Profile cover photo
Profile photo
Duynisveld Events & Communicatie
Duynisveld, een evenementenbureau én allround communicatiebureau in één!
Duynisveld, een evenementenbureau én allround communicatiebureau in één!
About
Posts

Post has attachment
Met trots presenteren wij de videocompilatie van ons evenement bij Rotterdam The Hague Airport. Het afscheidsfeest van algemeen directeur de heer Wondolleck was indrukwekkend en stijlvol. Graag nemen wij jullie in deze video mee vanaf de opbouw tot aan het einde van het feest.

Een +1 en delen wordt gewaardeerd!
Add a comment...

Post has attachment
Wat vinden jullie van dit soort tafellampen? Wij vinden dit een erg leuke ontwikkeling op het gebied van lichtshows bij evenementen. Chapeau Art Of Confusion!
Add a comment...

Post has attachment
In navolging van het afscheidsfeest volgde op vrijdag een hospitality training voor de medewerkers van Rotterdam The Hague Airport. In dezelfde ruimte als het afscheidsfeest, maar met een andere setting vond deze training plaats. De setting leek op een praatprogramma met sprekers aan een tafel omringd door publiek. Aan tafel zat een dagvoorzitter met de nieuwe directeur en diverse sprekers. Het doel was om interactie te krijgen tussen de personen aan tafel en het publiek. Een originele vorm van interne communicatie! Tussen de gesprekken door was er een optreden van de Flamingo’s. Daarnaast was er een Rotterdamse dichter aanwezig en tekende een cartoonist de sfeer die live getoond werd op een groot beeldscherm. Het was een geslaagd evenement en een mooie afsluiting van een bijzondere week!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
10-02-16
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Na maanden voorbereiding hebben wij donderdag 4 februari jl. het afscheidsfeest van de directeur van Rotterdam The Hague Airport, de heer Wondolleck mogen organiseren.
Ruim dertig jaar was de heer Wondolleck werkzaam op deze luchthaven. De unieke en toepasselijke locatie voor dit evenement was de grootste hangar van het vliegveld.

De opbouw begon al twee dagen voor het afscheidsfeest. De hangar werd getransformeerd tot een stijlvolle feestlocatie. Op verzoek hebben wij een concept bedacht waarbij verschillende aspecten elkaar zouden versterken. Een ding stond als een paal boven water, het moest stijlvol en chique zijn. Rondom de feestruimte stonden drie vliegtuigen opgesteld als echte eye catchers!

Bij de receptie was er een afscheidsfeest voor gasten uit het bedrijfsleven en de overheid w.o. burgemeester Aboutaleb van Rotterdam, oud minister–president Balkenende en oud-minister Opstelten. Het muzikale entertainment werd verzorgd door een combinatie van het Haags Residentie Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Ook het Rotterdamse cabarettrio De Tunes brachten een persoonlijk afscheidslied voor de directeur.

’s Avonds was er een feestavond voor het personeel, die hun directeur op diverse originele manieren bedankten. Tussen de sprekers en filmpjes door werd het muzikale entertainment verzorgd door een DJ, een saxofonist en een spetterende coverband.

Wij zijn trots op het eindresultaat, van lege hangar tot stijlvolle evenementenlocatie!

Morgen meer info over het event op vrijdag in dezelfde hangar.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
09-02-16
32 Photos - View album
Add a comment...

Wij zijn lekker druk bezig met het draaiboek van een afscheidsfeest. Mede dankzij de unieke locatie gaan wij hier een spektakel van maken! Houd onze Facebookpagina de komende weken in de gaten voor de foto’s van dit evenement.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded