Profile cover photo
Profile photo
HASLINDA GANING
27 followers
27 followers
About
Posts

Post has attachment
Unforgettable Memories #2
Assalamualaikum~ Miss me?? haha well it's quite a while juga la aku tak update belog nie because I'm too busy with my works huhhhh, after balik dari bercuti hari tu kerja dekat office non-stop sampaikan hari-hari kena stay sampai ke malam ( itu pun banyak l...

Post has attachment
Wordless Wednesday
Assalamualaikum~ Today I'm going work with "mata barai" , really need a short nap~

Post has attachment
Wordless Wenesday
Assalamualaikum Today I'm going work with "mata barai" , really need a short nap~

Post has attachment
Saturday is a happy day~
Assalamualaikum and morning fellas~ Finally its Saturday haha, saturday is always being the most awaited days for me because I only have to work half day and the day after I'm off from all the miserable works that I've too faced every days. Act I'm feel so ...

Post has attachment
Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialina.com
MINYAK WANGI BRAVEHEART Braveheart merupakan minyak wangi lelaki khusus untuk memberi motivasi golongan ini supaya berani berhadapan dengan kehidupan, kenyataan dan segala kemungkinan. Ia tampil menguasai seluruh jiwa pemakainya. Membangkitkan iltizam seora...

Post has attachment
Simple Giveaways by Snek Lazat... Popia free dek nooooonn..
Assalamualaikum dan selamat petang semua~ Siapa sini yang suka mkn popia and karipap mini?? for me, satu jenis je popia yang paling aku suka iaitu  POPIA NESTUM/ KACANG HIJAU  ( siapa suka kita geng pffttt ) but popia nie selalunya ada masa musim raya je af...

Post has attachment

Post has attachment
Unforgettable Memories #1
Assalamualaikum semua rakan belogers~ Masa cuti Eid hari tu mesti ramai yang ambil peluang untuk spend time dgn family or besties masing-masing kn? kn? same goes to me, masa cuti raya hari tu my besties and I sempat la jg buat plan nak pergi short vacay yel...

Post has attachment
Join Bloglist August AinulAqma
1. Follow blog AinulAqma 2. Click this link to join BLOGLIST AUGUST AINUL AQMA Thank you in advance for joining darlingsss! You all rawks! :D

Post has attachment
Peberet Cover Song
Assalamualaikum and morning dear bloggers~ Hari ni aku nak share sikit about my favourite cover song  Umbrella by Rapmon and Yuiko  .. Honestly, this is my first time dengar lagu dari kpop group Epik High  yang bertajuk Umbrella nie but dah fall in love den...
Wait while more posts are being loaded