Profile cover photo
Profile photo
Linda ali asan
6 followers -
It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not. Just be yourself, nothing to lose ;)
It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not. Just be yourself, nothing to lose ;)

6 followers
About
Linda's posts

Post has attachment
Bangga
Dah tua tua pun masih tak pandai masak kari. Ai la tu. Ai mengakulah mmg sgt tak pandai masak kari dari mula kawin sampailah sekarang. Bila nak masak kari tu kadang2 ada aje rasanya yang kurang. Kuahnya tak pekat & Kadang kuahnya cair. Kadang terlebih rempa...

Post has attachment
Cantiknya!!!
Dior D Fence--- Lawa & meletops! ;) Berkenan betol***

Post has attachment
Colourpop lipstick lagi?
I can never enough of lipstick! Payahnya nk stop beli lipstick. Penyakit betol! Bibir ada satu aje, tapi lipstick tak pernah cukup. Ai cuba jugak tak nk membeli tapi ada aje color yg berkenan di hati walaupun kat rumah ada jugak color yg lebih kurang. Siapa...

Post has attachment
Balik kampung!
Phuket Day 1 Punyalah lama baru nk share. Cite last year pun. Vacation with family mmg dah jadi acara wajib utk kitaorg. Tak kisah dekat atau jauh. Asal dpt berkumpul mmg bahagia sangat rasanya. Dan as usual acara balik kampung to  Phuket !!!! Why Phuket? L...

Post has attachment
1-1-2017
Pahit dan manis 2016 berlalu pergi. Yang baik jadikan teladan yang buruk jadikan sempadan. Bersyukur untuk segala yang ada mahupun yang tiada. Semoga 2017 akan lebih baik hendaknya. Amin ;)

Post has attachment
G E R Y
Bismillah, hari ni nak share pasal biskut Grey dgn you all. Agak agak tengok gambar biskut ni terliur tak? Cuba tengok lapisan cheese tu, agak agak rasanya macam mana? Ai dah tgk org post pasal Gery ni lama tapi tak dan nak cari sebab dengarnya susah nak da...

Post has attachment
Happy mind, happy life!
Penangan blogger & youtuber famous Huda beauty punya liquid matte lipstick is really crazy! Lagi gila dari Kylie lipstick. Punyalah ramai yg jual sampaikan dah ada yg jual replica lipstick. Be careful ye kawan kawan. Nak cantik, nak stylo tak perlu siksa di...

Post has attachment
Iklan
Hai semua! Penggemar brand CHANEL meh duk dekat. Anyone yang intrested nak beli woc chanel, or ada kawan kawan, isteri, kenalan, saudara mara yang teringin dengan harga kasih sayang. Pls forwardkan ye! Semuanya complete original. Authentic ye! Bukan gred AA...

Post has attachment
Masak memasak!
Assalamualaikum semua ;) Hari ni nak share resepi Ayam Perattal,  lebih kurang macam kari yang selalu kita masak tapi ni version tak banyak kuah. Pekat sikit kuahnya tapi di jamin sedap.. Bahan: Ayam, bwg besar sebiji, serai sebatang, garam masala, serbuk c...

Post has attachment
Next parcel..
Hari tu cite pasal parcel kasut, kali ni parcel barang makeup pulak..Takde yg suka barang makeup ke? Mestilah suka kan walaupun sebatang lipstick.. susahnya nak menahan diri dari membeli barang makeup ni. Nasib baik belom tahap kronik tapi insha allah akan ...
Wait while more posts are being loaded