Profile cover photo
Profile photo
Jolante van Hemert
1,393 followers -
I never learned anything while i was talking
I never learned anything while i was talking

1,393 followers
About
Jolante's posts

Post has attachment
Ik lees een boek. Het is geschreven door iemand die ik ken. Iets wat op zich al iets bijzonders is. Ik lees graag en wel het liefst historische romans of biografieën, omdat ik dan het idee heb dat ik dan ook echt iets te weten kom. (Hoewel mijn guilty pleasure Fantasy is). En hoewel "De aanjagers" niet als historische roman ingedeeld wordt ben ik uit dit boek tóch iets te weten gekomen. Een stukje Nederlandse geschiedenis waar ik nog nooit van gehoord had: Operatie Black Tulip. Een operatie vlak na de Tweede Wereld oorlog waarbij de toenmalige regering Rijksduitsers die in Nederland woonden probeerden uit te zetten. Mensen die in sommige gevallen al vele jaren in Nederland woonden. Wat apart dat dit stukje geschiedenis nooit eerder onder mijn aandacht is gekomen/gebracht.

Post has attachment
Oud-collega Tim is van start met zijn funding campagne. Ik heb een Saent besteld natuurlijk. En nu nog even helpen spreading the word. (Die goal moet gehaald worden anders blijf ik afgeleid mensen)

Post has attachment
http://www.getsaent.com/?kid=64KX1 StartUp van oud collega Tim. Saent helpt je minder afgeleid te raken. Heb ik dat nodig? Eg wel! Uhhh wat was ik ook alweer aan het doen... 

Post has attachment
Brainstormen bij Philips met Janine

Post has attachment
looking down on us

Post has attachment

Post has attachment
Heee, kom je werken in mijn team? Lekker snuffelen in conversaties, social cijfertjes begrijpelijk maken en trends spotten: http://www.socialinc.nl/content/vacature-social-data-analist-bij-social-inc-fulltime
1 vote
-
votes visible to Public
100%
Pick me, pick me!
0%
Nee, niets voor mij, doei.
0%
Ik niet maar ik weet een amazing iemand!

Post has attachment

Stap in de wereld van de e-sigaret en je wordt doodgegooid met termen als liquids, mods, top coil, clearomizers. Echt onbegrijpelijke taal voor een leek. FJOE! Maar goed, ik lurk nu dus aan zo'n apparaatje, eens kijken of ik daarmee mijn bad habit kan verslaan.

Post has attachment
My sister in the mix. #instax #fujifilm 
Photo
Wait while more posts are being loaded