Profile cover photo
Profile photo
Yong Atira
43 followers
43 followers
About
Yong's posts

Post has attachment
Barangan Haiwan Murah Disini !!
Assalammualaikum !! Hi guys ! sorry lame giler tak update blog . Busy bebeno la korang tak jumpa masa sesuai nak update. update dekat rumah tenet slow, update kat office busy la pulak . so hari ni je yang berkesempatan nak update . Hihi Actually, I ada buat...

Post has attachment
Searching for best accounting software in Malaysia ?
Assalammualaikum, Salam Sejahtera dan Salam 1 Malaysia semua . Tajuk hari ni, lari sikit dari tajuk2 sebelum ni . Maklumlah, sejak2 dah hampir setahun bekerja dengan Reach Global Kuala Lumpur,(software company) ni, jadi banyak sangat info yang I nak kongsik...

Post has attachment
Searching for best accounting software in Malaysia ?
Assalammualaikum, Salam Sejahtera dan Salam 1 Malaysia semua . Tajuk hari ni, lari sikit dari tajuk2 sebelum ni . Maklumlah, sejak2 dah hampir setahun bekerja dengan Reach Global Kuala Lumpur,(software company) ni, jadi banyak sangat info yang I nak kongsik...

Post has attachment
Cloud Accounting software for all type of business . Recommended !

Post has attachment
My Salary
Assalammualaikum Hai .. Actually tak ada apa punya yang best nak cerita untuk entry kali nieh . but aku tak nak berhabuk blog aku nieh . Ok, to make it simple, actually i dah hampir 2 bulan kerja dengan company baru, and kali ni I take a big challenges and ...

Post has attachment
End off 2015 this month .
Assalammualaikum. Hai guys, already December dah kan ? Terasa masa tuh berjalan lajuuu je ... kan ? Arwah Danial pun dah dekat 5 bulan lebih dah tinggalkan kiteorang . And, yes he still in our memories smpai bila-bila pun .  And a few days/week ni, Malaysia...

Post has attachment
Thing become more difficult now .
Assalammualaikum . Hi guys  Hi guys, a few days ni, banyak sangat la pulak masalah mai . susah hati jugak lah, but aku tau aku boleh hadapi bende2 ni . Insyallah . Hem .. actually 2 hari lepas, tengah syok2 berjalan dengan si farid, suddenly kaki dia sakit ...

Post has attachment
ATAXIA
Hi guys, This things happened back a few years ago, my boyfriends start loosing his body balance. Aku tak perasan pun sebenarnye .. tapi bile tahun lepas die dah start jalan asik nak tersadung, dah terhuyung hayang sikit tuh la yang aku perasan . tapi aku t...

Post has attachment
Under Presure
Hi, Assalammualaikum  Lame sangat ni tak update blog . tak ada masa nak update la, serabut dengan kerje yang nak kene handle and sattle kan ni .. Bulan ni confirm nak berhenti kerje, cari kerje baru je la.. tak boleh kerje under presure macam ni dengan pers...

Post has attachment
Ahmad Danial Ibrahim
Assalammualaikum . 29 Ramadhan 1436 Hijrah, bersamaan 16 Julai 2015, Ahmad Danial B. Ibrahim, telah kembali pada penciptanya, dan pergi tinggalkan kami . Sepsis with multiorgan failure . Tak siapa pun sangka dia akan pergi dengan umur yang begitu muda . Bet...
Wait while more posts are being loaded