Profile cover photo
Profile photo
Kak Tons Corelle
52 followers -
Cantik tak pinggan kak tonnnn????? Cantik!!!!!!!!!!
Cantik tak pinggan kak tonnnn????? Cantik!!!!!!!!!!

52 followers
About
Posts

Post has attachment
Video Corelle Malaysia 2015
Assalammualaikum dan selamat petang. Ramai nau yg tanya kak ton mana satu design corelle terbaru. Meh nengok video kat bawah ni. Kalau rasa dok terbayang corelle aje.  Nak masak pon takde mood?? Haaa sah la tu. Kena kontek kak ton la tu. Kak ton 012-2727 504
Add a comment...

Post has attachment
Kak Tons Corelle di dalam Dapur Kak Jee!
Alhamdulillah, semalam Kak Tons Corelle ada didalam blog  DAPUR KAK JEE .  Kak Ton hepi  bebenor sebab raaamai dari galangan hakak hakak dan laling laling manis yang semakin tahu kewujudan  Kak Ton .  Laling Kak Jee Entry mengenai Kak Tons Corelle Untuk pen...
Kak Tons Corelle di dalam Dapur Kak Jee!
Kak Tons Corelle di dalam Dapur Kak Jee!
kaktonscorelle.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Corelle termurah 2015
Assalammualaikum dan selamat pagi kakak kakak, laling laling gojes semua dan abang abang yang hensem laaagi macho berbaju melayu hari jemahat ni. Bosan? Mata macam kena gam? Takde mood nak keje? Meh kak ton jamu mata youalls dengan koleksi terkini corelle y...
Add a comment...

Post has attachment
Corelle Terbaru 2015
Assalammualaikum dan selamat petang. Malas nak baca pepanjang? Nah tengok aje! Berkenan? Kontek kak ton 012-2727 504
Add a comment...

Post has attachment
Kak Ton dan Set Corelle Square Kobe 16pcs yang saaangat sweet
Assalamualaikum dan selamat petang abang-abang, kakak-kakak dan laling-laling semua. Harini kak ton nak tunjuk kat youalls macamana rupe set Corelle lepas diletak kat atas meja. Memang cantik teramat sangat tau. Nak-nak youalls yang pandai menghias dan mix ...
Add a comment...

Post has attachment
Kak Ton dan Set Corelle Cun-melecun Vive Enhancement 30pcs
Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua awek-awek cun, kakak-kakak gojes dan abang-abang macho. Amboiiii..best nye samalam cuti kannn. Dengar cerita ada yang berjimba sampai nun jauh kat Utara.. Apa? Ada yang balik selatan.. Kerlassss jah.. Cuti-cuti ma...
Add a comment...

Post has attachment
Kak ton dan set Corelle Vive Enhancement 30pcs
Assalamualaikum dan selamat berhari ahad pada semua laling-laling kak ton.  Harini kak ton nak inform youalls sikit pasal status set Corelle Idaman kalbu youalls tu. Corelle Round Vive Enhancement 30 pcs (set untuk 6orang) dah semakin susut dalam lemari kak...
Add a comment...

Post has attachment
KakTon dan Design Corelle Paling Latest 2013
Assalamualaikum dan selamat pagi kakak-kakak dan laling-laling cun jugak abang encem semua. Harini kak ton nak war-war kan set paling latest 2013 dalam simpanan kak ton. Untuk pengetahuan youalls, kesemua adalah ready stock ye. Tak yah tunggu tahun depan. H...
Add a comment...

Post has attachment
Kak ton dan update Towel Ralph Lauren
Assalamualaikum dan selamat pagi laling-laling semua. Harini kak ton nak update perkembangan towel idaman ramai. Banyak yang dah habis ye dek non. Sila cepat sikit kalau nak, sebelum semua habis licin dikerjakan si Tipah nanti. Tu tak masuk dengan bang Harj...
Add a comment...

Post has attachment
Kak Ton dan Bath Mat Lacoste
Assalamualaikum dan selamat tengahari laling-laling semua. Apa khabar youalls harini? Kak ton harap semua sihat-sihat ye kawan-kawan. Minggu lepas kak ton dah keluarkan bath mat kaler Fink kannnn, harini, kak ton nak keluarkan kaler cuuunnn sangat.  Biru da...
Kak Ton dan Bath Mat Lacoste
Kak Ton dan Bath Mat Lacoste
kaktonscorelle.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded