Profile cover photo
Profile photo
Milieu Service Nederland - Afvalverwerking, afvalcontainers & archiefvernietiging
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
Morgen is het de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Deze dag laat zien hoe ver we in Nederland al zijn op het gebied van duurzaamheid. Benieuwd wat u zelf kunt doen om morgen aandacht te besteden aan duurzaamheid? Wij hebben wat ideeën voor u op een rijtje gezet!

Ook met uw afvalinzameling kunt u een groot verschil maken op het gebied van duurzaamheid. Wij helpen u graag om uw afvalmanagement te verduurzamen!
Add a comment...

Post has attachment
Wij kijken terug op een zonnige en geslaagde VastgoedCup! Deze stralende dag stond volledig in het teken van golfen, netwerken en heerlijk eten en drinken. Wij hebben nu al zin in volgend jaar!
Add a comment...

Post has attachment
Ieder jaar overlijden er gemiddeld 500 patiënten aan ALS en komen er 500 nieuwe patiënten bij. Het is nog niet bekend waardoor de ziekte wordt veroorzaakt en er zijn ook nog geen medicijnen om de ziekte te genezen of af te remmen. Daarom springen aankomende zondag ruim 2500 mensen de gracht in voor de Amsterdam City Swim. Zij vragen aandacht voor deze ziekte en zamelen geld in voor onderzoek.

Wij helpen hier natuurlijk graag aan mee, daarom sponsoren wij 2 deelnemers!
Add a comment...

Post has attachment
Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk speerpunt in het vastgoed. Dat houdt in dat ook het afvalmanagement zo duurzaam mogelijk ingericht dient te worden. Dit heeft namelijk een grote invloed op de duurzaamheidsscore van uw gebouw.

Gelukkig beschikken wij over 3 eigen BREEAM Experts die precies weten hoe u uw afvalbeleid zo duurzaam mogelijk inricht.
Add a comment...

Post has attachment
Wij zijn op zoek naar accountmanagers en senior accountmanagers! Ben jij een commercieel talent, beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en hou je wel van een uitdaging? Bekijk dan snel de vacatures op onze website: http://bit.ly/2wlqIsX

We zijn ook nog op zoek naar een corporate recruiter. Lijkt het je leuk om jouw communicatieve talenten voor deze functie in te zetten? Neem dan contact met ons op via recruitment@milieuservice.nl of 088 – 08 09 050.

Benieuwd hoe het is om als accountmanager bij ons aan de slag te gaan? Bekijk dan de video!
Add a comment...

Post has attachment
Afvaleducatie is heel belangrijk. Tegenwoordig is er gelukkig veel gratis lesmateriaal hiervoor te vinden, zoals bijvoorbeeld ons afvaleducatieboekje. Zo leren wij de jongere generaties hoe zij verantwoord met hun afval om kunnen gaan.

Het is natuurlijk wel van belang dat een onderwijsinstelling zelf ook het goede voorbeeld geeft. Gelukkig zijn er genoeg inzamelmiddelen waarmee het een fluitje van een cent is om afval te scheiden!
Add a comment...

Post has attachment

In februari kwam De Mobiele Fabriek aan in Haïti. De laatste maanden is er hard gewerkt en getraind om van het rondslingerende puin de eerste bouwblokken te maken. Inmiddels zijn de eerste Haïtianen in staat om zelf de bouwblokken te produceren!

Op onze website vindt u meer informatie over De Mobiele Fabriek en het trainingsproces: https://goo.gl/LtkkNb

We zijn trots op de mooie resultaten die De Mobiele Fabriek tot nu toe al heeft behaald en blij dat wij hieraan kunnen bijdragen!
Add a comment...

Post has attachment
Milieu Service Nederland zoekt… chauffeurs!

Ben jij een echter multitasker en lijkt het je leuk om op pad te gaan met een speciaal voor ons ontwikkelde bestelbus? Neem dan nu contact met ons op! Om met onze speciale Minipersbus te mogen rijden, heb je alleen rijbewijs B nodig. Wil je meer weten over de vacature? Kijk dan op onze website: https://goo.gl/b9mh4R
Add a comment...

Post has attachment
Heeft u nog veel oude administratie liggen? De zomervakantie is een mooi moment om dit op te ruimen! Ook papieren data valt onder de recent in werking getreden AVG-wet. Daarom is het belangrijk dat de vernietiging van uw vertrouwelijke documenten volgens de beste technieken gebeurt. Wij zijn specialist op het gebied van papiervernietiging, dus bij ons bent u aan het juiste adres!
Add a comment...

Post has attachment
Vorige week waren wij aanwezig bij PROVADA 2018. We kijken terug op een geslaagde beurs waar onze vastgoedspecialisten veel van hun relaties hebben gesproken en nieuwe contacten hebben gelegd.


Volgend jaar zijn we ook weer van de partij. Komt u dan ook?
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded