Profile cover photo
Profile photo
zumba mama
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
kisah hero pertama saya
ini kisah saya. anda mungkin tak berminat nak baca. tapi saya ttp nak cerita supaya bila little M pandai membaca nnt, dia akan jadi seperti hero saya. saya sayang dia. bayangkan setiap hari hantar dia pergi kerja,  tanpa jemu tengok dia hilang dari pandanga...
kisah hero pertama saya
kisah hero pertama saya
mahligaiqirana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
check-up: baby progress
Lokasi: Hospital Bersalin Razif Tarikh: 2march2014 Time:12p.m. Sampai je terus bg kad check up. Pergi toilet utk urine test. Dahla tak rasa nak kencing. Bila mula kencing tu, lupa tadah plak. Nasib dpt sket. Fuhh. Kalu tak nak tunggu skali lagi mmg payah la...
check-up: baby progress
check-up: baby progress
mahligaiqirana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist  bagi se...
Add a comment...

Post has attachment
Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March
Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March ini segmen paling mudah. tanpa perlu like page sponsor. tanpa ada arahan back link. just follow and buat entry tempek gambar. so, meh join reramai. menambah kenalan.
Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March
Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March
mahligaiqirana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway T.shirt by Tengkubutang
.sape nak t-shirt, meh join. .m2b ni asik join GA je. .harap tak jemu plak ye bila scroll page saya ni. .anyway, nak buat advance birthday shoutout utk awek ni. .Selamat Hari Jadi. .Semoga pertambahan usia ini akan lebih mematangkan kita. p/s: hari jadi dia...
Giveaway T.shirt by Tengkubutang
Giveaway T.shirt by Tengkubutang
mahligaiqirana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
resepi cikYAN: Tom Yam Keboom
selalu makan kat kedai, order tomyam rasa mabeles giler. sampai air hidung melelehkan? apa rahsia kedai-kedai tomyam ni? meh nak share sket. bahan rahsianya ialah . . . . . . . sumber: GOOGLE 3 step utk masak. sap sap. siap. 1. Tumis. Bawang bombay, bawang ...
resepi cikYAN: Tom Yam Keboom
resepi cikYAN: Tom Yam Keboom
mahligaiqirana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Review: MakeUp Nikah
awal-awal lagi yan dgn suami dah setuju, kita kena official batal air sembahyang. maknanya, kami sama-sama kena ada wuduk. .so nak tak nak kena jugak pakai mak andam. .bukan pak andam. .and takde cousin2 bukan muhrim dtg wish congrats cium pipi ye. .sbb kam...
Review: MakeUp Nikah
Review: MakeUp Nikah
mahligaiqirana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Rutin harian sebagai YanDayana
.rata-rata orang akan tanya kita bila lama tak jumpa : "Eh, buat apa skrg ni?". .dan tak semua orang tahu apa yang kita buat skrg ni. .lagi-lagi bg mereka yg tahu pendidikan kita. .yes!Yan mmg ada MBA. .jadi apa masalahnya dgn adanya itu?. .apa yang Yan bua...
Rutin harian sebagai YanDayana
Rutin harian sebagai YanDayana
mahligaiqirana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
3D 4D Scan
.ini merupakan satu dilema seorang bakal ibu yang tamak. .atau over excited. .or dlm istilah para suami, over thinking. .hormon seorang ibu, hanya ibu yang tahu. .baby bergerak dalam perut. .ketidakselesaan baby dalam perut. .denyut jantung baby. .semua ibu...
3D 4D Scan
3D 4D Scan
mahligaiqirana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2014
segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2014 jom join segmen ni.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded