Profile cover photo
Profile photo
zuhaida ayda
About
zuhaida's posts

Post has attachment
TheThreeQuestion
Assalamualaikum. Semalam, kawan aku tidur kat bilik aku. Dan waktu terjaga semalam, tiba-tiba dgn tak semena mena, aku diajukan dgn beberapa soalan. haha. Terkejut beb, sebab soalannya semua berat berat. hehehe. kesian otak aku terkejut waktu tu. Idont why ...

Post has attachment
The Bujangs Gate Away
Program : The Bujangs Gate Away  + Reunion SMK Jelai Venue : Ke Cabin by Bungalow in A Village, Malacca City. 20th Jan 2017 10.00 am - HANIS KHAIRI JEMPUT KAMI -SMK JELAI Singgah sekolah jap!!! -DAH SAMPAI KE CABIN! Tangkap gambar ler ape lagi! -BBQ TIME! -...

Post has attachment
Ke tadom hill lahh kita weyyy
 Assalamualaikum.  Kali ni nak kongsikan pengalaman waktu kat tadom hill haritu. Actualy, takdalah nak cerita sangat pon. Nak share gambar2 menarik je. Tapi takpelah, disebabkan ade moment yg sangat sangat besar berlaku. So that hakak rasa hakak nak share s...

Post has attachment
Kenang-an
Sedar tak sedar. 9 tahun dah sayang. Sahabat yg paling banyak ajar aku. Macam macam benda. Bila kita sama sama sekolah dulu. Seronok tu tak payah cakap la. Waktu form 1 tu, budak2 lain nangis sebab nak balik rumah. Yang aku, lagi suka duduk asrama dari bali...

Post has attachment
Entah
Rindu pada yg dulu,
Dikenangkenang akan selalu.
.
Walau buku diselak baru,
Ku masih kekal dihalaman yg dulu.
Sudah ku cuba renyuk dan koyak. Tetapi rindunya bertambah banyak.
.
Haih.
Jangan kau sesal apa yg jadi.
Jadikan ia pengajaran diri.
Agar nanti kau ...

Post has attachment
Ekspedisi ke Gua Tempurung
Assalamualaikum... Indahnya ciptaanMu Ya Rab.. Pada tanggal 1 Mac 2014.. Kami seramai 200++ menerokai gua tempurung.. Jam 4.30 a.m berkumpul di dewan ibnu bajjah.. Lebih kurang jam 5.00 a.m kami bertolak ke Gua Tempurung.. Dan berhenti di RnR untuk solat su...

Post has attachment
Eid Mubarak 2016
Yup! memang suka share gambar dari berceloteh lately ni.. hmm..  Nah.. tengoklahh..  This is what we call, biar gambar berbicara~~

Post has attachment
21 dahh!
None expectation. Aku terima mana yang hadir. Aku stay with siapa yang semahunya stay. Dan aku juga terima siapa yang pergi. Betul kata org. Manusia dtg dan pergi. If siapa stay, appreciate! If siapa pergi, appreciate! Sebab everything happen should have th...

Post has attachment
OUR SHORT VACATION (Juasseh Agro Park)
Alhamdulillah.. Thanks sahabat2 sebab join this short vacation.  Haaa.. dah lame tak update.. Huhuhuiii!  Siapa kata dkat Juasseh takda tempat Best. Ni diaaa.. NS DAIRY FARM @ Juasseh Agro Park ade dkat rembang panas.. Cantik2 tempat die. 😘 😘 😘 😘 😘 Ban...

Post has attachment
Hati karat.
Bila aku tengok last update kat blog ni. Baru aku sedar yang bermacam macam benda yang dah berlaku. Hanya dalam sekelip mata. Hmm.. Bukan tak mahu bercerita, tapi dah sampai tak terungkap dgn kata kata. dah immune! sampai aku jadi malas nak fikir benda-bend...
Wait while more posts are being loaded