Profile cover photo
Profile photo
Liza Zainal (Miss Liza)
Hello
Hello
About
Posts

Post has attachment
Hermo & Sephora haul
Hermo haul lagi. Bila sekali dah terjebak, terus rasa nak membeli lagi. Tapi takdelah selalu. Pokai aku karang. Itu pun sebab berkenan dengan brand A’pieu tu. Yang lain tu cuma tambahan je. :P Sephora pulak ada black card member sale. Dapat 20% diskaun untu...
Add a comment...

Post has attachment
Another drugstore & online haul
Mula-mula haul daripada Hermo. Selama ni tengok je website Hermo. Asyik survey je tapi belinya tak. Nak beli tapi tak tahu nak beli apa. Dan akhirnya aku berjaya beli something kat Hermo nih. Kebetulan masa tu ada sale. So apa lagi, sambarlah apa yang patut...
Add a comment...

Post has attachment
Another drugstore & online haul
Mula-mula haul daripada Hermo. Selama ni tengok je website Hermo. Asyik survey je tapi belinya tak. Nak beli tapi tak tahu nak beli apa. Akhirnya aku belilah something kat Hermo nih. Kebetulan masa tu ada sale. So apa lagi, sambarlah apa yang patut. Masa tu...
Add a comment...

Post has attachment
Haul #32: Drugstore & Stationery haul
Haul daripada KL Book Fest, Guardian dan Watsons. Nivea lipbalm tu baguslah, at least for me. Sebab bibir aku tak kering dan mengelupas bila aku pakai lip balm ni. Bifesta cleansing wipes tu pun best sebab dia lembut dan tak nipis sangat. Syampu Safi Shayla...
Add a comment...

Post has attachment
Roti John homemade
Siapa tak kenal roti john. Kat pasar malam mesti ada orang jual. Tapi bila time puasa je, terasa pulak nak makan. Hari-hari biasa ni takde pulak rasa nak makan. Pastu kalau beli kat pasar malam, tak best sebab selalunya banyak telur dari daging. Tak macam m...
Roti John homemade
Roti John homemade
theimplicitheart.my
Add a comment...

Post has attachment
Sephora & The Body Shop haul
Masa ni sale kat The Body Shop dengan Sephora kalau tak silap. Make Up For Ever mist ni, bolehla. Mattifying primer ni pun, bolehla. Nak kata matte sangat taklah, tapi kuranglah berminyak dan berkilatnya. Urban Decay punya, not bad jugaklah. Tahan lama juga...
Sephora & The Body Shop haul
Sephora & The Body Shop haul
theimplicitheart.my
Add a comment...

Post has attachment
Kikki K Large Leather Planner in mint
Another planner haul. Kikki K jugak. Sebelum ni beli yang medium size. Kali ni beli large size. Mula-mula nampak terus berkenan dengan warnanya. Lama jugak fikir nak beli ke tak. Akhirnya aku beli jugak sebab can’t get you out of my head lah katakan.. Hehe..
Add a comment...

Post has attachment
Small stationery haul at Yeay Stationery
Beli beberapa barang from this one IGshop. Masa tu website ni ada banyak barang dijual. Sekarang dah takde dah, tutup rasanya. Sebelum ni dia buat clearance sale. Tak pasti kalau akan beroperasi lagi ke tak... Tapi bila check IG dia, dah tak wujud lagi dah....
Add a comment...

Post has attachment
Telefon baru
Setelah bersusah payah aku menyimpan duit sikit, akhirnya aku telah berjaya membeli telefon smartphone pertama aku sendiri. Hooray!! Susah ooo nak simpan duit. Setiap bulan kena strict dan disiplinkan diri untuk simpan. Huhuhu... Sebelum ni aku pakai phone ...
Telefon baru
Telefon baru
theimplicitheart.my
Add a comment...

Post has attachment
Planner Paperdorable
Mula-mula aku jumpa planner ni kat Instagram. Cantik. Made in Malaysia pulak tu. Ada 2 pilihan warna. Pink flamingo dengan Denim blue. Personal saiz je. Fikir punya fikir, aku buat keputusan nak ambik warna biru. Nampak profesional sikit. So aku pun orderla...
Planner Paperdorable
Planner Paperdorable
theimplicitheart.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded