Profile cover photo
Profile photo
Šepetalka angelov
47 followers -
Jih vidim. Jih slišim. Jih čutim.
Jih vidim. Jih slišim. Jih čutim.

47 followers
About
Posts

Post has attachment
ANGELSKI ALKIMIST
Pomislite, vaše oči lahko prepoznajo vsaj deset tisoč odtenkov barv. Vaša ušesa lahko slišijo ogromne razpone različnih zvokov. Nato so tu še vaš tip, okus, voh. Čute, ki so nam dani, uporabljamo zelo omejeno. Jemo podobno hrano. Poslušamo vedno isto glasbo. Iščemo samo udobne izkušnje, ki jih poznamo. A edino RAZISKOVANJE nam lahko razširi svet, v katerem bivamo. Edino raziskovanje nas lahko pripelje do nas samih, do vzpostavitve stika z našo dušo. A s svojimi prepričanji in navadami se nesrečni zapiramo vsemu, kar nas bi lahko osvobodilo.
http://angelskasporocila.si/2018/02/23/angelski-alkimist/
Add a comment...

Post has attachment
POT DO ANGELOV
http://angelskasporocila.si/2017/01/10/pot-do-angelov/
Življenje je igra s svojimi pravili, ki mu pa znova in znova vsak dodaja še svoja. Mislim na občutek dolžnosti, ki nas sili k določenim dejanjem. Nato je tu občutek krivde, ki nas hromi pred drugim. Ali pa priučeni strah, ki nam vleče v življenje nov razlog za strah. Vse to so pravila, ker verjamemo vanje. Pravil je vsaj na videz en kup, a resnica leži čisto drugje. Resnica leži v vsem, kar nas obkroža. Le odpreti moramo oči zanjo. V tej resnici se skrivajo tudi angeli.
Add a comment...

Post has attachment
ANGELI IN ČAKRE -ČETRTA ČAKRA
http://angelskasporocila.si/2017/01/06/angeli-cakre-cetrta-cakra/
Če se poskusite zamisliti, boste kmalu ugotovili, da je bilo vaše življenje najtežje, ko ste to svojo čakro zaprli; ko ste dovolili da zamere, strahovi in bolečina prevladujejo v vašem življenju. Ne pozabite, da ne morete imeti direktnega vpliva na to, kako se drugi obnašajo z vami, lahko pa se sami odločite, kako boste reagirali nanje.
Add a comment...

Post has attachment
POPOLNI ZAPLETI
Popolni zapleti so življenjske situacije, ki nam jih pred obraz pripelje življenje, da bi nam odprlo oči; to so vsi tisti dogodki, ki bi jih lahko človek brez prave zavesti o sebi označili za naključja ali celo usodo, a ne gre ne za eno ne za drugo. Gre za popolno skladnost dogodkov, ki nam govorijo ubrano kot najlepša simfonijahttp://angelskasporocila.si/2016/12/30/popolni-zapleti/
Add a comment...

Post has attachment
KAKO PREPOZNATI ANGELSKA ZNAMENJA?
Velikokrat se nam lahko zgodi, da nismo prepričani, ali smo prejeli angelsko znamenje ali gre samo za neko dogodek, ki v sebi ne nosi pravega sporočila. Vsaj v začetku, ko takšna sporočila pričnemo prejemati oz. ko se začnemo obračati na angele, nismo ravno prepričani v svoje sposobnosti. Spremljajo nas dvomi vse dokler ne prejmemo dovolj znamenj. Rada ponavljam, da potrebujemo kilometre tudi pri urjenju svoje intuicije.
http://angelskasporocila.si/2016/12/27/kako-prepoznati-angelska-znamenja/
Add a comment...

Post has attachment

ANGELSKO DARILO -ANGELSKA NAPOVED
Odločila sem se, da naredim ob zaključku tega leta nekaj posebnega in če vam bo zamisel všeč, jo lahko tudi ponovim. Pripravila sem vam Angelsko darilo – Angelsko napoved za prihajajoče praznike. Naj vsak izmed vas najde v njej nekaj, kar se mu usede v srce in kar zadoni z Dušo
http://angelskasporocila.si/2016/12/23/angelsko-darilo/
Add a comment...

Post has attachment
ŽIVLJENJSKE PRILOŽNOSTI
Življenjske priložnosti so nekaj, kar bi moral imeti vsak izmed nas na dosegu rok, vsaj enkrat v svojem življenju, če ne drugače. Govorim o priložnostih, ki nam jih ponudi življenje, da pričnemo nekaj pomembnega, nepredvidenega, pravzaprav tisto, po kar smo pravzaprav prišli na Zemljo. Svet okoli nas je prostran in pisan in vsi bi ga morali živeti in doživeti v vsej svoji polnosti. A zakaj se temu pravzaprav upiramo?http://angelskasporocila.si/2016/12/20/zivljenjske-priloznosti/
Add a comment...

Post has attachment
KAKO TESTIRATI ČAKRE
Ob blogih, v katerih opisujem delovanje in zdravljenje posameznih čaker, me nekateri bralci sprašujejo, ali je sploh mogoče vedeti, kako delujejo naše čakre: kakšne teste lahko opravimo in kaj moramo narediti, da pridemo v tesen stik s posameznimi blokadami? Današnji blog namenjam odgovoru na ta vprašanja, za vas sem poiskala različne tehnike, ki vam bodo v pomoč pri odkrivanju, kako se vrtijo vaše čakre.http://angelskasporocila.si/2016/12/09/kako-testirati-cakre/
Add a comment...

Post has attachment
ANGELI IN ČAKRE - DRUGA ČAKRA
http://angelskasporocila.si/2016/12/06/angeli-in-cakre-druga-cakra/
Z “Jaz čutim” lahko povemo marsikaj o drugi čakri, ki predstavlja center naših želja in sposobnosti čustvovanja. Ko je ta čakra premočna ali prešibka, nam to povzroča težave v spolnosti, v preobčutljivosti, pa tudi fizično se lahko manifestira v recimo bolezni ledvic in mehurja. Njeno ime v sanskrtu pomeni ‘postavljena na pravem mestu’ ali pa tudi ‘sladkost’ – telesnih in čutnih užitkov.
Add a comment...

Post has attachment
ANGELI IN ČAKRE
http://angelskasporocila.si/2016/11/29/angeli-cakre-prva-cakra/
Danes odpiram temo, v kateri povezujem delovanje čaker in angelski svet. Nekaj je že bilo pisanega o tem, a čutim potrebo, da se v zdravljenje čaker poglobim s pomočjo angelov, katere tradicije jih tudi povezuje s posameznimi čakrami. A začnimo pri začetku in si razčistimo, kaj so čaker in kako si lahko pri njihovem uravnavanju pomagamo sami.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded