Profile cover photo
Profile photo
Eyna Nanamia
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Kek Cheese Bersalji
Uhuk2.. Lamenye tak jenguk blog ni.. Berhabuk plak.. uhuk uhuk... Hari ni, tergerak plak nk update even mood sangat-sangat la malas.. Al-maklum la, kesihatan tak berapa nak elok.. Tapi, dalam tak sihat camni, sempat g nak wat kek cheese.. hehehe... Jom2 kon...
Kek Cheese Bersalji
Kek Cheese Bersalji
jejarikecilini.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Letak Button Facebook Share
Lame dah tak update blog ni kan. Maklumlah bulan puasa ni kena banyak rehat. Tambah plak tengah sarat ni. Hari ni, terasa nak renovate blog plak. So, hari ni nak share tutorial pe yang saye nak tambah kat blog ni. Jom jom wat sesame.. ^_^ Cara-cara nak leta...
Add a comment...

Post has attachment
Panduan Solat Sunat Tarawaih (8 Rakaat) Dan Witir
Alhamdulillah.. Walaupun sekarang ni dah rase tak larat sebab perut dah membesar (pregy), hati ni tetap kuat gak nak ikut en hubby g wat tarawih kat Masjid. En hubby ajak wat 8 rakaat je bab kesian kat puan wifey die ni. Walaupun hari ni dah masuk 16 Ramadh...
Add a comment...

Post has attachment
Dosa Yang Merosakkan Perkahwinan
SUAMI 1. Suami tidak berfungsi menjadi pemimpin dengan baik, akibatnya saling melukai. 2. Suami gagal menjadikan Isteri nombor satu dalam hidupnya. 3. Suami membandingkan Isteri dengan wanita lain. 4. Suami kurang disiplin mengawal emosi dan kebiasaan buruk...
Add a comment...

Post has attachment
Suami Sidai Baju
Hari ni, saje nak share cite ni untuk bacaan bersame.. Alhamdulillah, bersyukur sangat bab dapat suami yang rajin tolong wat keje umah.. Sebelum ni, en hubby rajin tolong saye cuci baju kat mesin.. Tapi, sekarang saye tak benarkan dah.. hik hik.. Hari tu, m...
Suami Sidai Baju | Jejari Kecil Ini
Suami Sidai Baju | Jejari Kecil Ini
jejarikecilini.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Besarnya Pengorbanan Palestin
Tersentuh hati ni tengok video-video dan berite tentang serangan yang Israel wat kat Gaza. Sampai takde kate yang mampu diluahkan.. Mari kite same-same doakan semoga saudara-saudara seagama kite diberi kekuatan dalam mengharungi peperangan ni.. "Doa adalah ...
Add a comment...

Post has attachment
Pilih Nama Untuk Baby
Semalam, tetibe en hubby tanye tentang name baby.. hiks hiks.. Tak sabarnye nak tunggu baby kuar.. Moga jadi anak yang soleh ye sayang. So, misi hari ni.. Wat list nama-nama yang baik untuk baby. Susah gak kan nak pilih name untuk anak ni.. De tak sesape le...
Add a comment...

Post has attachment
Kacang Telanjang
Adoi adoi.. awatla name resepi ni camni.. Huhuhu.. Rase cam nak edit je name tu, tapi tak sampai hati plak bab ni resepi orang len.. Hari ni nak kongsi resepi kacang yang kak Jamayah Bujang bagi kat facebook. Alhamdulillah, akak ni tak kedekut resepi. Beram...
Jejari Kecil Ini: Kacang Telanjang
Jejari Kecil Ini: Kacang Telanjang
jejarikecilini.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Button Follow Dan Dashboard Comel
Sebelum ni, saye de kongsi tutorial Letak Button Follow Dan Dashboard . Yang tu, button follow dan dashboard yang biase-biase je tau. Harini, saye nak kongsi plak camner nak tukar pade versi comei-comei plak. Sebelu Selepas  Cara die senang je.. same je cam...
Add a comment...

Post has attachment
Ikon Comel Pada Shoutbox
Hai hai hai.. Hari ni jejari kecil ni rajin plak nak wat tutorial tentang camner nak ubah ikon-ikon yang asal kat chatbox/shoutbox tu jadi ikon-ikon yang comel-comel molek belako. Contoh ikon-ikon tu, ley la skodeng kat saye nye shoutbox eh. Care die senang...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded