Profile cover photo
Profile photo
xenazack jr.
24 followers -
Milik Tuhan
Milik Tuhan

24 followers
About
Posts

Post has attachment
24y10m
Aku terlajak terbuka bila dah rapat dengan seseorang. Aku letak
99% kepercayaan yang hang takkan betray aku, takkan burukkan aku, akan jaga
rahsia aku, akan cherish kewujudan aku kat dunia ni dan akan terus tolong aku. That’s how I treat people I’m comforta...

Post has attachment
24y10m
Aku terlajak terbuka bila dah rapat dengan seseorang. Aku letak
99% kepercayaan yang hang takkan betray aku, takkan burukkan aku, akan jaga
rahsia aku, akan cherish kewujudan aku kat dunia ni dan akan terus tolong aku. That’s how I treat people I’m comforta...

Post has attachment
Surat berhabuk utk diri sendiri
Dear the fragile ika, Aku rasa kau lebih baik relek dan berhenti buat perkara2 annoying seperti membanjir misalnya . Kemon la. Aku sangat yakin , compared to kau yg asek jiwa kacau 24 hours ni siap membanjir natang hapa lagi , dia relek je. Hidup aman . Ser...

Post has attachment
Surat berhabuk utk diri sendiri
Dear the fragile ika, Aku rasa kau lebih baik relek dan berhenti buat perkara2 annoying seperti membanjir misalnya . Kemon la. Aku sangat yakin , compared to kau yg asek jiwa kacau 24 hours ni siap membanjir natang hapa lagi , dia relek je. Hidup aman . Ser...

Post has attachment
Maaf
Maaf. Kalaulah aku boleh patah balik masa. Tapi tak boleh. Ini bukan Candy Crush Saga yg kau boleh cheat. Yang kau boleh change date setting utk cepat dapat life. Maaf. Permintaan kali kedua yg berat. Bahu ni senget sebelah dah nak tanggung rasa risau kalau...

Post has attachment
Puisi Tengah Jalan - Pergi Mati
Persetan segala rasa Biar hati berbicara Perlu aku persetankan juga bicara hati? Biar semua hilang Biar semua nampak kelam Mata hati aku cukup perit Terang cahaya yg menyilaukan Sampai aku keliru Apakah itu kau? Atau aku dalam bayangan sendiri? Benci Benci ...

Post has attachment
Fin
I didn't ask her to be middle-man between aku dan Fin. Aku cuma nak dia tahu yg aku sangat2 menyalahkan diri aku. Which means, aku sedar diri aku salah and I messed up everything aku selfish aku stupid sbb abaikan org yg tak pernah lupa kat aku. Hm. So, I d...

Post has attachment
My vision. My life planning. My passion. My dream.
I used to write a lot about myself. And I used to pretend that I'm living a perfect life. I have a new assignment for Strategic Management. I've to write about my vision. The meaning of the 'vision' itself is still a little fuzzy to me. I 'googled' about in...

Post has attachment
Pilih.
Datang. Pergi. Muncul. Hilang. Bingit. Sepi. Hidup macam permainan. Jalan kelam, ramai. Jalan terang, sepi. Dan jalan yg satu itu, Sederhana. Hamba yg mencari. Menongkat dalam kelam. Melihat dalam gelap. Buta mata tapi tidak hati. Bila masih ingin mencari. ...

Post has attachment
Allah Masih Pandang :)
Assalamualaikum. Seorang sahabat mengadu pada aku, katanya hati tidak tenteram ditimpa ujian, selepas satu, satu ujian datang. Allahu rabbi. Padanlah galak like post2 aku yg syahdu2. -_- Mula-mula, cinta terputus di pertengahan jalan. Lalu dengan izin Allah...
Wait while more posts are being loaded