Profile cover photo
Profile photo
Vesa Ilola
738 followers -
Be more with your tribes.
Be more with your tribes.

738 followers
About
Posts

Post has attachment
Blogitin pitkästä aikaan. Olen vihdoin myös päivittämässä yli kaksi vuotta vanhan Wordpress-teeman, josta aika on ajanut säälimättömästi ohi. Onko sinulla jotain vinkkejä mitä kannattaisi huomioida "uuden" aloittamisessa?
Add a comment...

Tänään tuli perinteisessä postissa näyttävä ja toimivan tuntuinen Google Engage starttipaketti. Oletko sinäkin Engage verkostossa ja oletko saanut jo oman pakettisi?
Add a comment...

Innostuin Evernotesta sen verran että siinä huumassa päivitin Macilla Leopardin Leijonaksi. Unohdin sen että vanhat Freemind-versiot ei sitten avaudukaan uudessa käyttiksessä. Onko kukaan ollut samassa umpikujassa ja löytänyt hyvän konvertointi/import ratkaisun. Onneksi kotona on myös vanha mäcci, joten sillä tiedostot sentään aukeavat.
Add a comment...

Miten Spotify Free tai Open saadaan linkitettyä iPhonelle 48 tunnin  ilmaisen Apps-koekuuntelun jälkeen? Onko tämä mahdollista?
Add a comment...

Mikä Chromea vaivaa kun useana päivänä pitänyt ajaa alas, syystä että ei pyöritä kunnolla esimerkiksi Youtuben videoita. Vai onko vika jossain muualla?
Add a comment...

Hienoa nähdä että +SomeTime sivu on elinvoimainen tilaisuuden jälkeenkin täällä.
Add a comment...

Eilen perehdyttämässä Oulun teknologiayritysten johtohahmoja sosiaalisen median saloihin Revontuliryhmässä w/ +Tom Laine . Nyt tuntuu siltä että edelläkävijöiden lisäksi massa alkaa olla hereillä uusien viestintätapojen suhteen.
Add a comment...

Onkohan Oulusta muita Google Engage ohjelmaan ilmoittautuneita? Tahtoo tuo omaehtoinen eteneminen olla liian rauhaisaa. Tarvii ryhmätukea ja -painetta.
Add a comment...

Käsittämätön ilmiö VR-verkossa. Ei päästä mihinkään uuteen sivustoon mutta Google Plus, Gmail ja Facebook toimivat. Google-emosivu taas ei löydy. Onko jollain jotain fiksua selitystä vai pitääkö alkaa vilkuilemaan selän yli ;-)
Add a comment...

Post has attachment
Teemat ovat tulleet jäädäkseen. Pohjois-Korean virallinen sivuston alla on edullinen valmisteema.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded