Profile cover photo
Profile photo
Farha Kimah
1,859 followers -
Senyum sokmo :)
Senyum sokmo :)

1,859 followers
About
Posts

Post has attachment
Lama Rasa Tak Menjenguk
Assalamualaikum.. Haiii~ Ada lagi ka yang sudi baca blog sy ni. Bersawang sungguh. Mood nak menaip berkobar kobar je tp kekangan mas atu kan hem.. Ok sekrg dah masuk fasa super duper bz. Bila dah hujung tahun ni, mcm2 nak dikemaskinikan. Cuma yang jadi masa...
Add a comment...

Post has attachment
Kembali Ke Sekolah
Salam Subuh.... Ehh sini nak cerah dah pon. Sat lagi nak siap2 p skul. Maybe di semenanjung baru nak Subuh heee... Ok dah mula sekolah. Maka mari hitung tiktok2 nak cuti Raya plak! Setakat ni 5 bulan dah tak balik kg hohoii! Raya nanti genap 6 bulan. Rasa s...
Kembali Ke Sekolah
Kembali Ke Sekolah
cikgufarha.com
Add a comment...

Post has attachment
Cuti Sekolah dan Penghujungnya
Assalamualaikum... Hayyaaa lama banget nih tak layan blog haha arini gedik sikit lah nak update pasal jalan2 cuti sekolah pertengahan tahun. First week cuti sekolah awal lagi dah plan nak p Kundasang dan Ranau sebab kakak ipar sekeluarga dah beli tiket nak ...
Add a comment...

Post has attachment
5 TAKTIK ELAK ANAK MERAGAM SEMASA IBU AYAH BERBUKA PUASA. PRAKTISKAN!
Assalamualaikum... Di sini sy nak kongsikan 5 taktaik yang boleh mak ayah praktikkan ketika berbuka puasa...sy copy pate from Majalah PA&MA . Moga bermanfaat ye :) ************************************ 1. Bagi anak makan dahulu, biar sampai kenyang Sebaikn...
Add a comment...

Post has attachment
Anak Ikan Yang Disayang-sayang
Assalamualaikum... Nak bebell...nak bebel..nak bebel.... Dan nak tanya, apa untungnya jadi anak emas ya?? Banyak ehh jadi kaki kipas, jadi anak emas...?? Kalau aku tahu banyak keuntungan lama dahh aku jadi kaki kipas hoho! Iss tolong laa... Kerana dia seeko...
Add a comment...

Post has attachment
Kerna Tiada Cerita Dariku
Assalamualaikum... Heee lama sangat2 ni tak beronline. Malas mungkin. Oh tidak..kerna tiada masa ku untuk teruskan berblogging. Tapi tak bermakna aku tak menjenguk2 di sini. Ye. Sejak sekian lama, idea semakin kering. Rasa memang semakin sepi dalam dunia bl...
Add a comment...

Post has attachment
Bertahan~ Bertabah~
Assalamualaikum... Entah kali ek berapa hati aku ni sakit..benci. Amarah yang amat. Kenapa masih aku bertahan?? Aku pikir anak2. Kalau tak lama dah aku maki hamun segala bagai. Bertahan lah farha! Buat lah keputusan sendiri. Tak payah ditanya lahi pendapat ...
Bertahan~ Bertabah~
Bertahan~ Bertabah~
cikgufarha.com
Add a comment...

Post has attachment
Rasa Cemburu Menguasai
Assalamualaikum.. Istighfar banyak2....ye saat aku menaip entry ni, terasa sangat cemburu dengan isteri2 yang disanjungi, ditatangi, dikasihi, dihormati dan dirai sebagai seorang isteri. Beruntung nya mereka. Sungguh terdetik hati ini, kenapa aku tidak terg...
Add a comment...

Post has attachment
PASTI Jadi Pilihan
Assalamualaikum... Emmm perlu kah bercerita? Aihh pedulik hehe nak cite jugak. Aishah tahun ni dah masuk PASTI hehehe~ Berbaju hijau gitu. Suka tengok! Nahh sebelom nak mula reg Aishah 5tahun, tercari-cari jugak nak hantar di mana. Ada banyak pilihan di sin...
Add a comment...

Post has attachment
Wasap Group
Assalamualaikum.. Alkisah nak share pasal group wasap. Bukan sahaja wasap tapi dalam telegram jugak. Atau masih ada group2 dlm aplikasi yg lain? Huhu sgt stress.. Ok aku sendiri ada banyak group. Dan aku juga banyak dah leave group hahaha lagi2 group jualan...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded