Profile cover photo
Profile photo
Mihail Ispan
1,131 followers -
Mă retrag în ÎNTUNERIC ca să vă aduc LUMINA!MINA!
Mă retrag în ÎNTUNERIC ca să vă aduc LUMINA!MINA!

1,131 followers
About
Posts

Post has attachment
SPRE LUMINA SUFLETULUI
Autor si Recitator: Mihail Ispan
https://youtu.be/IKSTZPPIc20
Add a comment...

Post has attachment
INTREBARI SI RASPUNSURI: Hipnoza regresiva
https://youtu.be/SEHYMJQOMwo
Add a comment...

Post has attachment
INTREBARI SI RASPUNSURI: Meditatia
https://youtu.be/CizLJntsxP4
Add a comment...

Post has attachment
INTREBARI SI RASPUNSURI: Imaginatia
https://youtu.be/LIkLwda5q_Q
Add a comment...

Post has attachment
FOC ÎN AGORA
Mihail-Ispan.blogspot.com

SENSUL BANILOR

Asistații sociali primesc bani de la stat pentru a putea trăi la limita posibilităților de pe o zi pe alta. Acești bani provin din impozitele și taxele ce se colectează de la oamenii productivi. Aici banii nu au vreun sens deoarece asistații sociali ar putea primi bunurile și serviciile necesare pentru a putea trăi.

Șomerii primesc bani de la stat pentru a putea trăi și a fi la dispoziția așa-numitei piețe a muncii care în fapt este o piață pe care se închiriază sclavii. Acești bani provin din impozitele și taxele ce se colectează de la oamenii productivi. Aici banii nu au vreun sens deoarece șomerii ar putea primi bunurile și serviciile necesare pentru a putea trăi.

Bugetarii, deci politicienii, funcționarii, polițiștii și jandarmii, primesc bani de la stat pentru a trăi și a putea menține populația într-o stare de paralizie financiară în vederea supraviețuirii acestui sistem sclavagist. Aici banii nu au vreun sens deoarece funcționarii publici ar putea primi bunurile și serviciile necesare pentru a putea trăi și fără a efectua această muncă fără sens.

Oamenii productivi primesc bani de la entitățile economice pentru a-și putea cumpăra produsele create de ei înșiși și pentru a putea munci pe mai departe la firma respectivă. Aici banii nu au vreun sens deoarece oamenii productivi nu au nevoie neapărat să plătească produsele create de ei înșiși și pot munci din pasiune pentru ei înșiși fără a primi bani, căci motivația cea mai mare este pasiunea de a face ceva și nu banii.

Sinecuriștii, deci cei care fac munci futile și nu produc ceva folositor pentru societate, primesc bani pentru a putea trăi și pentru a face avere nemăsurată, nemeritată și nenecesară. Aici banii nu au vreun sens deoarece sinecuriștii ar putea primi bunurile și serviciile de care au nevoie fără ca ei să facă munci futile.

Multimiliardarii și multimilionarii primesc dobânzi mari de la bancă pentru a-și mări și mai mult averea în bani. Aici banii primiți nu au vreun sens deoarece multimiliardarii și multimilionarii dețin deja avere nemăsurată, nemeritată și nenecesară.

În această societate poți munci numai dacă ai un loc de muncă. Locurile de muncă(= locuri de sclavie) sunt create de firmele oligarhice și sunt întotdeauna insuficiente ceea ce creează un număr foarte mare de asistați sociali și șomeri cu toate că munca este infinită deoarece creativitatea și inventivitatea sunt infinite. Ni se spune că nu se pot crea mai multe locuri de muncă deoarece nu există capital îndeajuns pentru a le crea. În consecință, locurile de muncă sunt limitate datorită banilor.

Singurul sens al banilor este de a transfera averea sub formă de pământ și cea rezultată din activitățile oamenilor productivi în mâinile unei minorități superbogate de oameni.

Într-o lume fără bani, asistații sociali, șomerii, majoritatea bugetarilor, sinecuriștii, multimilionarii și multimiliardarii vor avea posibilitatea de a efectua activități benefice pentru comunitățile în care trăiesc. Prin aceste activității se va crea bunăstare pentru toți.

Banii nu sunt un catalizator pentru progresul omenirii, ci un impediment!

Pentru o lume fără bani!

Mihail Ispan
17.12.2018
Foc în Agora
Foc în Agora
mihail-ispan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
FOC ÎN AGORA
Mihail-Ispan.blogspot.com

LACRIMI DE DIAMANT

Liderii religioși încurajează în general practicarea iconolatriei. De aceea mulți enoriași practică iconolatria. Iconolatria este un cult prin care se adoră idoli și icoanele. Idolul și icoana sunt imagini pictate, imagini realizate în relief sau statui ce reprezintă anumite zeități religioase. Liderii religioși profită de acest cult, pe care îl practică foarte mulți enoriași, în scopul de a-și mări veniturile. Ei au multe trucuri prin care inoculează în mintea oamenilor faptul că idolii și icoanele din templele lor ar fi divinități reale și vii care își pot exprima chiar și emoțiile lor. Enoriași lor sunt puternic impresionați de „emoțiile” afișate de idoli și icoane și vin cu miile în templele religioase pentru a vedea aceste „minuni”. În acest timp, ei oferă liderilor religioși bani sub formă de donații sau prin cumpărarea de diverse articole confecționate de templele respective.

Unul dintre aceste trucuri este de a face icoanele să „plângă”. Pentru a înțelege cum funcționează acest truc este bine să te uiți cu atenție în ochii icoanelor respective. În punctele lacrimale ale ochilor lor vei observa două găuri prin care se scurge un lichid de consistența uleiului. Dacă vei atinge cu degetul acest lichid vei constata că este ulei. Acest ulei este pompat cu o pipetă prin spatele icoanei prin cele două găuri. Uleiul se scurge în acest fel pe fața icoanei creând astfel aparența că icoana ar plânge. Enoriașii adoră foarte mult aceste icoane și sunt profund mișcați de faptul că ele „plâng”. Pentru a-și manifesta adorația lor față de divinitățile reprezentate de icoanele respective, enoriașii oferă bani acelor temple. În acest fel, liderii religioși își măresc veniturile lor.

Adevărul este că icoanele nu plâng deoarece ele nu sunt altceva decât niște imagini pictate, imagini realizate în relief sau statui. Plânsul icoanelor este în fapt numai o șarlatanerie. Șarlatanerie este și plânsul oamenilor materialiști care plâng atunci când pierd autoritate, putere, avere, celebritate sau ființe pe care ei cred că le aparțin. Plânsul oamenilor materialiști nu este un plâns autentic.

Numai oamenii spirituali plâng în mod autentic. Ei plâng de fericire și din empatie pentru ființele suferinde de pe acest pământ. Ei plâng din suflet! Lacrimile lor sunt manifestarea materială a acestui plâns! Aceste lacrimi sunt mai valoroase decât toate bogățiile de pe pământ! Ele sunt diamante autentice căci ele sunt în fapt bogățiile sufletului. Oamenii spirituali plâng cu lacrimi de diamant. Oamenii spirituali plâng cu lacrimi de diamant pentru a oferi tuturor ființelor toate bogățiile sufletului lor. Oamenii au nevoie de bogățiile sufletului pentru a putea fi fericiți, însă ei nu au avut și nici nu vor avea vreodată destui bani pentru a putea cumpăra aceste bogății ce le sunt strict necesare. Oamenii spirituali știu acest lucru și de aceea ei oferă în mod gratuit toate bogățiile sufletului lor.

Nu plânge vreodată pentru ceea ce crezi că ai fi pierdut deoarece nu poți pierde ceea ce îți aparține cu adevărat. Poți pierde numai lucrurile ce nu îți aparțin. Când îți vine să plângi este bine să plângi din suflet. Nu te teme vreodată să plângi din suflet! Atunci când plângi din suflet oferi lacrimi de diamant acestei lumi. Lumea are nevoie de aceste lacrimi pentru a putea fi fericită, însă nu are destui bani pentru a le putea cumpăra! Oferă lacrimile tale de diamant în mod gratuit acestei lumi! În acest fel oferi tuturor ființelor toate bogățiile sufletului tău ceea ce va face ca toate ființele să fie fericite, inclusiv tu.

Icoanele nu plâng!
Numai oamenii spirituali plâng în mod autentic!
Lacrimile oamenilor spirituali sunt lacrimi de diamant!

Mihail Ispan
05.10.2018
Photo
Add a comment...

Post has attachment
FOC ÎN AGORA
Mihail-Ispan.blogspot.com

UMANITATEA ESTE UN TRUP ȘI UN SPIRIT

Există multe forme luminoase precum Soarele, Stelele, Luna și becul, însă Lumina este unică!

Există multe moduri în care îți poți exprima iubirea, însă iubirea este unică!

Există multe moduri în care îți poți exprima înțelepciunea, însă înțelepciunea este unică!

Există multe viețuitoare, însă viața este unică!

Există multe destine, însă sensul vieții este unic!

Există multe minți, însă spiritul este unic!

Există multe păreri, însă adevărul este unic!

Unicul este plinătate! El este acela care creează diverse forme și fenomene. El este acela care oferă funcționalitate formelor și fenomenelor din Univers!

Există multe organe în trup, însă trupul este unul singur! Numai dacă organele trupului colaborează între ele, trupul rămâne sănătos!

Umanitatea este în fapt un singur trup! Numai dacă oamenii colaborează între ei, umanitatea va fi sănătoasă! Trupul umanității este dornic de bunăstare, iar bunăstarea lui se poate realiza atunci când oamenii vor colabora între ei.

Umanitea este în fapt un singur spirit! Acest spirit este dornic de libertate. Libertatea se poate realiza atunci când oamenii, cel puțin în majoritatea lor, vor fi tot timpul în căutarea adevărului.

Umanitatea este în fapt un suflet divin! Acest suflet este dornic de iubire. Iubirea se va simți în societate atunci când cel puțin majoritatea va dărui iubire!

Identifică-te cu spiritul umanității!
Identifică-te cu trupul umanității!
Colaborează, creează, iubește!

Fii câștigător de iubire, libertate și bunăstare!

Mihail Ispan
06.07.2018
Photo
Add a comment...

Post has attachment
FOC ÎN AGORA
Mihail-Ispan.blogspot.com

NAȚIONALISMUL AUTENTIC

Sistemul actual este un sistem care produce minciună, înșelăciune, frustrare, suferință, boală și crimă. El este un sistem malefic. Cei bine informați cunosc acest fapt. Unii oameni vor să profite de maleficitatea sistemului prin obținerea de profit, celebritate și putere asupra semenilor săi. Ei creează organizații, de obicei de natură politică, ce promit schimbarea acestui sistem în favoarea oamenilor. Purtătorii de cuvânt ai acestor organizații scot în evidență, în mod fulminant prin cuvântări de tip pseudo-naționalist și religios, maleficiile acestui sistem și oferă pseudo-soluții de natură populistă.

În următoarele rânduri doresc să argumentez faptul că aceste organizații nu au ceva în comun cu naționalismul autentic, ci sunt organizații ce luptă sub steag fals, adică arborează steagul naționalist și în același timp au intenții anti-naționale ascunse. Naționalistul autentic este un om iubitor care dorește să-și extindă iubirea lui asupra tuturor ființelor. De aceea, el consideră națiunea sa ca fiind familia lui cea mare și o iubește deoarece numai iubind familia proprie îți poți extinde iubirea și asupra altora. Cel mai important serviciu pe care îl poți aduce națiunii tale este să exprimi adevărul în public deoarece adevărul exprimat în public conduce la libertate și bunăstare mult mai repede chiar decât tehnologia. În consecință, naționalismul autentic se bazează întotdeauna pe iubire și pe exprimarea adevărului în public. Adevărul despre religie este faptul că religia este îndoctrinare și pseudo-spiritualitate. În consecință, cel ce susține religia aduce un deserviciu națiunii sale. În România, zeul la care se închină majoritatea credincioșilor este un zeu străin națiunii lor ceea ce înrăutățește situația și mai mult, căci națiunea care se închină de cam 2.000 de ani la un zeu străin va deveni mai devreme sau mai târziu sluga poporului din care provine zeul respectiv ceea ce s-a și întâmplat nu numai cu România, ci și cu multe națiuni care au procedat în acest mod.

În consecință, aceste organizații sunt organizații pseudo-naționaliste ce luptă sub steag fals. Ele apelează întotdeauna la simțămintele naționaliste și la cele religioase pentru a crea emoții în oameni în vederea manipulării lor.

În următoarele rânduri doresc să argumentez faptul că aceste organizații nu pot oferi soluții viabile și de aceea soluțiile lor sunt în fapt pseudo-soluții de natură populistă. Din discursurile purtătorilor lor de cuvânt îți dai seama că liderii acestor organizații nu cunosc în mod profund acest sistem deoarece ei nu descriu în mod științific și tehnic acest sistem. Acești lideri nu sunt în stare nici măcar să explice modul de funcționare al sistemului monetar, ca să nu mai vorbim de celelalte subsisteme ale sistemului actual. Pentru a oferi soluții viabile ai nevoie însă să cunoști foarte bine structura și modul de funcționare a acestui sistem malefic. În consecință, soluțiile acestor organizații nu pot fi decât pseudo-soluții. „Soluțiile” lor de tip populist sună bine doar în urechile oamenilor naivi!

Aceste organizații pseudo-naționaliste te invită să devii membru organizației respective sugerând faptul că numai dacă vei deveni membru în organizația lor vei putea contribui la restabilirea adevărului, a dreptății și a echității din țara ta. În fapt, ele vor banii tăi căci cer să plătești o taxă de înscriere și o cotizație lunară. În plus, nu puține dintre aceste organizații au firme prin care îți oferă diverse produse sau servicii. În felul acesta, aceste organizații obțin profituri de pe urma maleficității acestui sistem.

Adevărul este că libertatea nu provine de la oameni, ci de la adevăr. Numai promovând adevărul în societate, gradul de libertate al oamenilor din acea societate va crește, iar libertatea conduce la bunăstare pentru toți. Și sclavia produce bunăstare, însă numai pentru stăpânii de sclavi și deloc pentru sclavi așa cum observăm foarte bine din modul de funcționare al sistemului actual în care cei mulți sunt sclavii oligarhiei internaționale și naționale.

În consecință, nu ai nevoie să devii membru unei astfel de organizații deoarece, dacă dorești cu adevărat să faci ceva bun pentru țara ta, poți promova adevărul despre sistemul actual. În felul acesta, economisești banii pe care ar trebui să-i plătești ca taxă de înscriere și cotizație, nu susții pseudo-naționalismul, nu susții zeii altor națiuni și nu te lași escrocat!

Fii naționalist autentic!
Fii spiritual!
Exprimă adevărul în mod public!

Mihail Ispan
31.12.2018FOC ÎN AGORA
Mihail-Ispan.blogspot.com

NAȚIONALISMUL AUTENTIC

Sistemul actual este un sistem care produce minciună, înșelăciune, frustrare, suferință, boală și crimă. El este un sistem malefic. Cei bine informați cunosc acest fapt. Unii oameni vor să profite de maleficitatea sistemului prin obținerea de profit, celebritate și putere asupra semenilor săi. Ei creează organizații, de obicei de natură politică, ce promit schimbarea acestui sistem în favoarea oamenilor. Purtătorii de cuvânt ai acestor organizații scot în evidență, în mod fulminant prin cuvântări de tip pseudo-naționalist și religios, maleficiile acestui sistem și oferă pseudo-soluții de natură populistă.

În următoarele rânduri doresc să argumentez faptul că aceste organizații nu au ceva în comun cu naționalismul autentic, ci sunt organizații ce luptă sub steag fals, adică arborează steagul naționalist și în același timp au intenții anti-naționale ascunse. Naționalistul autentic este un om iubitor care dorește să-și extindă iubirea lui asupra tuturor ființelor. De aceea, el consideră națiunea sa ca fiind familia lui cea mare și o iubește deoarece numai iubind familia proprie îți poți extinde iubirea și asupra altora. Cel mai important serviciu pe care îl poți aduce națiunii tale este să exprimi adevărul în public deoarece adevărul exprimat în public conduce la libertate și bunăstare mult mai repede chiar decât tehnologia. În consecință, naționalismul autentic se bazează întotdeauna pe iubire și pe exprimarea adevărului în public. Adevărul despre religie este faptul că religia este îndoctrinare și pseudo-spiritualitate. În consecință, cel ce susține religia aduce un deserviciu națiunii sale. În România, zeul la care se închină majoritatea credincioșilor este un zeu străin națiunii lor ceea ce înrăutățește situația și mai mult, căci națiunea care se închină de cam 2.000 de ani la un zeu străin va deveni mai devreme sau mai târziu sluga poporului din care provine zeul respectiv ceea ce s-a și întâmplat nu numai cu România, ci și cu multe națiuni care au procedat în acest mod.

În consecință, aceste organizații sunt organizații pseudo-naționaliste ce luptă sub steag fals. Ele apelează întotdeauna la simțămintele naționaliste și la cele religioase pentru a crea emoții în oameni în vederea manipulării lor.

În următoarele rânduri doresc să argumentez faptul că aceste organizații nu pot oferi soluții viabile și de aceea soluțiile lor sunt în fapt pseudo-soluții de natură populistă. Din discursurile purtătorilor lor de cuvânt îți dai seama că liderii acestor organizații nu cunosc în mod profund acest sistem deoarece ei nu descriu în mod științific și tehnic acest sistem. Acești lideri nu sunt în stare nici măcar să explice modul de funcționare al sistemului monetar, ca să nu mai vorbim de celelalte subsisteme ale sistemului actual. Pentru a oferi soluții viabile ai nevoie însă să cunoști foarte bine structura și modul de funcționare a acestui sistem malefic. În consecință, soluțiile acestor organizații nu pot fi decât pseudo-soluții. „Soluțiile” lor de tip populist sună bine doar în urechile oamenilor naivi!

Aceste organizații pseudo-naționaliste te invită să devii membru organizației respective sugerând faptul că numai dacă vei deveni membru în organizația lor vei putea contribui la restabilirea adevărului, a dreptății și a echității din țara ta. În fapt, ele vor banii tăi căci cer să plătești o taxă de înscriere și o cotizație lunară. În plus, nu puține dintre aceste organizații au firme prin care îți oferă diverse produse sau servicii. În felul acesta, aceste organizații obțin profituri de pe urma maleficității acestui sistem.

Adevărul este că libertatea nu provine de la oameni, ci de la adevăr. Numai promovând adevărul în societate, gradul de libertate al oamenilor din acea societate va crește, iar libertatea conduce la bunăstare pentru toți. Și sclavia produce bunăstare, însă numai pentru stăpânii de sclavi și deloc pentru sclavi așa cum observăm foarte bine din modul de funcționare al sistemului actual în care cei mulți sunt sclavii oligarhiei internaționale și naționale.

În consecință, nu ai nevoie să devii membru unei astfel de organizații deoarece, dacă dorești cu adevărat să faci ceva bun pentru țara ta, poți promova adevărul despre sistemul actual. În felul acesta, economisești banii pe care ar trebui să-i plătești ca taxă de înscriere și cotizație, nu susții pseudo-naționalismul, nu susții zeii altor națiuni și nu te lași escrocat!

Fii naționalist autentic!
Fii spiritual!
Exprimă adevărul în mod public!

Mihail Ispan
31.12.2018Foc în Agora
Foc în Agora
mihail-ispan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
FOC ÎN AGORA
Mihail-Ispan.blogspot.com

REACȚIILE ȘI RECENZIILE CITITORILOR MEI

În acest miniarticol vă prezint câteva reacții și recenzii ale cititorilor mei cu privire la lucrările mele aflate pe pagina de internet „Foc în Agora”.

Corina:

„Trebuie să fii pregătit să poți asimila tot ce scrie aici. Eu când am început să citesc nu am priceput aproape nimic. Totuși ceva din interior mă îndemna să revin la „Foc în Agora" și am revenit regulat zile și luni de zile și oricând poposesc cu drag. Pas cu pas am început să mă familiarizez și să iau notițe. Am deja un caiet gros plin ochi cu notițe. Vă mulțumesc și vă urez succes !”

Dan recomandă pagina „Foc în Agora”:

„Pentru trezire și adevăr!”

Cora:

„Pe această pagină se vorbesc adevăruri pe care mulți nu le recunosc din interese meschine. Pământul și resursele sale sunt gratuite, dar cei din piramida expoatatoare din vârf au pus monopol cu forța. Felicitări pentru această pagină.”

Adi:

„Este deosebit și mi-a fost atrasă atenția. Este ceva deosebit ! Gândire liberă ! Mai rar ! Bravo !”

Dumitru:

„Este o pagină de mare valoare. Dezvăluie publicului adevăruri esențiale despre starea actuală a omenirii, adevăruri ascunse de ochii mulțimilor! Readuce la viață istoria adevărată a neamului și noutăți importante ale științei. Această pagină este o enciclopedie vitală zilelor noastre ! TOT RESPECTUL !”

Rodica:

„Îmi plac ideile promovate ! Mă regăsesc în ele !”

Ștefania:

„Absolut divin ! Te pune pe gânduri. De asta avem nevoie pentru a evolua.”

Billy recomandă pagina „Foc în Agora”:

„Pentru că eminentul Mihail Ispan este un adevărat geniu! A trudit pentru a le deschide ochii românilor privitor la ESENȚA VIEȚII NOASTRE PE PĂMÂNT !”

Marian:

„Este mai mult decât poți înțelege citind printre rânduri. Îți cere pur și simplu să îți pui mintea la lucru. ADEVĂRUL îl înțelegi doar după ce asimilezi cunoștințele dăruite de această pagină: FOC în AGORA.”

Viorel:

„Ai ce învăța! Aici găsim adevărul adevărat ! Este o pagina foarte interesantă și cu multe informații utile. Felicitări și spor în activitate! Mult succes !”

Eugen recomandă pagina „Foc în Agora” pentru că:

„Iubesc adevărul și doresc să-l cunoască toți !”

Leonard:

„MAESTRE, arătați numai ADEVARUL care este DIVIN !!!
Vă mulțumesc cu recunoștință !!!”

Zincuța:

„Ar trebui să fie predată în școală la toate nivelurile de învățământ.
Informație divină și adevărată !”


Risa:

„Sublim!”

Adrian:

„Informație de calitate!”

Tănase:

„E Super, mulțumim !”

Alexe:

„Un om care cunoaște toate vorbele. Respect maxim !”

Angela:

„Cuvintele sunt de prisos ! Mulțumesc frumos pentru tot ce ne oferiți ! Sincere felicitări !”

După cum observați, cititorii mei vă recomandă să citiți și să studiați cu atenție lucrările mele de pe pagina de internet „Foc în Agora”. Eu mă alătur acestor cititori și vă recomand de asemeni să citiți și să studiați cu mare atenție aceste lucrări deoarece ele vă vor lumina drumul vostru în viață ceea ce va produce o evoluție la nivel individual, dar și la nivelul întregii societăți. În viață nu este deloc important să ai succes de ordin material sub formă de avere, putere asupra oamenilor și celebritate deoarece toate acestea sunt în fapt iluzii. În viață este important să evoluezi spiritual căci numai spiritul este realitate și deci numai cu ceea ce acumulezi în spirit vei rămâne pentru totdeauna !

Apreciez foarte mult reacțiile voastre și de aceea vă mulțumesc din suflet pentru faptul că le-ați oferit atât mie cât și celorlalți!

Vă doresc tuturor tot ce este mai frumos și mai bun în lume! Vă doresc tuturor să aveți parte de tot ceea ce este cu adevărat valoros în această lume și anume: fericire, pace interioară, știință, iubire, înțelepciune și evoluție spirituală! Toate acestea nu au preț și sunt deci neprețuite. Ele sunt neprețuite deoarece sunt atât de valoroase încât nu există destui bani pentru a le putea cumpăra. Cu toate că ele sunt extrem de valoroase, le puteți obține în mod gratuit deoarece ele sunt cadouri de la Divinitate! Divinitatea ne oferă întotdeauna în mod gratuit tot ce este necesar pentru ca noi să fim fericiți și să putem evolua! Oamenii, în general, au fost îndrumați încă de mici pe un drum greșit și nu pe drumul ce conduce la aceste cadouri divine.

Lucrările mele conțin informații valoroase și utile. Ele vă vor ajuta să pășiți pe drumul corect astfel încât să puteți reintra în posesia acestor cadouri divine!

Mihail Ispan
16.01.2019
Photo
Add a comment...

Post has attachment
FOC ÎN AGORA
Mihail-Ispan.blogspot.com

MIRACOLUL ÎNTÂLNIRII DIVINE

Ascunde-ți trupul în adâncul de nepătruns al pădurii!

Ascunde-ți mintea în cel mai tainic loc al inimii tale!

Ascunde-ți egoul în infinitatea sufletului tău!

Acum, spune așa:

„Doamne, sunt aici!”

În acest moment vei trăi cel mai mare miracol din viața ta, căci El te va găsi și îți va spune:

„Sunt împreună cu tine! Ești iubit și în deplină siguranță! Îți dăruiesc încă ceva, anume puterea de a înțelege faptul că ți-am dăruit absolut totul!”

Așa vei înțelege că ai totul și deci ai toate motivele de a fi fericit!

Fii fericit!

Mihail Ispan
23.09.2018
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded