Profile cover photo
Profile photo
Ana kirana
31 followers
31 followers
About
Posts

Post has attachment
REOVATION MY HOME SWEET HOME -2
Kerja2 permbinaan tembok batu Tembok pagar utama dilebarkan ..dari asal bukaan 12 kaki..ditambah jadi 16 kakidengan harapan boleh bawak masuk 2 kereta dengan mudah . C   corak tile simple ..inspired bg adidas hahaha..pening nak buat corak simpl2..nak buat p...
Add a comment...

Post has attachment
RENOVATION MY HOME SWEET HOME -1
Alhamdulillah...siap jugak sebelum GST niat dah lama nak buat tembok pagar dan tile kat porch dan sekeliling rumah...so tak da dhah rumput2 yg memeningkan kepala saya...sayang jugak tapi nak buat mcm mana...tak sempat nak menten la Saya letak gambar saja ut...
Add a comment...

Post has attachment
ADA MASALAH TIDUR BERDENGKUR ?
"YANG PALING TAK SANGKA..DENGKUR SUAMI SAYA DAH KURANG BUNYI SELEPAS MAKAN 10 SACHET.KALAU TIDAK..LETAK KEPALA JER TERUS BUNYI,KUAT PULAK TU"  FAKTA : Berdengkur adalah bunyi tidak menyenangkan semasa bernafas, apabila sebahagian daripada saluran pernafasan...
Add a comment...

Post has attachment
TERBONGKAR ! CARA MUDAH MERAWAT RESDUNG
Perhatian kepada mereka yang SERIUS ingin merawat masalah resdung . Adakah anda mengalami masalah ini? > kerap bersin terutamanya waktu pagi > selsema tak baik2..hidung asyik la meleleh keluar cairan jernih > gatal2 hidung , mata dan telinga > jerawat tak h...
Add a comment...

Post has attachment
SERBUK KOLAGEN /COLLAGEN DUST TERKINI ~BORONG pon bolehhhhhh
Malu tak bila orang
tegur kita ni kakak kepada suami?ishhh nampak tua sangatkah ??? Masalah tua sebelum usia. Tiada wanita yang mahukan muka yang berkedut atau kulit yang suram .Kita tidak
dapat mengelaknya kerana ia merupakan proses penuaan tapiii kita  bo...
Add a comment...

Post has attachment
JERAWAT BERNANAH AKIBAT RESDUNG
"Aduss....stressnya dengan jerawat ni..." Pernah tak mengeluh macam ni, dah macam2 produk skin care guna,tapi tak nak hilang jugak jerawat kat muka...  Kalau u olls nak tahu,produk skin care tu utk kegunaan luaran je,tapi kalau dalaman badan tak elok,jerawa...
Add a comment...

Post has attachment
TESTIMONI SEBELUM SELEPAS WEALTHY WELLNESS SII FORMULA
pagi2 ni belanja testimoni satu
licinkan muka dia..jeles!

cik manis ni consistent makan 2x sehari dgn hanya 2 kotak Wealthy Wellness SII2 formula ..
dan disertakan pengambilan air kosong yang mencukupi kalau dah cuba2 macam2 tapi jerawat still tak hilang.....
Add a comment...

Post has attachment
RAWATAN RESDUNG TANPA TERAPI ~WEALTHY WELLNESS SII FORMULA
RAWATAN RESDUNG TANPA TERAPI! Alternatif terbaru dalam pasaran bagi merawat resdung dan masalah
kesihatan yang lain. Memperkenalkan SII FORMULA, hanya perlu koyak dan
minum untuk dapatkan kesan rawatan terbaik. 100% natural base, serta me ngandungi
pemak...
Add a comment...

Post has attachment
KIDZANIA OH KIDZANIA
sedih sangat ....
tau tak berapa lama dok berhajat nak bawak aiman datang kidzania...aisya ok la dia dah penah visit dgn cikgu2 tadika
google cari info tips nak pegi sana...so ramai yang advise jgn pegi timemasa cuti sekolah...cuti panjang ..public holidays...
Add a comment...

Post has attachment
ARYAN DAH MAKAN...
haa cerita baby lagi hehhe..nak update cerita lain kemudian2 lah..seekarang ni dok teringat baby
...rasa nak gomol2 ja gigit2 bagi dia gelak balik keje rasa masa suntuk sangat nak main2 dengan baby..dengan nak melayan kakak ngn abang lagi..masing2 berebut ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded