Profile cover photo
Profile photo
Shark Kay
887 followers
887 followers
About
Shark Kay's posts

Post has attachment
Kopi McDonald Ubat Demam
terasa puas dapat minum Roast Coffee Mcdonalds  pagi ni...layan tekak orang demam macam ni ler...dah melepek dua hari kat rumah tak larat demam mula le mengidam something. Roast Coffee McDonalds pagi ni gagahkan jugak nak ke McDonald yang baru dibuka kat Ku...

Post has attachment
Redeem Point Bill Astro
buat pelanggan Astro yang bayar bill tiap-tiap bulan tu dah tebus belum point yang ada kat Astro Circle ...aku baru jer redeem Foldable Canvas Bag warna merah tadi...setiap bulan aku akan peroleh point sebanyak 170 kalau bayar bill..100 untuk aku subscribe ...

Post has attachment
Photoshoot Raya Di Studio
Studio photoshoot gambar raya aku dan keluarga tempoh hari dah pun siap...cukup complete ahli keluarga kali ni...bila dah cukup memang terasa rugi kalau tak ambil gambar kan...tambahan pulak hari tu hari raya dengan masing masing berbaju melayu dan kurung.....

Post has attachment
Mati Dibalas Mati
masih lagi belum diputuskan apa yang akan terjadi padi enam penuntut UPNM yang didakwa membunuh Pegawai Kadet Laut Universiti, Zulfarhan Osman Zulkarnain ...kalau mengikut dakwaan , mereka boleh dihukum gantung sampau mati ( sumber : berita harian ). mungki...

Post has attachment
10 Hari Terakhir Puasa 2017
macam tak percaya pulak aku dah sampai penghujung puasa kita tahun nie...itu pun nasib baik ada orang share perihal jadual 10 malam Lailatul Qadar ...kalau tak nampak posting ni memang aku tak tahu... 10 malam terakhir ramadhan 2017 dah sampai penghujung ni...

Post has attachment
Hati-Hati Dengan Warna LGBT?
secara tak sengaja aku serba purple harini...baju purple...kena pulak phone asus aku kaler purple...nasib baik seluar warna hitam...kalau  sepasang purple memang euuuww bagi seorang lelaki...tak nak ler aku imagine aku pakai sepasang warna macam tu...kalau ...

Post has attachment
Nak Sarung Baju Melayu Eddie Mohaizz
dah dua tahun rasanya aku memilih kurta di hari raya...dan tahun ni aku nak berubah selera pulak..aku rasa macam ramai memilih kurta untuk digayakan di pagi raya tahun ni...dah tak berapa special ler kalau ramai yang pakai nanti..nampak sama jer semua...heh...

Post has attachment
14 Hari Turun Berat Badan Dengan Lemonex
masih ada lagi ker yang tercari-cari produk kurus di pasaran? kalau tips turun berat badan tu aku rasa dah bersepah orang share kat facebook mahupun blog...dah bersepah jugak artikel-artike dalam megazine...tapi masih belum ada yang berjaya..antara sebabnya...

Post has attachment
Best Pulak Layan Sinar FM
best jugak pagi-pagi dapat layan lagu retro kat Sinar FM ..nak kata retro sangat tu tak jugak...tapi boleh diterima ler lagu yang diputarkan dan DJ pun nampak lebih santai berbandinfg Era FM. Sinar FM dulu aku excited jugak bila Johan masuk Era FM...lawak d...

Post has attachment
Bye Bye Syaitanirojim
semuanya dah tak sabar kot nak puasa esok hari...kalau jadi puasa kiranya malam ni dah start terawih...bye bye syaitanirojim...maghrib karang kena ikat ler korang. syaitan di bulan ramadhan Alhamdulillah syukur kepada Allah kerana masih memberi kesempatan u...
Wait while more posts are being loaded