Profile cover photo
Profile photo
Bowo Ekowidodo
Jangan percaya apa yang dilihat matamu, namun percayalah apa yang di katakan hatimu, niscaya kan kau dapati keindahan yang abadi
Jangan percaya apa yang dilihat matamu, namun percayalah apa yang di katakan hatimu, niscaya kan kau dapati keindahan yang abadi
About
Posts

Post has attachment
ngirit #quota gawe #IPTV / #VOD lokalan :D
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ku tak berhak tuk paksakan hatimu...
Add a comment...

Post has attachment
Sing penting kowe bahagia ... aku gampang ,,,
Add a comment...

Post has attachment
ora mergo ra tresno
pas di tinggal roso
meneng ra ngucap opo opo
sejatine kui atine lagi loro

emosi juga opo faedah e
rep ngucit juga ra ono gunane
wong pas lagi sayang sayange
di tinggal ra ngerti salahe

roso wis ra ono
di gondeli gunane kanggo opo
wong nek dasare tresno
ra bakal nyimpen benci ing dodo
Add a comment...

Post has attachment
Po yo kuat ? ... pirang pirang taun terus ngeculne... :D
Add a comment...

Post has attachment
mungkiiin,,,
Add a comment...

Post has attachment
lungkrah awak ngenteni janji
sampai nomer hp mati
sopo sing ra gelo ing ati

nanging asline mung lali, pulsane ra diisi :v
Add a comment...

Post has attachment
dulu kalau dini hari suka request lagu ini ke #Swaragama 🤣
Add a comment...

Post has attachment
Roso tresno
Emang ra iso di nyono
Di gawe gawe koyo opo
Tetep wae iso gawe seneng ugo loro lopo

Roso kangen
Emang ra iso di pendem
Di delekne koyo opo
Iso iso malah gawe loro

Nyawang sliramu curhat
Banyu mili soko mripat
Dadio aku walau mung seklebat
Opo yo kowe kuat ...

Wis setahun ra "ketemu"
Pingin ngerti rosomu
Nyanyio, lan sebut jenengku
Nek emang iseh ono tresno ning atimu
Add a comment...

Post has attachment
kadang komitmen bagi sebagian orang adalah kebodohan ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded