Profile cover photo
Profile photo
IMG IT Academy Plovdiv - IMG ИТ Академия
6 followers -
IMG IT Академия Пловдив - Организира и провежда най-търсените в областта на информационните технoлогии компютърни курсове
IMG IT Академия Пловдив - Организира и провежда най-търсените в областта на информационните технoлогии компютърни курсове

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Курс “Ретуш и обработка с Photoshop”

Какво представлява ретушът и какво ще научим от този курс?
За да сте успешен фотограф в днешно време, Вие трябва да умеете да обработвате снимките си. И под “обработка” не се има предвид само да изсветлите и да изострите снимката или да сложите някакъв пресет, а да можете да правите с даден кадър каквото си пожелаете.
Обработката на снимките е изключително важна задача за този бранш. Дори да сте изключително добър фотограф, с усет за композиция в пространството и да можете да настройвате фотоапарата си безпогрешно, крайният резултат е визитната ви картичка като професионалист и артист, затова не можете да си позволите да правите компромиси, ако наистина искате да се развивате в тази сфера.
За всеки е ясно, че няма хора с перфектна външност. Тази илюзия се създава от фотографите и графичните дизайнери. Adobe Photoshop е средството, с което се случва тази илюзия и позволява най-свободната обработка на кадри. След курса, който ви предлагаме, ще можете да обработвате снимките си така, че да изглеждат като от корица на списание, и още - ще развиете артистизма си, ще подобрите работата и способностите си, ще придобиете ценни умения и техники, чрез които снимките ви да са уникални и на професионално ниво.
Ретушът е невидимата, но изключително важна част от фотографията!За кого е подходящ курсът?
За да се включите в курса, трябва да познавате поне базово интерфейса на софтуера. Обучението е полезно за професионалисти и любители фотографи, както и за хора, които искат да обработват снимките си професионално.
Понеже това е визуално изкуство, ще се запознаете с резултати ПРЕДИ и СЛЕД ретуш, които можете да разгледате.

http://www.img-academy.com/
Add a comment...

Post has attachment
Първия семинарен курс по Дигитален маркетинг и SEO е вече факт! 10 лектора (+ бонус тема от Българската Асоция по Дигитален маркетинг) споделиха своя опит.

Oчаквайте скоро снимки, видеа и интересни интервюта с лекторите от двудневния онлайн маркетинг маратон "Digital4Plovdiv".

Организатор: IMG ИТ Академия Пловдив

Благодарности на лекторите:
Lubomir Markov Atanasov (Digital agency SEOMAX), Borislav Arapchev (Idea Studio), Ognian Mladenov (SEOM), Dimitar Dimitrov (INBOUND) Николай Чочев (SEOMAX), Kalin Vasilev (ORM), Nikola Minkov (SerpAct), Grigor Pavlov (Seo ans WebDesign), Petar Dyaksov (Tendrik) и Гергана Димова (IMG Academy).

Благодарим и на партньорите ни: Superhosting

#digital4plovdiv #digitalmarketing #seo #plovdiv #onlinemarketing #imgitacademy

www.img-academy.com www.digital4plovdiv.com www.seomax.bg
Photo
Add a comment...

Post has attachment
IMG ACADEMY - Обучителни зали

Няколко снимки от нашите обучителни зали: "Зала Google, ет.1", "Зала Training Room ет.2" и "Зала Conference Room ет.2" Пловдив, ул. Булаир 1А. (зад Технически Университет Пловдив и ПУ- Пловдив). Вижте още на: http://www.img-academy.com/contacts/
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
13.06.16 г.
24 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Здравейте приятели,

Днес ще се опитам накратко да разкажа за нашите 5 причини да се включите в IMG Academy – Пловдив.

Вижте цялата публикация в блога ни на адрес: www.img-academy.com/5-prichini-da-se-vkluchite-v-img-academy
Add a comment...

Post has attachment
Защо да използваме WordPress за изработка на уеб сайт?

Често в процеса на работа ни питат: „Защо трябва да използвам тази платформа WordPress?“, „Старият ми сайт не е ли достатъчно добър?“, „Защо трябва да прехвърля сайта си на WordPress?“.

Ако се питате тези въпроси и Вие, значи сте на правилното място. В тази статия ще споделим няколко причини защо да използвате платформата WordPress за изработка на сайт. Ще отговорим още на въпросите: По какъв начин да използваме WordPress и кой го използва.

Прочетете цялата статия тук: http://www.img-academy.com/zashto-da-izpolzvame-wordpress-za-izrabotka-na-web-site/

Автор: Любомир Атанасов
Internet Media Group LTD
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded