Profile cover photo
Profile photo
Bowo Ekowidodo Sragen
Jangan percaya apa yang dilihat matamu, namun percayalah apa yang di katakan hatimu, niscaya kan kau dapati keindahan yang abadi
Jangan percaya apa yang dilihat matamu, namun percayalah apa yang di katakan hatimu, niscaya kan kau dapati keindahan yang abadi
About
Posts

Post has attachment
Roso rasaning ati
Wis ra karuan
Ra ngerti opo sing ngeboti
Ra ngerti papan paran

Rumangsane cedak
Tapi ra nyndak
Pas adohing laku
Mung di kon nunggu

Ra tau neko neko
Opo meneh selingkuh
Ra ngerti opo opo
Malah marai metune eluh

Mungkin cukup meneng
Ra ono artine gunem
Nek emang tresno
Yo ra bakal lungo
Mung cukup nunggu sliramu moro
Nek ora yo anggep wae cidro


Animated Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ra ngerti salah
Moro moro bubrah
Ra tau polah
Ning kroso kalah

Dalan kang alus
Rumangsane iso lancar
Tresno kang tulus
Ra jaminan ora iso bubar

Siji mboko siji
Dalane di tutupi
Ora masalah ra iso ngerti
Tapi bukti nek ra pingin ngerti

Kok ra kabeh wae
Ben lego rumangsane
Mugo emang penak rasane
Go mbukak dalan liyane
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded