Profile cover photo
Profile photo
farhana effa
409 followers
409 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Gunung Agung, Bali
Salam just got a bad news about Bali, gunung Agong is expected to be erupted in short time... Allahu... and less then 3 weeks I'm gonna go there T_T Totally blurr and worries All preparation has been done Flight Ticket = DONE Hotel booked with full payment ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
I'm back!!
Salam long time not being here... seriously I miss this space... and time not on my side tons of work not allowed me to put my word here ~sight but now I'm here yeayyy just finish presenting one of my paper on last month conference gain new experience, new ...
Add a comment...

Post has attachment
PART 2 BERJAYA TIOMAN RESORT
Hari kedua selepas packing and light breakfast, kami terus continue perjalanan ke Jetty Tanjung Gemuk ambik masa dua jam jugak dari kuantan ke sana kebetulan pagi tue di Jetty memang ramai orang nak ke Pulau Tioman mungkin sebab bersambung cuti minggu tue h...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
PART 1 BERJAYA TIOMAN RESORT
Salam semua lama tak update disini petang nie terasa rajin pulak nak menaip hihihi stress dengan kerja research yang berlambak kita berehat seketika ya dengan menaip hhihi Semperna 21 April hari tue (My birthday!) saya dan husband plan nak short trip rehat ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Bukan Senang Nak Senang
Salam dini hari 3.05 am - 03.02.2016 Baru je selesai review a few northern landfill in malaysia untuk dimasukan dalam my next paper. It is not easy ok sob sob sob. Need to extract and classify data into different group. Sambil sambil tue study and mantap ka...
Add a comment...

Post has attachment
PUNCA FARAJ BERBAU
Punca faraj berbau busuk. Ramai yang tidak sedar lendir yang macam hingus ni duduk dalam faraj. Kerana apa? Lebih dasyat ianya tidak menunjukkan sedikit pon tanda2 bermasalah melainkan sudah kronik. Bagi saya lendir dalam faraj hendaklah dibersihkan setiap ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded