Profile cover photo
Profile photo
Touch Technology AS
24 followers -
Samtaleopptak (Call Recording) levert som en tjeneste
Samtaleopptak (Call Recording) levert som en tjeneste

24 followers
About
Touch Technology AS's posts

Post has attachment
Virksomheter som behandler personopplysninger, har plikt til å gi informasjon om dette, både på eget initiativ og når du ber om det. Les om dine rettigheter og last ned vårt skjema for innsynsbegjæring.

https://www.datatilsynet.no/personvern/innsynsrett/

Post has attachment
Ny roll-up banner
Photo

Med et overveldende flertall stemte EU-parlamentet for en ny personvernforordning. En svært viktig milepæl for personvernet og som innebærer omfattende forpliktelser for mange bedrifter.

EU-parlamentet har vedtatt en kraftig innstramning i håndteringen av personopplysninger. Dette vil få store konsekvenser for bedriftene, som får saftige bøter hvis de ikke følger reglene, sier personvernekspert og advokat Ingvild Næss

Post has shared content
Juridisk vurdering vedrørende Samtaleopptak
I 2013 opplevde jeg at bruken av hemmelige lydopptak økte markant. I den forbindelse har jeg skrevet en artikkel om jussen som gjelder for å gjøre skulte lydopptak, og i hvilken grad disse kan brukes som bevis i retten.

Post has attachment
Touch sin lansering på MWC som skapte mest blest. Noen som vet hva det er?
Photo

Mobile World Congress i Barcelona er avsluttet og mer enn 72.000 besøkende fra hele verden har reist hjem. Touch har gjennomført møter og arrangementer med kunder, potensielle kunder og samarbeidspartnere. Nå er det tilbake til striskjorta og havrelefsa. Vi vil de kommende dager følge opp alle formelle og uformelle avtaler som ble gjort.

Post has attachment
Touch har lansert Touch Beacon i Barcelona med stor suksess. Lurer du på hva Beacon er for noe er det bare å ta kontakt med lars@touch.no 
Photo

Post has attachment

Touch er på vei til Mobile World Congress i Barcelona. Vi møter både kunder og samarbeidspartnere, samt at det er gode muligheter for å hente mye inspirasjon.
Wait while more posts are being loaded