Profile cover photo
Profile photo
hana hadi
2,350 followers -
Hijau Itu Duniaku
Hijau Itu Duniaku

2,350 followers
About
Posts

Post has attachment
Sahur pertama 2018
Babies nak ikan kering, budu+limau nipis+cili Pssstt... Mama pun tak termakan budu T_T  Lepas ni kena ada stok budu makan dengan nasi panas. mervelouss....
Sahur pertama 2018
Sahur pertama 2018
onitsukahana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Guru 2018
Alhamdulillah di beri kesempatan untuk menaip. Macam sudah 3 bulan menyepi dan akhirnya muncul juga Cik Hijau ni :) Sebenarnya macam-macam cerita nak di kongsi sepanjang 3 bulan tapi tak berkesempatan so kita abaikan ja ek. ngeee Kita buka cerita baru. Lagi...
Selamat Hari Guru 2018
Selamat Hari Guru 2018
onitsukahana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pelangi selepas hujan
Hidup ini pernuh dengan warna-warna. Ada yang cantik dan ada yang comot. Bersedialah menghadapi segala kemungkinan kerana hidup tidak selalunya indah. Seringkali hati kecil mengeluh. Seringkali jiwa merantap hiba. Dugaan dan ujian datang bertimpa-timpa mene...
Pelangi selepas hujan
Pelangi selepas hujan
onitsukahana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Silent day of Wednesday #22
Silent day of Wednesday #22
Silent day of Wednesday #22
onitsukahana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
The Tip of Boneo, Kudat Sabah
Sambungan entri Melangkap, Kota Belud . Lagi beberapa jam lagi untuk ke telinga serigala iaitu The Tip of Borneo, Kudat . Memang tak sempat untuk tengok sunset. Perjalanan dari Kota Belud ke Kudat lurus ja tapi bila nak sampai sempadan Kudat tu dah macam be...
The Tip of Boneo, Kudat Sabah
The Tip of Boneo, Kudat Sabah
onitsukahana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Self-Reward
Kerana diriku begitu berharga. Ceaah iklan apa tah. Alasan untuk memberikan reward untuk diri sendiri. Bak kata Irfan Khairi Sering kali apabila kita terlalu kerja keras dalam mengejar cita-cita, kita tidak berkesempatan untuk mengupah diri sendiri for a jo...
Self-Reward
Self-Reward
onitsukahana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Melangkap, Kota Belud
Melangkap, Kota Belud Kota Belud terkenal dengan keindahan alam semulajadinya.. Permandangan yang sangat cantik. Memang tidak mengecewakan Hana sepanjang Hana melancong ke Sabah dari utara selatan timur barat semua sudah. Apa yang Hana tengok dalam gambar d...
Melangkap, Kota Belud
Melangkap, Kota Belud
onitsukahana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
I will fine
Syukur diberi kesempatan untuk mencoret di blog Hijau Itu Duniaku . Sesekali jari menaip menyampaikan sesuatu dalam bentuk tulisan tetapi minda cuba melawan..delete delete apa yang cuba hendak disampaikan. Akhirnya aku tersepit mahu meneruskan atau tidak. I...
I will fine
I will fine
onitsukahana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Silent day of Wednesday #21- Day 2
   
Silent day of Wednesday #21- Day 2
Silent day of Wednesday #21- Day 2
onitsukahana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
One step closer
Done... Next step ??? Wait and see Mission 2018, here I come!!! P/s: Tahniah J aa Kechick selamat lahir baby ke-2 :) teringat kat Fikri
One step closer
One step closer
onitsukahana.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded