Profile cover photo
Profile photo
InterXL
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Na 1 jaar afwezigheid hebben de leden van Team InterXL besloten om in 2019 weer deel te nemen aan Alpe d'HuZes! We zullen ons als team wederom gaan inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker en de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Vanaf dit jaar zijn wij ook te vinden op Instagram, dus wil je ons daar volgen, klik op de link: https://www.instagram.com/teaminterxl/

De komende maanden zullen we regelmatig updates posten op Instagram en Facebook dus zorg dat je ons volgt!

Ons team bestaat dit jaar uit Lianda van Dam, Michon Cirkel, Wendy Vane, Stan Egging, Maaike Kroeze en Erwin Kroeze. Maikel Egging neemt de verzorging en catering die dag op zich!

Maar het belangrijkste natuurlijk: wil je doneren? Dat kan via deze link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/teaminterxl
Team InterXL
Team InterXL
opgevenisgeenoptie.nl
Add a comment...

Post has attachment
Met de komst van de nieuwe privacywet, de AVG of GDPR, is het voor ieder bedrijf absoluut noodzakelijk geworden om het opt-in beheer van nieuwsbriefinschrijvingen goed op orde te hebben. Hoe kunnen alle bestaande en nieuwe inschrijvingen goed worden beheerd? Bij iedere nieuwsbrief die wordt verstuurd moet immers aangetoond kunnen worden dat er toestemming voor het versturen ervan is, de opt-in van iedere ontvanger moet altijd voorhanden zijn.

InterXL ontwikkelde voor Rittal een oplossing in de vorm van een centrale database met daarin de persoonlijke gegevens van contactpersonen inclusief communicatievoorkeuren en benodigde opt-in informatie. Dankzij het mijnProfiel portaal hebben de contactpersonen zelf toegang tot hun informatie om deze in te zien, actueel te houden of indien gewenst natuurlijk te verwijderen. Dankzij de API die werd ontwikkeld konden alle websites van Rittal erop worden aangesloten zodat automatisch alle online binnenkomende gegevens centraal worden geregistreerd.

Lees er meer over op onze website!
Add a comment...

Post has attachment
Het is alweer zeven maanden geleden dat we zijn gestart met onze dienst "social media support". Een mooi moment voor een update, lees er meer over op onze website!
Add a comment...

Post has attachment
InterXL mocht voor Meeesters in IT een nieuwe website ontwikkelen. Een website voor IT professionals, die moet natuurlijk bij de tijd zijn. Overal is dan ook over nagedacht ... Lees erover op onze website! #website #it
Add a comment...

Post has attachment
Wij zijn klaar met de GDPR ;-) Lees er meer over op onze website!
Add a comment...

Post has attachment
Bent u al bekend met Google Mijn Bedrijf? Wij hebben voor u op een rijtje gezet wat het voor u en uw onderneming kan betekenen en waarom het belangrijk is om met Google Mijn Bedrijf aan de slag te gaan.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op. Wij bekijken graag met u de toepassingen!
Add a comment...

Post has attachment
InterXL mocht voor Annelies & Co de website ontwikkelen. Dit is een moderne website geworden met relevante content en veel mooie beelden. Naast de presentatie van Annelies en haar collega's voorziet de website ook in een blog om snel content te kunnen delen en hierover te kunnen discussiëren met bezoekers en een evenementen kalender voor de presentatie van evenementen en het afhandelen van inschrijvingen.
Add a comment...

Post has attachment
Voor Dolron Rivierenland Makelaars hebben wij hun derde website in 10 jaar tijd mogen ontwikkelen en afgelopen weekend is deze live gegaan.

De nieuwe website is geheel responsive uitgevoerd en voorzien van een API met oAuth2 interface zodat externe applicaties, zoals RealWorks, aan kunnen sluiten op de website

Qua vindbaarheid is de website ook weer helemaal up to date. In samenwerking met Copper IM werd ... Meer weten? Klik op de link hieronder.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
WhatsApp is het meest populaire communicatieplatform wereldwijd als het gaat om het versturen van berichten. De dienst wordt dagelijks door miljoenen Nederlanders gebruikt.

Sinds vorige week is het voor bedrijven in Nederland mogelijk om een account aan de maken op Whatsapp Business, de zakelijke variant van Whatsapp.

Het doel van deze zakelijke variant is om het voor klanten makkelijker te maken om in contact te komen met uw bedrijf. Tevens heeft u als zakelijk gebruiker de mogelijkheid om een bedrijfsprofiel te maken met nuttige informatie voor klanten. Denk hierbij aan een bedrijfsomschrijving, adresgegevens en openingstijden.

Klik op de link hieronder als u meer wilt weten of het wilt proberen.
Add a comment...

Post has attachment
Zondag is het de Dag van de Privacy, de dag waarop we stilstaan bij de rechten van de Europese burger op het gebied van privacy. Ook worden op 25 mei de in de nieuwe Europese privacywet vastgelegde regels van kracht. Hoogste tijd dus om te bepalen of uw website ook op het gebied van privacy up-to-date is. Hiervoor hebben wij een handig stappenplan op onze website gezet. Lees meer via de link hieronder.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded