Profile cover photo
Profile photo
Cik Monster
2 followers -
Enjoy with your life but you have LIMIT, so take care okay !
Enjoy with your life but you have LIMIT, so take care okay !

2 followers
About
Posts

Post has attachment
TERDUDUK
ASSALAMUALAIKUM........ ta tahu na mulakan bagaimana, ayat apa yang sesuai. yang tahu menangis, itu je yg mampu aku buat. kelu lidah tidak berbicara. tergamam seketika. bangun la hana,, please.. senyumlah.. be strong please.. kuatkan semangat, stop crying.....
Add a comment...

Post has attachment
C-I-N-T-A J-A-R-A-K J-A-U-H
ASSALAMUALAIKUM... HYE SEMUA ^_^ ! Nampak macam aku happy an ? tajuk  pun macam best kan ? urm.. na share something, mungkin pendapat, mungkin apa yang aku alami sekarang, mungkin angan-angan, mungkin jua impian .. :) Lihatlah peta malaysia tu .. semenanjun...
Add a comment...

Post has attachment
H-A-K M-I-L-I-K O-R-A-N-G
ASSALAMUALAIKUM........... Hye semua ! this is bad news.. semua harta  barang aku, kau na rembat.. melampau la ! kau ingat aku nih orang kaya ke macam kau, pakai barang mewah-mewah ! aku na beli guna duit aku la, bukan guna duit mak ayah ! hasil titik peluh...
Add a comment...

Post has attachment
CORETAN ISI HATI
ASSALAMUALAIKUM ........................ :) Hye, jumpa lagi ! Urm, mesti tertanya-tanya kan apa lagi yang akan aku ceritakan harini. Laju jari ini menari di atas papan kekunci lappy ku, tanpa aku sedari aku mula mencoret apa yang ada dala hatiku. kenapa ser...
Add a comment...

Post has attachment
CIKGU TADIKA
Assalamualaikum.. :) Korang apa khabar ? sihat ? urm.. harini cerita tentang CIKGU TADIKA . mesti tertanya-tanya kan kenapa aku na cakap pasal cikgu tadika. before that, aku na cerita sikit tentang study aku, korang mesti ta tahu kn. okay, aku belajar dekat...
Add a comment...

Post has attachment
I-M F-A-L-L I-N L-O-V-E ? MARRIED ?
Assalamualaikum, hye we meet again ! ;)   I'm fall in love ? ta na bercinta mahupun bercouple tapi hatiku tertarik kepada seseorang. siapakah gerangan dia, biarlah ALLAH sahaja yang mengetahui. kalau ada jodoh dengannya, alhamdulillah. tapi kalau ta de, mak...
Add a comment...

Post has attachment
IBU BAPA
Assalamualaikum semua ! ^_^ bertemu kembali kita ye.. okay tajuk seterusnya, IBU BAPA. Ibu Bapa adalah orang tua kita yang menjaga, mendidik, mengasuh, memberi kita segala keperluan yang kita perlukan dari kita kecil sehinggalah dewasa. Janganlah kita lupa ...
Add a comment...

Post has attachment
F-R-I-E-N-D-S-H-I-P
Assalamualaikum....   Topik harini adalah tentang " ERTI PERSAHABATAN ". Bagi korang, apa itu sahabat ? kawan sahaja kah ? kawan ada feeling3 kah ? kawan yang rapat kah ? atau kawan yang ada tatkala kita susah mahu pun senang? Dah semestinya kita akan jawab...
Add a comment...

Post has attachment
tralalalalala :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded