Profile cover photo
Profile photo
Prímaenergia Zrt.
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
DECEMBERI NYEREMÉNYJÁTÉK: COOP-PRÍMAENERGIA SORSJEGYES AKCIÓ

A Prímaenergia Zrt. és a Coop Hungary Zrt. újabb közös országos nyereményjátékot indít, amelyben mindenki részt vehet, aki 11,5 kilogrammos háztartási PB-gázpalackot cserél vagy vásárol.
Add a comment...

Post has attachment
BLOG: TETŐSZIGETELÉS? PB-GÁZRA VAN SZÜKSÉG!

A palackos PB-gáz egyik jelentős felhasználója az építőipar, azon belül is a tetőszigetelésnél használják előszeretettel.
Add a comment...

Post has attachment
MÉDIA DESIGN 2017 - BRONZ DÍJAS A PRÍMAENERGIA PB-GÁZ MOBIL APPLIKÁCIÓJA

Közel 60 pályamunka közül bizonyult a Prímaenergia gázpalack-alkalmazása az egyik legjobbnak.
Add a comment...

Post has attachment
ÚJDONSÁG A PRÍMAENERGIÁNÁL! PRÍMA HETES 7 KG GÁZTÖLTET

Pont, amennyi kell! A Príma Hetes termékünknél a 11,5 kg-os alumínium háztartási palackban 7 kg gáztöltet található. Miért rendelne egy tele palackot, ha Önnek kevesebb is elég a fűtéshez vagy főzéshez? A Príma Hetes sokkal kevesebbe kerül, mint egy tele palack, viszont ugyanazt a megszokott, nagy fűtőértékű gázt tartalmazza, mint a hagyományos háztartási palack. Ha kiürült, cserélheti másik 7 kg-os gáztöltetre vagy akár egy teli 11,5 kg-osra.
Az alumínium ötvözet gázpalackot fogantyús védősapkával gyártják, így a szállítás is könnyebb, és a szelep is védve van a sérülésektől. Szelep csatlakozása normál, bal menetes. Gáztöltet típusa: Propán - Bután
Add a comment...

Post has attachment
BLOG: MILYEN FINOMSÁGOK KÉSZÜLNEK PB-GÁZZAL?

Nagy kedvenceink ezek a csemegék és sok kellemes emlék kötődik hozzájuk, Ha nem lenne PB-gáz, bizony szegényebbek lennénk néhány ínycsiklandó ételérzéssel.
Add a comment...

Post has attachment
BLOG: ÉPÍT-SZÉPÍT A PB-GÁZ

A PB-gázzal működő hőlégfúvók építkezéseknél kiválóan használhatók számtalan területen, emellett épületek, csarnokok, raktárak, garázsok, műhelyek, sátrak stb. fűtését is egyszerűen és nagyszerűen megoldják. További építőipari felhasználása a propán-bután-gáznak a festékleégetés, gipszszárítás, vagy külső munkálatok során a bitumenolvasztás, útfestés is.
Add a comment...

Post has attachment
A PRÍMA KUPON MELLÉ MOST AJÁNDÉK BÖGRE JÁR!

Válassza a Príma Kupont PB-gázpalack cseréjéhez és most garantáltan ajándékba kap egy bögrét! Prímagázfutárunk ingyen viszi házhoz PB-gázpalackját, a postán vásárolt Príma Kupon beváltásakor pedig még ajándék bögrét is kap!
Ha 2017. október 1. és november 30. között a postán Príma Kupon vásárlásával rendeli meg a feltöltött PB-gázpalackot, a kupon beváltásakor (a feltöltött palack átadásakor) a Prímaenergia megajándékozza egy bögrével is!*
Add a comment...

Post has attachment
VIDEO: PRÍMAENERGIA MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az Android és iOS operációs rendszerekre egyaránt letölthető, ingyenes applikáció lehetővé teszi, hogy a felhasználók még a PB-palack kiürülése előtt, pár gombnyomással előre megrendeljék gázpalackjukat, amelyet a Prímagázfutár ezután házhoz szállít.
Add a comment...

Post has attachment
GONDOLNÁD, HOGY EZEK AZ ESZKÖZÖK IS PB-GÁZZAL MŰKÖDNEK?

A PB-gáz nem csak főzésre vagy fűtésre használható, nem is hinnéd, mennyi minden mögött ez a tiszta energiaforrás bújik meg.
Add a comment...

Post has attachment
ISMÉT SUPERBRANDS DÍJAS A PRÍMAENERGIA

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat idén tizenharmadik alkalommal, a Business Superbrands díjakat pedig tizedik alkalommal ítélte oda cégünknek. Két évvel ezelőtti névváltozásunk óta Prímaenergiaként már kétszeres díjazottak vagyunk.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded