.nl geeft diverse massage technieken, voor ieder wat wils.
Aanvullend verzekerd? Wist je dan dat de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) mijn behandelingen vergoeden. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico
Wait while more posts are being loaded