Profile cover photo
Profile photo
Kak Muniy
56 followers
56 followers
About
Kak's posts

Post has attachment
Pengalaman ke Surabaya - Part 3 (MENDAKI GUNUNG BROMO)
PERASAAN  EXCITED BERTUKAR SEKELIP MATA! Perasaan TERUJA  giler untuk melihat dengan mata kepala sendiri akan bentuk kawah gunung berapi terus BERTUKAR menjadi pengalaman menginsafkan. Di sini aku cuba berkongsi pengalamanku dengan kalian. Berlatarbelakangk...

Post has attachment
Pengalaman ke Surabaya - Part 2 (MELIHAT SUNRISE DI BROMO)
Setelah selesai pendakian Gunung Ijen,
kami meneruskan perjalanan menuju ke destinasi kedua iaitu Gunung Berapi Bromo
yang terletak di Daerah Probolinggo. 
Perjalanan yang sejauh 200km itu memakan masa hampir 7 jam dari daerah
Banyuwangi . Kami bertolak jam...

Post has attachment
Pengalaman ke Surabaya - Part 1
Mendaki Kawah Ijen, Banyuwangi, Jawa Timur Assalamualaikum.. wah! Ape khabar semua? Sudah lama Kak Muny
tak update story di blog Aksara Motivasi ini. Bukan lupa tapi mim alif lam sin
saje… huhuu… Okey! Hari ni Kak Muny nak share sedikit pengalaman bercuti
k...

Post has attachment
HANDBAG MALAYSIA MURAH
Assalamualaikum semua pembaca blog Kedai Indah. Kak Muny doakan kalian sihat dan gembira dihujung minggu yg aman damai ni. Tambah2 lagi bila minggu gaji ni rasa lebih tenang dan gembira yea tak? heee... okey! koleksi terbaru handbag  Kedai Indah kali ni pas...

Post has attachment
TESTIMONIAL PELANGGAN KEDAI INDAH
Assalamualaikum sahabat2 yg disayangi..   Kalau sebelum ni kak muny asyik share pasal new stocks jea kan.. haa.. kali ni kita tengok testimoni pelanggan kedai indah yg berpuas hati dengan servis kami.. "Alhamdullillah! dah sampai cantik sangat" "terima kasi...

Post has attachment
KITA seperti apa yg kita USAHA
HARI INI Kita mencari ILMU, maka KEPANDAIAN akan menguasai Kita mencari KEIMANAN, maka KETAQWAAN akan dirasai Kita mencari KEKAYAAN, maka KEMEWAHAN akan dimiliki Kita mencari KESIHATAN, maka KECERGASAN akan dinikmati Kita mencari KECANTIKAN, maka KEINDAHAN ...

Post has attachment
Handbag Branded Murah Malaysia
Assalamualaikum semua... di pagi yang Indah bahagia ni Kak Muny doakan semoga para jelitawan seantero Malaya semuanya sihat sejahtera okey. Mungkin korang duk tertanya2 Kak Muny ni menega apa yea? kejap handbag, kejap perfume, kejap caliph sunnah plak kan? ...

Post has attachment
PEMBORONG PERFUME MALAYSIA
Assalamualaikum semua...wah! ape khabar para usahawan yang jelitawan semua? Kak Muny doakan anda semua sihat sejahtera selalu..  Wah! kali ni ada BERITA GEMBIRA buat anda yang selama ni mencari supplier perfume Victoria Secret Body mist  yang menjadi trend ...

Post has attachment
Handbag Malaysia Online
Assalamualaikum.. special buat anda yg mencari handbag yg simple tapi
bergaya.. koleksi handbag yg terbaru ni sangat laa sesuai utk anda bawak ke
pejabat.  Cikgu lagi laa sesuai okey. Korang yang bekerja kat ofis pun sangat laa elegant tau.. Warna yg plai...

Post has attachment
CARA NAK TAMBAH PENDAPATAN
Assalamualaikum semua... Wah! semua nampak happy jea di hujung minggu ni kan?.. boleh rehat2 dan santai kat rumah.. hmm.. nak pergi shopping musim2 GST ni mesti fikir 2,3 kali kan? semua barang mahal giler.  Nak-nak tengah bulan macam ni...Termenung panjang...
Wait while more posts are being loaded