Profile cover photo
Profile photo
Rina Zainal
34 followers
34 followers
About
Posts

Post has attachment
13dpiui....gagal...
Hari ni perut sakit memulas2 mcm period pain dan darah merah masih keluar dlm kuantiti yg byk..maka sah la 2nd iui aku boleh dikatakan gagal...belum sempat ubat uterogestan habis..blm sempat mkn duphaston...dan belum sempat buat upt..bleeding telah menjelma...
Add a comment...

Post has attachment
Allah Sebaik-baik Perancang
Petang ni masih ade darah keluar lg dan kali ni darah merah..aku yakin ni mmg darah period walaupun aku harap ia bukan period..hati masih berharap agar iui aku kali ni berjaya..tp siapalah aku untuk menidakkan urusan Allah SWT.. Aku rasa iui kedua aku akan ...
Add a comment...

Post has attachment
12dpiui...
Minggu ni aku rasa senak2 mcm nk period tapi sekejap2 je rasa sakit tu dtg..aku fikir mybe tnda2 nk period..dan pagi tadi ms aku nk mndi g keje aku nmpk ade secalit darah warna coklat..aku dh mula risau..tapi arini br 12dpiui..mcm awal la pulak period dh mn...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman IUI Kedua !!
Alhamdulillah....hari ni aku selamat menjalani IUI untuk kali kedua setelah yg pertama gagal..diharapkan kali ni berjaya aminn... Sampai di Fakulti Perubatan UPM tepat jam 9.00 pagi..ada 3 pasangan yg sedia menanti..macam biasa aku kena kencing dulu sebelum...
Add a comment...

Post has attachment
Belum Pecah !! Pubergen Lagi...
Ape yg blm pecah? Hihihi...sbnrnye pagi td aku buat TVS kt makmal UPM nk tgk telur aku dh pecah ke belum sbb ari rabu lepas dh cucuk pubergen tuk pecahkn telur.. Semalam perut aku rs senak2 rs mcm penuh..sakit wooo...aku igtkn telur aku dh pecah lah kan. Ru...
Add a comment...

Post has attachment
Pubergen 10000iu
Pagi semalam aku ke Makmal UPM utk cucuk pubergen 10000iu. Kos pubergen 10000iu RM120..Mcm biasa aku dicucuk kt bontot. Sekarang ni bab cucuk menyucuk aku dh biasa..dah x takut lagi..yelah hampir setiap hari cucuk sne cucuk sini sampai lebam dh.. Pagi ni pu...
Add a comment...

Post has attachment
TVS CD14
Alhamdulillah arini TVS ade perkembangan yg bt aku gembira dan bersyukur sebab telur2 aku membesar dgn jayanya..kali ni banyak sgt telur aku mungkin disebabkan dose humog yg berkotak kotak masuk dlm badan aku. Aku sempat tgk telur2 aku kt skrin masa doc sca...
Add a comment...

Post has attachment
Hurm...sedih je..
Pg td aku ke Makmal Fakulti Perubatan UPM nk scan..tepat jam 9pg aku sampai..sampai2 je ade sorg india dh menunggu turn..smpt la kami berborak jap..aku tya dia dh bpe thn kawen..dia jwb dh 12thn..ni kali ketiga nk buat IUI..dia tya aku pulak..aku pun jwb dh...
Add a comment...

Post has attachment
Last Day Cucuk Humog
Yeayyyy...arini ari last aku cucuk humog..sok aku kne g scan mk tgk saiz telur..mntk2 la aku berjaya mmbesarkan telur dan seterusnya berjaya mendapat zuriat.. Klu telur dh ckup besar aku kne cucuk utk pecahkan telur plk..haaa...lps tu br bole proceed IUI.. ...
Last Day Cucuk Humog
Last Day Cucuk Humog
dairyttc.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Humog Lagi..2nd IUI
Lame btl aku peram blog nih..bkn mls tp masa yg sgt terhad nk tmpu pd final exam..bln ni aku start balik cycle baru utk 2nd IUI..klu ikut plan doc bln Januari tp aku tgu period x kunjung tiba..dh wat UPT 2x tp negative result..akhirnya memaksa aku buat kput...
Humog Lagi..2nd IUI
Humog Lagi..2nd IUI
dairyttc.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded