Profile cover photo
Profile photo
Nettskyen
92 followers
92 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has shared content
Ny pc til under 5000,- 
Får stadig spørsmål om forslag til ny og billig pc. Her er dagens forslag, funnet på Elkjøp (!). Maskinen har relativt gode spesifikasjoner og er kanskje det beste du kan oppdrive for denne prisen i dag. Har du et bedre forslag så bare kom med det :-)

Post has attachment

Post has attachment
Ny bærbar pc? Klikk.no hadde en fin artikkel med tips nå nylig, Jeg la til et par egne kommentarer og fant noen eksempler på maskiner jeg syntes så intressante ut. :-)

Post has attachment
Hva med å oppgradere harddisken på sensommeren? Husk at garantitiden for en disk i snitt kun er 3 år fra produsentens side. Selvfølgelig kan de leve mye, mye lenger, men.... ;-)

Post has shared content
Kom over denne oversikten på imgur. Ikke sikker på opphavet, men uansett en flott oversikt. :)

Post has attachment
Jeg er ikke noen Applefanboy, men dette er jo et stykke historie som er ganske spennende. I hvertfall hvis du tenker på hva de fikk til videre. :-)

Post has attachment
Gøyal måte å søke på. Får opp resultetet i en pintrest lignende oversikt. Søket gir den forøvrig resultatet fra de fleste av Googles egne produkter og ikke internett generelt. Men, alikevel ganske stilig. 

Post has attachment
Sikker fått med deg de svindlerene som ringer rundt å sier de er fra Microsoft og at du har et problem me d maskinen de må fikse for deg. Her er en liten video over hva de faktisk gjør. ;-)

Post has attachment
Ser at dette produktet har gått fra slepbar til bærbar på en drøy måned. Tror ikke på noen lansering innen dette året som det ryktes om, men at jeg har en slik innen et par år derimot. Det tror jeg på. Iallefall lov å håpe. :-) #projectglass

Post has attachment
Skal bli spennende å se hva Microsoft gjør nå...
Wait while more posts are being loaded