Profile

Cover photo
Reverend Jeremy Goh
Worked at HOME
Attended CAL COMPUTER LEARNING CENTER
Lives in KK CITY
2 followers|14,576 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Reverend Jeremy Goh

Shared publicly  - 
 
/Jana income Rm900 sehari tanpa modal. Tuan/Puan drpd kita berfb@ berwechat@ whtsapp tak dapat hasil..apa kata sambil2 tu kita buat income nak? saya nk berkongsi 1prgm dari US yg boleh buat income sampingan. Free register tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa prgm ni menipu...anda tk rugi apa2 pun, anda tk keluar modal pun kan?) Tak perlu cari org..tak perlu beli or jual brg. Syarat kelayakan: Anda ada fb@wechat@whtsapp dan tahu guna komputer sikit2. Apa saje termasuk tweeter dan laman sosial lain. Anda hanya perlu open link di bwh dan register sebagai member. Lepas register anda terus dpt 25usd x 3.4 = rm85.00...lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni dan paste dekat fb, twitter dan sebagainye. Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebyk 10usd x 3.4 = rm34.00 , mudahkan?http://tasks4job.com/?refer=11851
 ·  Translate
1
Add a comment...

Reverend Jeremy Goh

Shared publicly  - 
 
/Jana income Rm900 sehari tanpa modal. Tuan/Puan drpd kita berfb@ berwechat@ whtsapp tak dapat hasil..apa kata sambil2 tu kita buat income nak? saya nk berkongsi 1prgm dari US yg boleh buat income sampingan. Free register tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa prgm ni menipu...anda tk rugi apa2 pun, anda tk keluar modal pun kan?) Tak perlu cari org..tak perlu beli or jual brg. Syarat kelayakan: Anda ada fb@wechat@whtsapp dan tahu guna komputer sikit2. Apa saje termasuk tweeter dan laman sosial lain. Anda hanya perlu open link di bwh dan register sebagai member. Lepas register anda terus dpt 25usd x 3.4 = rm85.00...lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni dan paste dekat fb, twitter dan sebagainye. Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebyk 10usd x 3.4 = rm34.00 , mudahkan?http://tasks4job.com/?refer=11851
 ·  Translate
1
Add a comment...

Reverend Jeremy Goh

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
bro boleh upload salag piginawaan?
1
Add a comment...

Reverend Jeremy Goh

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
cd nya masih dijual dipasaran? Tahun bila cd itu dikeluarkan boleh kamu beritahu
saya cd jimmy palikat video ini album yang pertama ke? 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Reverend Jeremy Goh

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Magandang gabi po..:)
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have him in circles
2 people
Adrian Tseu's profile photo

Reverend Jeremy Goh

Shared publicly  - 
 
/Jana income Rm900 sehari tanpa modal. Tuan/Puan drpd kita berfb@ berwechat@ whtsapp tak dapat hasil..apa kata sambil2 tu kita buat income nak? saya nk berkongsi 1prgm dari US yg boleh buat income sampingan. Free register tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa prgm ni menipu...anda tk rugi apa2 pun, anda tk keluar modal pun kan?) Tak perlu cari org..tak perlu beli or jual brg. Syarat kelayakan: Anda ada fb@wechat@whtsapp dan tahu guna komputer sikit2. Apa saje termasuk tweeter dan laman sosial lain. Anda hanya perlu open link di bwh dan register sebagai member. Lepas register anda terus dpt 25usd x 3.4 = rm85.00...lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni dan paste dekat fb, twitter dan sebagainye. Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebyk 10usd x 3.4 = rm34.00 , mudahkan?http://tasks4job.com/?refer=11851
 ·  Translate
1
Add a comment...

Reverend Jeremy Goh

Shared publicly  - 
 
/Jana income Rm900 sehari tanpa modal. Tuan/Puan drpd kita berfb@ berwechat@ whtsapp tak dapat hasil..apa kata sambil2 tu kita buat income nak? saya nk berkongsi 1prgm dari US yg boleh buat income sampingan. Free register tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa prgm ni menipu...anda tk rugi apa2 pun, anda tk keluar modal pun kan?) Tak perlu cari org..tak perlu beli or jual brg. Syarat kelayakan: Anda ada fb@wechat@whtsapp dan tahu guna komputer sikit2. Apa saje termasuk tweeter dan laman sosial lain. Anda hanya perlu open link di bwh dan register sebagai member. Lepas register anda terus dpt 25usd x 3.4 = rm85.00...lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni dan paste dekat fb, twitter dan sebagainye. Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebyk 10usd x 3.4 = rm34.00 , mudahkan?http://tasks4job.com/?refer=11851
 ·  Translate
1
Add a comment...

Reverend Jeremy Goh

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Reverend Jeremy Goh

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
cd nya masih dijual dipasaran? Tahun bila cd itu dikeluarkan boleh kamu beritahu 
saya cd jimmy palikat video ini album yang pertama ke? 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Reverend Jeremy Goh

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Coincidence.
1
Add a comment...
People
Have him in circles
2 people
Adrian Tseu's profile photo
Education
  • CAL COMPUTER LEARNING CENTER
Basic Information
Gender
Male
Relationship
Single
Links
Contributor to
Work
Employment
  • HOME
    FREELANCER
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
KK CITY
Contact Information
Home
Phone
+60128601012
Email