Profile cover photo
Profile photo
Servei d'Informàtica - UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
38 followers -
UNIVERSITAT DE VALÈNCIA - ESTUDI GENERAL - http://www.uv.es/siuv
UNIVERSITAT DE VALÈNCIA - ESTUDI GENERAL - http://www.uv.es/siuv

38 followers
About
Servei d'Informàtica - UNIVERSITAT DE VALÈNCIA's posts

Post has attachment
INTERVENCIÓ PROGRAMADA
AULA VIRTUAL (Moodle)
27-07-2017 (07:00h.-15:00h.)
Photo

Post has attachment
Apple ha publicat noves actualitzacions que corregeixen fallades de seguretat en múltiples productes
Aquestes actualitzacions solucionen diverses vulnerabilitats que podrien permetre a un atacant obtenir accés no autoritzat o realitzar diverses activitats malicioses en els dispositius esmentats. Les actualitzacions de seguretat solucionen diferents vulnerabilitats que podrien permetre a un atacant accedir a la memòria del dispositiu o executar codi maliciós, entre unes altres.

Les noves versions que solucionen fallades de seguretat són les següents:

tvOS 10.2.2: Apple TV (4º generació)
iTunes 12.6.2 per a Windows: Windows 7 i posteriors
iCloud 6.2.2 per a Windows: Windows 7 i posteriors
Safari 10.1.2: US X Yosemite 10.10.5, US X El Capitan 10.11.6, i macOS Sierra 10.12.6
Actualitzacions de seguretat de macOS Sierra 10.12.6, actualització de seguretat 2017-003 per al Capitan i actualització de seguretat 2017-003 per a Yosemite: macOS Sierra 10.12.5, US X El Capitan 10.11.6, i US X Yosemite 10.10.5
iOS 10.3.3: iPhone 5 i posteriors, iPad 4º generació i posteriors, i iPod touch 6º generació.
watchOS 3.2.3: Tots els models de l'Apple Watch

Les actualitzacions corregeixen fallades de seguretat i fan que els dispositius siguen més segurs. Per aquest motiu, sempre que siga possible, configurarem els nostres dispositius per a permetre l'opció de "actualitzacions automàtiques". D'aquesta manera, quan es publiquen noves actualitzacions, aquestes s'instal·laran automàticament.
Photo

Post has attachment
La Universitat de València ha adjudicat el 99,76% de les 8.620 places de primer curs que oferia per a l’any acadèmic 2017/2018 en els centres propis. Els estudiants que han elegit titulacions de la Universitat de València ha estat 36.089, dels quals 15.830 ho han fet com a primera opció, xifra que torna a confirmar aquesta institució com la preferida d’entre totes les universitats de la Comunitat.
Photo

Post has attachment
Els resultats de la preinscripció a les titulacions de la Universitat de València ja es pot consultar. Els admesos i admeses han d’assistir a la reunió informativa que convoca el centre on s’imparteix la titulació en la qual han obtingut plaça. En cas de no admissió, cal consultar el funcionament de les llistes d'espera.
+Info: http://links.uv.es/CiX8Zyu

Microsoft ha posat a disposició pública la descàrrega de més de 300 llibres electrònics en anglès en diferents formats (Epub. Mobi, PDF), sobre les següents temàtiques:

Windows 10 i Windows Server
PowerShell
Azure
Emmagatzematge en el núvol
Microsoft Office 2013, 2016 i 365
Power BI
Microsoft SharePoint
SQL Server
Microsoft System Center

+Descarregar e-llibres:
https://blogs.msdn.microsoft.com/mssmallbiz/2017/07/11/largest-free-microsoft-ebook-giveaway-im-giving-away-millions-of-free-microsoft-ebooks-again-including-windows-10-office-365-office-2016-power-bi-azure-windows-8-1-office-2013-sharepo/

Post has attachment
[TIRANT - JUNY 2017]: A causa de la fallada d'un compressor d'una de les màquines de refrigeració de Tirant hem tingut que inhabilitar part dels nodes amb que compta. Per aquesta raó, Tirant tindrà capacitat reduïda fins que siga substituït en els propers mesos per la tercera iteració de la màquina. En juny ja s'han notat els efectes d'aquesta reducció amb un nombre total d'hores de còmput de 322.397 hores de còmput. D'aquestes hores 198.930 van ser per grups locals representant el 62% del total d'hores consumides, bastant per damunt del 50% que tenim assignat. Les 123.467 hores restants van ser per grups de recerca provinents de la Xarxa Espanyola de Supercomputació. Pel que fa a treballs, es van executar un total de 2.495. La gran majoria van ser locals, un total de 1.736. Els 759 restants van ser treballs de la XES. El treballs locals van tindre una grandària mitjana de 63 cores per treball enfront dels 37 cores per treball dels treballs provinents de la XES.
Photo

Post has attachment
[INTERVENCIÓ PROGRAMADA]: Dilluns 10-7-2017 (15:30h. - 17:00h. ) APLICACIONS INSTITUCIONALS UV
Photo

Post has attachment
[INTERVENCIÓ PROGRAMADA]: Plataforma BLOGS UV - 04-07-2017 (07:30h.-08:30h.)
Photo

Post has attachment
[NOVA ONADA DE RANSOMWARE]
Importància: Alta
Recursos afectats: Equips amb sistemes Windows.

Descripció:
S'està produint una infecció d'equips amb sistemes Windows en diferents organitzacions, per un malware del tipus ransomware i de la família coneguda com Petya o Petrwrap, i sol·licitant un pagament a través de bitcoin de 300 dòlars.

Solució:
Es desconeix el mètode d'infecció amb aquesta variant de Petya o Petrwrap, la seua propagació seria similar a WannaCry, però també podria propagar-se a través d'altres mecanismes habituals d'aquest tipus de malware.

Es recomana prendre les següents mesures preventives:

- Mantenir els equips actualitzats tant el seu sistema operatiu com un altre programari instal·lat.
- No obrir fitxers descarregats d'Internet o rebuts per correu electrònic de fonts no confiables.
- Realitzar còpies de seguretat dels seus fitxers.
- Mantenir-se al tant de les últimes informacions que puguen publicar-se sobre aquesta onada.

Detall:
La infecció s'està produint a través d'equips amb sistemes Windows en diferents organitzacions.

El malware és de tipus ransomware i de la família coneguda com Petya o Petrwrap, i sol·licitant un pagament a través de bitcoin de 300 dòlars.

Actualment es desconeix el mètode d'infecció amb aquesta variant, la seua propagació seria similar a WannaCry, però també podria propagar-se a través d'altres mecanismes habituals d'aquest tipus de malware.

L'impacte a Espanya està baix estudi.
Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded