Profile cover photo
Profile photo
Bowo Ekowidodo Sragen
Jangan percaya apa yang dilihat matamu, namun percayalah apa yang di katakan hatimu, niscaya kan kau dapati keindahan yang abadi
Jangan percaya apa yang dilihat matamu, namun percayalah apa yang di katakan hatimu, niscaya kan kau dapati keindahan yang abadi
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Padange suryo
Ra iso ngalahne padange roso
Howo adem sumribit e angin
Ra iso bendung langkahing mesin

Roso ati seneng
Ketemu sing di demen
Ora ngroso howo
Sesandingan sing di tresno

Ing pinggir pantai Glagah
Dekep sliramu koyo koyo ra pingin pisah
Eluh kang tumetes nelesi pipi
Ora loro nanging iki sing tak tresnani

Lampahing roso
Kadang ora koyo sing dikarepno
Arep mekso koyo opo
Gusti kang murben dumadi sing nentokno
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Sumribit angin ngelus ing wayah esuk
Lumampah ing margo ngegrundel bulu kuduk
Kulit rasane tambah kandel
Tapi ati kok yo nunggu ra pegel pegel

Bebasan pari akeh gabahe
Soyo suwe soyo abot rasane
Gegayuhan sing kanton gampang
Malah ambyar ra ngerti sopo sing nyerang

Meneng anteng dikiro ra sayang
Geguyon dikiro ngece nyinggung perasaan
Ungkap tresno lewat ngayal di lokne
Lha piye meneh isone mung ngono wae
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Roso rasaning ati
Wis ra karuan
Ra ngerti opo sing ngeboti
Ra ngerti papan paran

Rumangsane cedak
Tapi ra nyndak
Pas adohing laku
Mung di kon nunggu

Ra tau neko neko
Opo meneh selingkuh
Ra ngerti opo opo
Malah marai metune eluh

Mungkin cukup meneng
Ra ono artine gunem
Nek emang tresno
Yo ra bakal lungo
Mung cukup nunggu sliramu moro
Nek ora yo anggep wae cidro


Animated Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded