Profile cover photo
Profile photo
Lelaki Ini
633 followers
633 followers
About
Lelaki Ini's posts

Post has attachment
Berhabuk
Ayoo..Lama sudah tak menjengah blog ni. Nasib baik la tadi cuba masukkan macam2 password n finally.. yes! Masih boleh buka. Rindu rasanya nak conteng2 dalam ni. Entah ada entah tidak orang nak baca blog ni lagi. Tak pa lah. Just untuk simpanan peribadi n bo...

Post has attachment
1st Segmen : Blogwalking bersama-sama By Khairunnisa Hassan
Jom kwn2 join segmen Khairunnisa Hassan.

Post has attachment
Makna Founder's Night Run 2014, Larian Terkahir 2014
Hari Sabtu (1/11/2014), aku join Makna Founder's Night Run 2014. Kali ini macam biasa, aku just join 5km Fun Run. Masih tak mampu nak join kategori lain. Alhamdulilah, aku dapat tempat kedua, Tak percaya, kan? Paling best bila buka Goodies Bag.. ada voucher...

Post has attachment
Gambar Konvokesyen Diploma Pengurusan Awam (DPA) Kursus Kadet Pegawai Tadbir dan Diplomatik (PTD) 2013
26 Ogos 2014 lepas aku baru konvo tok Diploma Pengurusan Awam (DPA) Kadet PTD 2013. Malas nak bebel banyak2, tengok gambar je lah ok. Tu je lah gambar yang ada dalam koleksi aku. Untuk Kadet PTD 2014 pulak, thanks sebab uruskan majlis konvokesyen kami. Nant...

Post has attachment
Larian Gegar Universiti Malaya
Tak sangka dan terkejut. Sukan adalah di luar bidang aku. Tapi hari Ahad lepas, aku dah buat satu rekod peribadi yang aku tak sangka-sangka. Dapat nombor 10 larian Gegar UM bagi kategori Fun Run Man (5KM). Aku jarang masuk larian macam ni. Kali ni pun wajib...

Post has attachment
Buat Persembahan Nyanyian Depan Orang Ramai
Lama dah aku x buat persembahan depan orang ramai. Kali terakhir pun masa aku belajar dulu. Tu pun persembahan nyanyian secara minus one je. Minggu depan.. 2hb aku kne buat persembahan nyanyian. Lagi menakutkan.. persembahan dengan band. Gabranya sebab ak x...

Post has attachment
Keputusan SPM Adik Aku
Hari ni dari pagi aku neves bukan main. Keputusan SPM adik aku keluar hari ini. Risaulah jugak kan. Kalau teruk tak bestlah kan. Pukul 10.. xde msj.. 11 pun xde lagi. Kul 12 pun senyap je. Dalam otak aku dah fikir bukan2.. entah2 result dia teruk sebb tu se...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded